Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Reading" treneris: "Rakels atgriezīsies laukumā 4-5 nedēļu laikā"

Rolands Eliņš

"Reading" treneris: "Rakels atgriezīsies laukumā 4-5 nedēļu laikā"
Deniss Rakels
foto: readingfc.com

Anglijas Čempionāta komandas "Reading" trenera asistents Andrīss Ulderinks preses konferencē norādījis, ka Latvijas futbolista Denisa Rakela atgriešanās ir vēl vairāku nedēļu jautājums.

Lai arī iepriekš izskanēja optimistiskas prognozes, ka Deniss Rakels pēc ļoti smagas potītes traumas pārciešanas laukumā varētu atgriezies jau janvāra sākumā, "Reading" pieteikumā viņš joprojām nav parādījies. Arī šodienas spēlē pret "Queens Park Rangers", kurā "Reading" zaudēja ar 0:1 un pārtrauca savu trīs uzvaru sērijā Čempionātā, Rakela pieteikumā nebija.

Preses konferencē pirms spēles "Reading" galvenā trenera palīgs Andrīss Ulderinks, atbildot uz jautājumu par potenciālo papildspēku nolīgšanu uzbrukumā, sacīja, ka jauns uzbrucējs diez vai tiks nopirkts, jo vairāki pašreizējie uzbrucēji, ieskaitot Rakelu, drīz atlabs no traumām.

"Deniss Rakels drīz atgriezīsies laukumā un viņš jau sācis strādāt kopā ar pārējo komandu. Viņam vajadzētu būt atpakaļ sastāvā četru vai piecu nedēļu laikā," sacīja Ulderinks par Latvijas izlases uzbrucēju, kurš traumu guva augustā un kopš tā laika nav spēlējis.

Pēc šodienas zaudējuma "Reading" saglabā trešo vietu Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā, taču ceturtās vietas īpašniece "Huddersfield" savākusi tikpat punktus, kamēr otrajā vietā esošā Ņūkāstla ir sešu punktu attālumā. Automātiski Premjerlīgai kvalificēsies Čempionāta pirmo divu vietu ieguvējas, kamēr 3. līdz 6. vieta piedalīsies pārspēlēs.

Izmantotie resursi:
Reading FC: Assistant manager Andries Ulderink...

     [+] [-]

, 2017-01-13 00:54, pirms 7 gadiem
Kurā datumā viņš guva traumu? Kopā ar šīm 4-5 nedēļām nebūs kādi 7 mēneši jau? Saprotams, ka sportā traumas ir savādākas kā mums plebejiem, bet tik ilgi... mēs krītam un neko neoperējam, ja nav baigie sūdi tad pēc mēneša jau sporta stundās bija jāpiedalās, jo ģimenes ārsts jau nezin vai es gribēšu būt pro sportists pēc pamatskolas un videnes, nianses neinteresēs, zīmi vairs nerakstīs. Visi atkopjas pēc traumām, bet tās iespējas laikam ir plašas...sēdot mājās ar viņa sadzīs un paiet varēsi,skriet arī, bet vai spēsi kontrolēt tādu bumbu ar pēdu tik labi bez papildus ķirurģijas...kas to var atļauties.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-13 01:06, pirms 7 gadiem
Vai tik dziļas pārdomas pēc viena Nemiroff?

     [+] [-]

, 2017-01-13 12:28, pirms 7 gadiem
līdz PK atlases spēlēm lai ir atpakaļ un sasniedz labu sportisko formu