Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sarunas ar Ezilu un Sančesu ir pozitīvas, bet Vengers neizslēdz viņu pārdošanu janvārī

Sarunas ar Ezilu un Sančesu ir pozitīvas, bet Vengers neizslēdz viņu pārdošanu janvārī
Mesuts Ezils un Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal", kas pagājušajā sezonā pirmo reizi kopš 1996. gada palika ārpus četru labāko komandu pulka, turpina sarunas par līguma pagarināšanu ar Mesutu Ezilu un Aleksi Sančesu. Galvenais treneris Arsēns Vengers norādīja, ka līdz šim saņemtie signāli ir pozitīvi, tomēr pastāv iespēja, ka abas zvaigznes dosies prom.

Gan Mesutam Ezilam, gan Aleksim Sančesam, kuri ir Londonas "Arsenal" lielākās zvaigznes, pēc sezonas beigsies līgums. Iepriekš nav izdevies vienoties par kontrakta pagarināšanu, un augusta beigās spēkā pieņēmās runas, ka čīlietis varētu komandu pamest. Tikmēr par Ezilu nule izskanējušas runas, ka sarunas par līgumu ievirzījušās pozitīvā gultnē.

"Tāda informācija ir arī manā rīcībā," ziņas apstiprināja Vengers, kurš norādīja – tas, ka nav izdevies vienoties pirms gada, nebūt nenozīmē, ka Vācijas izlases pussargs un Londonas "Arsenal" saspēles veidotājs vēlas doties prom. "Abi spēlētāji izskatās laimīgi, un ceru, ka situācija beigsies mums veiksmīgi. Jā, sarunas virzās labi, tomēr pašlaik neesam tuvu tam, lai sekotu skaļi paziņojumi."

Vengers norādīja, ka klubs nav nospraudis datumu, līdz kuram obligāti jāvienojas par jaunu līgumu. Tomēr viņš neizslēdza iespēju, ka situācijā, ja līdz janvāra transfēru logam nebūs izdevies vienoties, abi spēlētāji tiks pārdoti. "Ja nonāc tādā situācijā, tātad esi apsvēris ikvienu iespējamo risinājumu. Pārdošana – jā, tāda iespēja pastāv," pauda galvenais treneris.

Londonas "Arsenal" vārds pēdējos gados galvenokārt locīts stagnācijas sakarā, un tāpēc pastāvēja iespēja, ka Vengers komandā nepaliks. Neskatoties uz līdzjutēju protestiem, līgums ar viņu tika pagarināts. Pašlaik komanda ieņem piekto vietu Premjerlīgas kopvērtējumā, no līderes "Manchester City" atpaliekot sešus punktus. Nākamais mačs sestdien izbraukumā pret "Watford".

Ezils 2013. gadā tika nopirkts no Madrides "Real" par 50 miljoniem eiro un noslēdza līgumu uz pieciem gadiem. Tikmēr Sančess Londonas "Arsenal" rindas papildināja pēc gada, pievienojoties no cita Spānijas granda – "Barcelona". Par viņu tika samaksāti 35 miljoni. Šajā vasarā čīlieša vārds tika locīts "Manchester City" un Parīzes "Saint-Germain" sakarā.

Izmantotie resursi:
Arsenal: Mesut Ozil contract talks positive,...


, 2017-10-12 17:21, pirms 7 gadiem
kā spēlētāji var būt laimīgi tajā komandā
, 2017-10-12 17:32, pirms 7 gadiem
Ja pat Vengers tiešā tekstā saka, ka pārdošana iespējama, tad noteikti grib pārdod (Aleksi) janvārī.
Kas dzirdēts par Lemāru, vai pirks?
, 2017-10-12 17:33, pirms 7 gadiem
Kad šādi saka, tad parasti aiziet prom no komandas..
Tā teikt standartfrāzes
, 2017-10-12 17:58, pirms 7 gadiem
Sen jau treneri vajadzeja pardot,sini gadijuma atlaist, progresa nekada jau gadiem,uz vienas vietas minajas,sogad pat atpakal ,jo netika CL
, 2017-10-12 18:56, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: kā spēlētāji var būt laimīgi tajā komandā
Kura tad ir tā laimīgā komanda? Vai Chelsea?
, 2017-10-12 19:05, pirms 7 gadiem
Par Sančezu liela interese bija arī no Bayern, jo viņš ar savu spēles stilu labi iederētos Robēna vai Ribery vietā. Bet nu Arsenālam tas būtu liels zaudējums.

Ezils manis pēc varētu arī doties projām - svarīgās spēlēs viņš vienmēr ir nekāds. Spīd tikai pret vājākām komandām.
, 2017-10-12 19:16, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Par Sančezu liela interese bija arī no Bayern, jo viņš ar savu spēles stilu labi iederētos Robēna vai Ribery vietā. Bet nu Arsenālam tas būtu liels zaudējums.

Ezils manis pēc varētu arī doties projām - svarīgās spēlēs viņš vienmēr ir nekāds. Spīd tikai pret vājākām komandām.
Domāju, ka ja Sančes aizies, tad vai nu uz MC vai PSG...Pa lielam, viņš spēlē diezgan nestabili, ja ir prātā doma, ka šodien būs līderis, tad iet viņam spēle, ja kaut kas nav tā, tad atkal spēle neiet un tad sliktākais ir tas, ka viņš veido visu saspēli, tādā ziņā man Lakazets labāk patīk
, 2017-10-12 19:29, pirms 7 gadiem
Ja baumam ir taisniba, tad Janvari Mesuts bus Bayern, Aleksis gan jau uz kadu no naudas maisiem tiks pardots
, 2017-10-12 20:03, pirms 7 gadiem
Arsenalam labus ir tas, ka no jaunatnes akadēmijas ir labi papildinājumi
, 2017-10-12 21:43, pirms 7 gadiem
Arsens beigaas paliks pie sasistas siles,ne speeles,ne konkureetspeejiiga sastaava
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.