Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju atklāj, ka notiek pārrunas, lai Zlatans paliktu "United"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju atklāj, ka notiek pārrunas, lai Zlatans paliktu "United"
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju apstiprinājis, ka notiek pārrunas ar uzbrucēju Zlatanu Ibrahīmoviču. Ja viņš būs gatavs, zviedrs klubam varētu pievienoties sezonas otrajā pusē.

Aizvadītajā sezonā "Manchester United" kļuva par UEFA Eiropas līgas uzvarētāju, tādējādi nopelnot vietu Čempionu līgā, savukārt Anglijas Premjerlīgā ieņemta sestā vieta. Izceļoties 17 reizes, par komandas labāko snaiperi kļuva Zlatans Ibrahīmovičs, kurš aprīlī iedzīvojās nopietnā ceļgala savainojumā.

35 gadus vecais uzbrucējs, kurš pēc sezonas kļuva par brīvo aģentu, turpina rehabilitāciju un manīts "Manchester United" treniņu bāzē. Komandas galvenais treneris Žuzē Morinju atklāja, ka notiek pārrunas, lai zviedrs atgrieztos, kad būs tam gatavs.

"Viņš ir savainots, viņam nepieciešams laiks atlabšanai. Viņš nav gatavs rīt doties laukumā, tāpēc lieta nav steidzama. Nav izmisīgas vēlmes tagad vienoties vai nevienoties," pauda Morinju. Ibrahīmovičs visos turnīros kopā aizvadīja 46 spēles un guva 28 vārtus.

"Pagājušajā sezonā viņš skaidri parādīja, ka nav gatavs apstāties," turpināja Morinju. "Viņš uzskata, ka var vēl vairāk, ka grib turpināt augstākajā līmenī. Sarunājamies un apspriežam iespēju, ka viņš pie mums aizvadīs sezonas otro daļu."

Izmantotie resursi:
Man Utd in talks about Zlatan Ibrahimovic...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 18:42, pirms 7 gadiem
Nebūtu slikti ja paliktu, kaut uz otro sezonas pusi. Šis čalis ar pārējiem MU sēlējošiem varētu šosezon kalnus pagāzt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-11 20:19, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: penšu komanda
Redzēsim ko jaunie city buki varēs izdarīt!
EZ MU EZ LIFE

  -1 [+] [-]

, 2017-08-11 22:10, pirms 7 gadiem
Vai nevajag tomēr, ko jaunāku un jaudīgāku.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-11 22:24, pirms 7 gadiem
knaible rakstīja: Vai nevajag tomēr, ko jaunāku un jaudīgāku.
Kas ir jaudīgāks par Zlatanu?
Gan jau ar tādu domu tika Lukaku nopirkts. Vēl jau smailē var spēlēt gan Rešfords gan Marsiāls.