Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

ČL fināla neveiksminiekam Kariusam rupja kļūda arī "Liverpool" pārbaudes mačā

ČL fināla neveiksminiekam Kariusam rupja kļūda arī "Liverpool" pārbaudes mačā
Loriss Kariuss
Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

UEFA Čempionu līgas fināls varēja kļūt par „Liverpool” vārtsarga Lorisa Kariusa karjeras augstāko lidojumu, taču sanāca pilnīgi pretēji – viņš pieļāva divas rupjas kļūdas, kas noveda pie diviem zaudētiem vārtiem un Madrides „Real” uzvaras. Vēlāk gan atklājās, ka Kariusam bijis smadzeņu satricinājums, kas varētu būt iespaidojis viņa rīcību laukumā, taču pašu faktu tas nedzēsa.

Savā otrajā spēlē kopš ČL fināla Kariuss piedalījās „Liverpool” pārbaudes mačā pret Anglijas „League Two” komandu „Rovers”, palīdzot uzvarēt ar 3:1. Taču vienīgo vārtu zaudējumā atkal galvenā atbildība jāuzņemas Kariusam, kurš nespēja tvert bumbu, tā nokrita vārtu priekšā, un pretinieki raidīja bumbu tīklā.

Pēc spēles „Liverpool” treneris Jirgens Klops aizstāvēja savu vārtsargu, sakot, ka nav godīgi atgādināt Kariusam par ČL finālu pēc katras viņa kļūdas: „Visi pieļauj kļūdas. Man tas nepatīk. Jums tas nepatīk. Viņam pašam tas nepatīk, bet neviens no tā nevar izvairīties, tāpēc vienkārši jāturpina paņemt labākais no konkrētās situācijas. Skaidrs, ka Lorisam ilgāku laiku vilksies līdzi viņa ČL finālā iegūtā reputācija, mēs to laikam tagad nevaram mainīt, tāpat arī nav jēgas slēpt, ka tāda lieta neeksistē. Bet mūsu darbs ir turpināt strādāt un attīstīties, un mēs to darīsim.”


Izmantotie resursi:
Liverpool's Loris Karius commits another...

, 2018-07-12 00:42, pirms 6 gadiem
Viņam bija smadzeņu satricinājums? Nu tad vainīgs ir tikai un vienīgi Klops,ka viņu laida laukumā!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.