Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Arsenal" kapteinis Koscelnijs atsakās braukt uz pārbaudes spēlēm un grib pamest komandu

"Arsenal" kapteinis Koscelnijs atsakās braukt uz pārbaudes spēlēm un grib pamest komandu
Lorāns Koscelnijs. Foto: Imago Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas jaunā sezona sāksies pēc mazāk nekā mēneša, taču jautājumu šobrīd ir vairāk nekā atbilžu. Londonas "Arsenal" kapteinis Lorāns Koscelnijs atteicies doties tūrē uz Amerikas Savienotajām Valstīm, tā vietā meklējot iespēju atgriezties Francijā.

33 gadus vecajam centra aizsargam Koscelnijam pēc gaidāmās sezonas beigsies līgums un viņš kļūs par brīvo aģentu, tomēr francūzis atgriezties dzimtenē vēlas pēc iespējas drīzāk. Tiek vēstīts, ka viņu savās rindās labprāt redzētu tādas komandas kā "Bordeaux", "Rennes" un "Lyon". Lai panāktu pārdošanu, Koscelnijs atteicies doties uz ASV, kur "Arsenal" aizvadīs daļu no gatavošanās posma.

Koscelnijs pārstāv "Arsenal" kopš 2010. gada, kad viņš par aptuveni 11 miljoniem eiro tika iegādāts no "Lorient". Pirms pagājušās sezonas karjeru beidza Pērs Mertezakers, un turpinājumā lielgabalnieku kapteiņa apsējs tika uzticēts Koscelnijam, kurš komandas rindās aizvadījis 255 spēles un guvis 22 vārtus.

Pagājušās sezonas beigās Koscelnijs un "Arsenal" runāja par līguma pagarināšanu, visdrīzāk tas būtu papildus viens gads. Tomēr zaudējums UEFA Eiropas līgas finālā pret "Chelsea" izdzēsa iepriekš panākto progresu. Palikšana bez dalības Čempionu līgā iedragāja "Arsenal" pozīcijas brīvo aģentu tirgū, un Koscelnijs uzskatot, ka nenotiek vēlamais komandas progress, tādēļ viņš grib doties uz Franciju.

Pēc atgriešanās no atvaļinājuma Koscelnijs pavēstīja, ka vēlas pamest komandu, cerot, ka deviņus gadus ieguldītais darbs un veidotās attiecības palīdzēs panākt pāreju. Tā vietā futbolistam tika pavēstīts, ka "Arsenal" ar viņu rēķinās un ka galvenajam trenerim Unajam Emerijam jau ir citas problēmas aizsardzības centrā.

Sagaidāms, ka Koscelnijs Londonā trenēsies kopā ar "Arsenal" jaunajiem futbolistiem, un viņa atteikšanās doties uz ASV ir līguma pārkāpums, par ko tiks piespriests naudas sods.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-07-12 11:03, pirms 5 gadiem
labs kapteinis
, 2019-07-12 14:50, pirms 5 gadiem
Šī Arsenal varētu būt grūta sezona.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.