Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā: "Kad kļūsti par dārgāko futbolistu pasaulē, labs sniegums ir vairs tikai normāls"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pogbā: "Kad kļūsti par dārgāko futbolistu pasaulē, labs sniegums ir vairs tikai normāls"
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" franču pussargs Pols Pogbā ticis kritizēts par ķermeņa valodas izvēli un frizūrām, kas novēršot uzmanību no futbola. Uz to viņš atbildēja, ka tiek vērtēts citādi nekā citi futbolisti.

"United" divās no pēdējām trim sezonām ierindojusies sestajā vietā, sniegumam tālu atpaliekot no vēlamā. Iepriekšējais galvenais treneris Žuzē Morinju gan treniņos, gan ar mediju palīdzību daudz kritizēja Pogbā, kurš pagājušajā vasarā bija viens no Francijas izlases līderiem, palīdzot uzvarēt Pasaules kausā.

"Vienmēr tā esmu spēlējis, un, paldies Dievam, tā spēlējot uzvarēju Pasaules kausā," teica Pogbā. "Ķermeņa valoda, frizūra, tādas lietas – tas ir izteiksmes veids. Jau kopš bērnības tā esmu spēlējis. Tā nav problēma, kad uzvaram. Taču, kad zaudējam vai neparādu pašu labāko sniegumu, tā pēkšņi kļūst par problēmu."

Aizvadītajā sezonā Pogbā piedalījās 35 mačos Premjerlīgā, izceļoties ar 13 vārtiem. Pēc Ūles Gunnara Sulšēra atnākšanas viņš šķietami ieguva otro elpu, tomēr daudzi cilvēki no malas uzskata, ka francūzis rada nepareizo attieksmi komandā, tāpēc labāk būtu viņu pārdot.

"United" viņu iegādājās par 100 miljoniem, tos samaksājot Turīnas "Juventus". Futbolists uzskata, ka summa uz viņa pleciem uzlikusi pārāk lielu atbildību un cilvēku cerības. "Pēc transfēra kļuvu par pavisam citu spēlētāju. Tas bija visu laiku lielākais transfērs, un tāpēc tiku vērtēts citādi. Cenas dēļ no manis sāk gaidīt vairāk. Laba spēle kļūst par normālu, lieliska – par tikai labu," vērtēja Pogbā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-11 18:13, pirms 5 gadiem
MU māk sačakarēt labus spēlētājus, kopš Fērgusons ir prom. Falcao, Depay, Pogba un vēl daudzi citi kā aiziet uz MU tā ir žopa.
Tiklīdz tiks prom, ticu, ka atkal sāks spīdēt kā to darīja Juves rindās.
Ja Aizietu gan viņš, gan De Lights uz Juvi, tad piemet klāt Ronaldo un tur jau var nopietnāk domāt par ČL titulu.

     [+] [-]

, 2019-06-11 21:23, pirms 5 gadiem
MU SIMPLY THE BEST!!!

kuri nestrādās ar sirdi šajā klubā būs jaaiziet!