Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Edvards Kažmers

Mančestras "United" jaunieguvums Igalo netrenējas kopā ar komandu vīrusa bažu dēļ

Mančestras "United" jaunieguvums Igalo netrenējas kopā ar komandu vīrusa bažu dēļ
Odions Igalo. Foto: Reuters/Scanpix

Mančestras “United” jaunieguvums Odions Igalo šonedēļ netrenējas kopā ar komandu, ņemot vērā viņa neseno ierašanos no Ķīnas un Ķīnā notiekošo korona vīrusa epidēmiju. Klubs izlēmis rīkoties piesardzīgi, tāpēc Igalo šobrīd trenējas individuāli.

30 gadus vecais uzbrucējs Odions Igalo janvāra pāreju periodā īres darījuma rezultātā, pārnākot no Ķīnas superlīgas kluba Šanghajas “Shenhua”, pievienojās Mančestras “United” līdz sezonas beigām. Uzbrucējs ieradās Anglijā pirms 11 dienām, bet komanda izlēma viņu neņemt līdzi uz komandas treniņnometni Spānijā, jo Igalo ir ieradies no Ķīnas, un viņam varētu būt problēmas ar ceļošanas ierobežojumiem.

Šobrīd Igalo trenējas individuāli pēc kluba sagatavotās treniņprogrammas un nav tiešā kontaktā ar komandu. Tomēr sagaidāms, ka Igalo dosies kopā ar komandu uz pirmdienas spēli pret “Chelsea”.

Pašreizējie medicīniskie ieteikumi Apvienotajā Karalistē ir tādi, ka ceļotāji, kas ierodas no konkrētām valstīm, ieskaitot Ķīnu, atrodas karantīnā 14 dienas. Nāves gadījumu skaits, ko Ķīnā izraisījis vīruss, tagad sasniedzis biedējošus apmērus – vairāk kā 1350 , un inficēti ir gandrīz 60 000 cilvēki.

Ķīnā un Tālajos Austrumos ir atcelti daudzi sporta pasākumi, tostarp Formula 1 Ķīnas "Grand Prix".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.