Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

VSB un Viaplay tiešraidē Premjerlīgās grandu duelis: "Liverpool" pret "Manchester City"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

VSB un Viaplay tiešraidē Premjerlīgās grandu duelis: "Liverpool" pret "Manchester City"
Jirgens Klops
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) un video satura platforma Viaplay piedāvā Anglijas Premjerlīgas divdesmittrešās kārtas spēles: Chelsea - Leicester City, Tottenham Hotspur - Everton, Bournemouth - Arsenal, Liverpool - Manchester City un Manchester United - Stoke United. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Manchester City pēc pirmā neizšķirta četru mēnešu laikā, 2.janvārī ar 3:1 uzvarēja Watford. Tagad turnīra bezierunu līderiem ir nopietnāks pretinieks - viens no titulētākajiem Anglijas klubiem Liverpool. Šoreiz runa nav tikai par senākā pagātnē gūtajiem panākumiem. Liverpool Premjerlīgā nav zaudējuši kopš 22.novembra un pēdējās trijās kārtās svinējuši trīs uzvaras. Varbūt Jirgena Klopa komanda savā laukumā spēs sagādāt Manchester City pirmo zaudējumu sezonā?

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Izteikts favorīts šajā pārī ir mājinieki, kuriem savu skatītāju priekšā Premjerlīgā šobrīd ir 7 uzvaras pēc kārtas un spēle iekrīt brīdī, kad vērojams snieguma kritums Lesterai (viena uzvara pēdējās 7 spēlēs visos turnīros), ko ietekmējuši vairāku vadošo spēlētāju savainojumi. Tāpat arī labumu nenes vadošo klubu interese par Rijadu Mahrezu, un tieši Chelsea tiek minēta kā talantīgā pussarga nākamā darba vieta, kur jau spēle bijušie Lesteras spēlētāji Ngolo Kantē un Denijs Drinkvoters."

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Liverpool un Manchester City tikšanās būs kārtas centrālā spēle, kurā savā starpā tiekas divas līgas rezultatīvākās komandas ar treneru dueli Klops pret Gvardiolu laukuma malā. Pirmā apļa mačā Liverpool piedzīvoja iznīcinošu 0:5 Etihad stadionā Mančestrā, un būs ļoti interesanti redzēt, ko viņš ir sagatavojis revanšam. Spēle kuru nedrīkst palaist garām!"

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Šobrīd, kad Stoke City šķīrušies no komandas galvenā trenera Marka Hjūza, kad komanda šīs sezonas 22 spēlēs uzvarējusi tikai piecas reizes, un ir visvairāk Premjerlīgā vārtus zaudējusī komanda, šķiet maz ticami, ka izbraukumā Old Trafford viņi spēs tikt galā ar čempionāta vicelīderiem, komandu, kurai ir otra labākā aizsardzība līgā - Manchester United, kas šosezon savā laukumā zaudējuši tikai Mančestras City. Protams, vienreiz simts gados arī slotas kāts mēdzot izšaut, tāpēc iespējas, ka tas notiks pirmdienas spēlē, ir, taču, manuprāt, tās nav diez ko lielas. Jācer, ka Manchester United vēlēsies atriebties par Stoukā pie Trentas izlaisto uzvaru un tikai vienu izcīnītu punktu neizšķirtā 2:2, tāpēc savā laukumā iepriecienās līdzjutējus, kā arī "Viasat Sport Baltic" un “Viaplay” skatītājus, ar skaistu spēli un graujošu rezultātu.”

Anglijas Premjerlīga Viasat Sport Baltic un Viaplay:
• Sestdien, 13.janvārī, 16:50 Chelsea - Leicester City
• Sestdien, 13.janvārī, 19:20 Tottenham Hotspur - Everton
• Svētdien, 14.janvārī, 13:50 Bournemouth - Arsenal
• Svētdien, 14.janvārī, 17:50 Liverpool - Manchester City
• Pirmdien, 15.janvārī, 21:50 Manchester United - Stoke United

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2018-01-12 20:37, pirms 6 gadiem
Lieku sievasmāte dzīvokli uz to,ka Pool nezaudēs.

     [+] [-]

, 2018-01-12 21:06, pirms 6 gadiem
Mana 6-7diena būs pie TV izdevusies. Divas dienas gulēt un ārstēt sapampušo un zilo potīti, skatoties EPL spēles.