Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Juventus" interese pieaug, bet "United" negrasās pārdot Pogbā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Juventus" interese pieaug, bet "United" negrasās pārdot Pogbā
Pols Pogbā. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" janvāra pāreju perioda laikā nepārdos franču pussargu Polu Pogbā, kuram ir konflikts ar galveno treneri Žuzē Morinju, vēsta ESPN.

2016. gada augustā, neilgi pēc Žuzē Morinju stāšanās pie komandas stūres, "Manchester United" par Pola Pogbā iegādi samaksāja 105 miljonus eiro, kas tobrīd kļuva par pasaules rekordu. Tomēr pēdējā laikā abu starpā bijušas lielas nesaskaņas, un pēdējos divos mačos – pret "Arsenal" un "Fulham" – pussargs atstāts rezervē.

Tiesa, Morinju jau laikus norādīja, ka trešdien paredzētajā Čempionu līgas izbraukuma mačā pret "Valencia" francūzis dosies laukumā un visiem nodemonstrēs, cik labs futbolists viņš ir. Tomēr ilgtermiņā par 25 gadus vecā Pogbā sadarbību ar Morinju bijis vairāk jautājumu nekā atbilžu, un spēkā pieņēmušās runas, ka viņš varētu tikt pārdots.

Situācijai tuvu stāvoši atvoti gan norādījuši, ka "Manchester United" plānos pagaidām neietilpst šķiršanās no Pogbā. Interesi par viņu izrādījusi "Barcelona", tomēr šķērslis ir pussarga lielā alga. "Juventus" labprāt redzētu bijušo spēlētāju atgriežamies Turīnā, un vienības sporta direktors Fabio Paratici pirms nedēļas pat norādīja, ka šāds variants apspriests vairākas reizes.

Starp "Juventus" un "United" augstāk stāvošajām amatpersonām valda labas attiecības un notiek regulāras sarunas, bet konkrēts piedāvājums no Itālijas čempionu puses nav izskanējis. Turklāt, pat ja tāds tiktu saņemts, Mančestras plānos neietilpst šķiršanās no Pogbā janvārī.

Izmantotie resursi:
Manchester United will not sell Paul Pogba...