Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

"West Ham" uzvar pirmo pusfinālu, šovakar spēlēs "Arsenal"

"West Ham" uzvar pirmo pusfinālu, šovakar spēlēs "Arsenal"
"West Ham"
Foto: PA Wire/Scanpix

Vakar vēlu vakarā Anglijas Līgas kausa izcīņā tika aizvadīts pirmais pusfināla mačs starp "West Ham" un "Birmingham City". Ar 2:1 uzvarēja mājinieki, nedaudz pietuvojoties finālam. Šodien spēlēs "Ipswich" un "Arsenal".

"West Ham United" šobrīd ieņem pēdējo vietu Anglijas Premjerlīgā, taču Līgas kausa izcīņā klubam ir lieliskas sekmes. Iepriekšējā kārtā 1/4 finālā ar 4:0 tika sagrauts "Manchester United", bet vakar vakarā uzvarēta arī pirmā pusfināla spēle pret "Birmnigham City" - 2:1. Tiesa, atbildes mačs notiks Birmingemā, un šajā pārī viss vēl var notikt. Jāpiebilst, ka vakardienas cīņā pēc tam, kad Birmingema panāca 1:1, "West Ham" vēl arī palika mazākumā pēc Viktora Obinnas muļķīga noraidījuma, taču mazākumā "West Ham" izrāva uzvaru ar 2:1 - vārtus iesita uz maiņu uznākušais Karltons Kouls, rupju kļūdu pieļaujot vārtsargam Benam Fosteram.

Šovakar notiks otra pusfināla pāra pirmā spēle - Čempionāta klubs "Ipswich" pret "Arsenal". Ipsviča nupat Anglijas kausa izcīņas spēlē ar 0:7 zaudēja Londonas "Chelsea" un tagad citā kausa izcīņā jāspēkojas ar citu Londonas superklubu. Sesks Fabregass brīdinājis, ka "Ipswich Town" ir jānovērtē un jāparāda labs sniegums, lai uzvarētu.

Anglijas Līgas kausa izcīņa

Pāris1. spēle2. spēleSumma
West Ham - Birmingham City2:1
Ipswich Town - Arsenal

, 2011-01-12 10:44, pirms 13 gadiem
Fosters ir kaut kāds caurums sētā. Nedomāju, ka viņš derētu pat "Blāzmai". Angļi var būt priecīgi, ka viņiem ir tāds Harts, citādi varētu apsvērt emigrāciju uz Vāciju vai Spāniju.
, 2011-01-12 11:11, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Fosters ir kaut kāds caurums sētā. Nedomāju, ka viņš derētu pat "Blāzmai". Angļi var būt priecīgi, ka viņiem ir tāds Harts, citādi varētu apsvērt emigrāciju uz Vāciju vai Spāniju.
Nu gluži norakstīt golu tikai uz Fostera sirdsapziņas nevar un teikt ka ir caurums tomēr ir muļķīgi. Gan tāpēc, ka pirmajā puslaikā West Ham bija daudz labāki, un nebūtu Fosters rēķins būtu daudz lielāks nekā 1:0. Un iesistais gols bija ar rikošetu, pretkustībā, bet sitiens bija tik vājš un tizls , ka vajadzēja protams tomēr Fosteram to ņemt. Birmingemieši paši vainīgi, ka ļāva Spektoram vispār pa malu aiziet un Koulam uzsist, jo tā bija vispār vienīgais uzbrukums pēc tam , kad Obinna izlēma uzšķlt pa olām Larsonam.
Ja godīgi visvairāk vakar bija žēl baltkrieva Hleba. Nabags tiešām mocās birmingemiešu primitīvajā futbolā, viņa piespēles ne kāds izmanto , ne novērtē.
, 2011-01-12 11:22, pirms 13 gadiem
Hļebam tur tiešām nav ko darīt. Tas noteikti nav viņa līmenis.
Kas attiecas uz Fosteru un citiem angļu vārtsargiem, tad muļķīgas kļūdas ir gluži kā šīs nācijas vārtu vīru vizītkarte. Tikai Harts spēj noturēt šīs skolas kuģi virs ūdens.
, 2011-01-12 11:40, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kas attiecas uz Fosteru un citiem angļu vārtsargiem, tad muļķīgas kļūdas ir gluži kā šīs nācijas vārtu vīru vizītkarte. Tikai Harts spēj noturēt šīs skolas kuģi virs ūdens.
Vēl joprojām nespēju rimties, ka PK vārtus nesargāja Hārts
, 2011-01-12 11:44, pirms 13 gadiem
Hartam ir apbrīnojami dotumi, viņš šosezon gandrīz katrā spēlē ir izvilcis grūtus sitienus, pirmajā mēnesī pat tika atzīts par City labāko spēlētāju. Viņa spēles maniere arī izskatās ļoti efektīgi, jo viņa lēcieni ir visai iespaidīgi. taisnības labad jāatzīmē, ka viņam šozezon City rindās gadījušās 3 diezgan rupjas lažas, bet kas labi neviena no tām patiešām izšķirīgā brīdī vai spēlē, turklāt izlases sastāvā viņš ir spēlējis ļoti labi un bez kļūdām. Tāpat arī lielās spēlēs (pret Arsenal, MU, Chelsea un Spurs) viņš ir nospēklējis ļoti labi.

Hļebs iederētos arī Birminghemā, ja būtu savā labākajā formā, bet tagad ir tālu no viņas
, 2011-01-12 12:05, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Hartam ir apbrīnojami dotumi, viņš šosezon gandrīz katrā spēlē ir izvilcis grūtus sitienus, pirmajā mēnesī pat tika atzīts par City labāko spēlētāju. Viņa spēles maniere arī izskatās ļoti efektīgi, jo viņa lēcieni ir visai iespaidīgi. taisnības labad jāatzīmē, ka viņam šozezon City rindās gadījušās 3 diezgan rupjas lažas, bet kas labi neviena no tām patiešām izšķirīgā brīdī vai spēlē, turklāt izlases sastāvā viņš ir spēlējis ļoti labi un bez kļūdām. Tāpat arī lielās spēlēs (pret Arsenal, MU, Chelsea un Spurs) viņš ir nospēklējis ļoti labi.

Hļebs iederētos arī Birminghemā, ja būtu savā labākajā formā, bet tagad ir tālu no viņas
Par sportisko formu Hļebam nespriedīšu, jo neesmu specs - jā iespējams nav savā labākajā kondīcijā. Bet ar visu to, ja skatījās kāds vakardienas maču - nu nav ko tai komandā viņam darīt. Baltkrievs ir pieradis spēlēt Arsenal vai Barcas stilā - īsas ,precīzas, ātras piespēles ar augsta līmeņa bumbas apstrādes tehniku. Savukārt Birmingema spēlē tpisku angļu futbolu - Larsons vai Mērfijs iet pa malu un taisa centrējumus soda laukumā, kur savukārt dara savu darbu uzbrucēji. Hļebs var kaut uz galvas nostāties, bet ja nesāks taisīt primitīvus centrējumus, tad tās viņa labās piespēles pēc kurām bumba atlec no birmingemieša metru attālumā un tiek pazaudēta - nafig nav vajadzīgas. Un kamēr vadīs Birmingemu vadīs Maklīšs nekas nemainīsies - tas ir viņu futbols un viss. Tādā iederās labāk garais Zigičs nevis tehniskais Hļebs.
, 2011-01-12 12:19, pirms 13 gadiem
skaidrs, ka viņš labāk izskatītos Arsenal vai Barcā (kurā tā īsti nemaz neuzspēlēja) kā gandrīz jebkurš uz uzbrukumu tendēts spēlētājs, bet arī Birminghemas spēles manierē, kas tiešām ir samērā primitīva viņš varētu diezgan būtiski palīdzēt, kautvai apspēlējot 1 uz 1, kas pats par sevi jau saasinātu situāciju vai izdarot labas tālās piespēles, ne vienu ne otru viņš pietiekami sekmīgi šobrīd nedara
Onka rakstīja: Par sportisko formu Hļebam nespriedīšu, jo neesmu specs - jā iespējams nav savā labākajā kondīcijā. Bet ar visu to, ja skatījās kāds vakardienas maču - nu nav ko tai komandā viņam darīt. Baltkrievs ir pieradis spēlēt Arsenal vai Barcas stilā - īsas ,precīzas, ātras piespēles ar augsta līmeņa bumbas apstrādes tehniku. Savukārt Birmingema spēlē tpisku angļu futbolu - Larsons vai Mērfijs iet pa malu un taisa centrējumus soda laukumā, kur savukārt dara savu darbu uzbrucēji. Hļebs var kaut uz galvas nostāties, bet ja nesāks taisīt primitīvus centrējumus, tad tās viņa labās piespēles pēc kurām bumba atlec no birmingemieša metru attālumā un tiek pazaudēta - nafig nav vajadzīgas. Un kamēr vadīs Birmingemu vadīs Maklīšs nekas nemainīsies - tas ir viņu futbols un viss. Tādā iederās labāk garais Zigičs nevis tehniskais Hļebs.
, 2011-01-12 13:18, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Fosters ir kaut kāds caurums sētā. Nedomāju, ka viņš derētu pat "Blāzmai". Angļi var būt priecīgi, ka viņiem ir tāds Harts, citādi varētu apsvērt emigrāciju uz Vāciju vai Spāniju.
Fosters šosezon ir ļoti labs. gandrīz vai komandas līderis lielākajā daļā EPL spēļu. tā kā par caurumu viņu nosaukt nevar. jā, gols bija uz viņa sirdsapziņas, bet teikt, ka viņš nav nekā vērts utt, nevar, jo Fosters šosezon ir lielisks vārtsargs un arī vakardienas mačā viņš bija ļoti labs pirms tiem ielaistajiem vārtiem. kļūdas gadās bieži visiem, bet tiem vārtsargiem, kuru uzbrucēji nevar viņu kļūdas izlabot, ir grūtāk, jo viss tiek novelts uz viņiem. Kasiljass arī bieži kļūdās, bet Real sasit pēc viņa kļūdas vēl 2-3 golus un par tiem blunderiem neviens vairs nerunā.
, 2011-01-12 13:21, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Fosters ir kaut kāds caurums sētā. Nedomāju, ka viņš derētu pat "Blāzmai". Angļi var būt priecīgi, ka viņiem ir tāds Harts, citādi varētu apsvērt emigrāciju uz Vāciju vai Spāniju.
Pret Chelsea gan Fosters labi nospēlēja
Un vispār šosezon labi spēlē.
, 2011-01-12 13:21, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Hļebam tur tiešām nav ko darīt. Tas noteikti nav viņa līmenis.
Kas attiecas uz Fosteru un citiem angļu vārtsargiem, tad muļķīgas kļūdas ir gluži kā šīs nācijas vārtu vīru vizītkarte. Tikai Harts spēj noturēt šīs skolas kuģi virs ūdens.
un vispār angļu vārtsargi, vismaz šosezon, reabilitējas par savu nestabilitāti un savām kļūdām pirms tam. piemēram, Robinsons, Kārsons un Fosters ir ļoti labā formā un visi trīs rāda ļoti labu sniegumu. Grīns ir galvu pārāks par viņiem, nu un Hārts, domāju, ka ir ārpus konkurences pašlaik.
, 2011-01-12 15:19, pirms 13 gadiem
Lielā spēle jau šovakar.
, 2011-01-12 15:24, pirms 13 gadiem
labdien rakstīja: Lielā spēle jau šovakar.
aha, Inter - Dženova, arī gaidi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-12 17:10, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: aha, Inter - Dženova, arī gaidi?
Lucerne - Kriens jau pēc nepilnas h!
, 2011-01-12 17:41, pirms 13 gadiem
labdien rakstīja: Lucerne - Kriens jau pēc nepilnas h!
čatā!
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.