Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rūdis Mālmeisters

Ezils: "Fenerbahce" ir kā Madrides "Real" Spānijā – lielākais klubs valstī"

Ezils: "Fenerbahce" ir kā Madrides "Real" Spānijā – lielākais klubs valstī"
Mesuts Ezils
Foto: PA Wire/Scanpix

Turku izcelsmes Vācijas futbolists Mesuts Ezils atzīst, ka viņš nenožēlo pavadīto laiku Londonas "Arsenal", tomēr šobrīd ir jauna kluba meklējumos. Tiek minēts, ka pussargs karjeru varētu turpināt Stambulas "Fenerbahce", turklāt pats futbolists šo informāciju nenoliedz.

32 gadus vecajam futbolistam šobrīd ir spēkā esošs līgums ar "Arsenal", tomēr Ezils nav devies laukumā kopš pagājušā gada septītā marta. Šajā vasarā viņam būs iespēja pievienoties kādam citam klubam, un pastāv reāla iespēja, ka turpmāk turku izcelsmes pussargs pārstāvēs "Fenerbahce". "Bērnībā biju viens no Stambulas kluba faniem. Katrs turku izcelsmes cilvēks, kurš uzaug Vācijā, atbalsta kādu Turcijas komandu. "Fenerbahce" ir kā Madrides "Real" Spānijā – lielākais klubs valstī," izteicās Mesuts Ezils.

Viņš ir pārliecināts, ka turpinās savu karjeru: "Ir tikai divas valstis, kurās vēlos spēlēt pirms to beidzu darīt pavisam – Turcija un ASV. Ja izvēlos pirmo variantu, tad noteikti pievienošos "Fenerbahce." Savukārt par savu pieredzi "Arsenal" sastāvā Ezils velta tikai pozitīvus vārdus: “Ir bijuši daudzi kāpumi un kritumi, tomēr nekad nenožēlošu pievienošanos šai komandai." Londonas kluba sastāvā pussargs sāka spēlēt 2013. gadā. Viņš aizvadīja 254 spēles, gūstot 44 vārtus.

Atbildot uz jautājumu savā "Twitter"kontā, vai Ezils pievienotos "Tottenham", viņš pārliecinoši pauda, ka labāk noslēgtu karjeru. Savukārt komandas galvenais treneris Žuzē Mourinju nepalika parādā atbildi Ezilam: "Kurš viņam teica, ka "Tottenham" ir ieinteresēta?"

Pussargs karjeras laikā pārstāvējis tādus klubus kā "Schalke 04", "Werder", Madrides "Real" un Londonas "Arsenal". Vācijas izlasē Ezils nespēlē kopš 2018. gada.

Izmantotie avoti:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/live/foot...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.