Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Errera pametīs "Manchester United"

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Errera pametīs "Manchester United"
Ūle Gunnars Sulšērs un Anders Errera. Foto: AFP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Manchester United" oficiāli apstiprinājis iepriekš izskanējušo informāciju, ka pēc sezonas komandu pametīs spāņu pussargs Anders Errera.

Errera pievienojās "United" 2014. gada vasarā, kad angļi samaksāja "Athletic Bilbao" klubam ap 38 miljoniem eiro par pussarga iegādi. Šajā sezonā Errera piedalījies 28 mačos un guvis trīs vārtus. Komandai vēl atlikusi viena cīņa sezonā, rītdien mājās uzņemot "Cardiff City".

Kopumā Errera Mančestras komandas sastāvā aizvadījis 189 mačus un guvis 20 vārtus, bet spēlēm bagātākā sezona spāņu futbolistam bija 2016./2017. gada sezonā, kad laukumā bija jādodas pat 50 spēlēs (divi vārti). "Manā sirdī ir sarkanā krāsa.[..] Katru reizi, pārstāvot šo klubu, katrā spēlē, uzvarās un zaudējumos, pat tad, kad nevarēju būt laukumā - vienmēr sapratu, ko nozīmē šis klubs," komentēja Errera, pateicoties līdzjutējiem par Mančestrā pavadītajiem gadiem.

Lai gan šobrīd nav skaidrības par to, kur Errera turpinās karjeru, medijos runā par Francijas superkluba "Paris Saint Germain" nopietno interesi un tieši Parīze varētu būt nākamajā Erreras mājvieta.

29 gadus vecais Errera karjeru sāka "Real Zaragoza" rindās 2008. gadā, bet uz savas dzimtās pilsētas Bilbao klubu "Athletic Bilbao" pārcēlās trīs gadus vēlāk, kad tika iegādāts par 7,5 miljoniem eiro. Spānijas izlasē Errera debitēja 2016. gadā, taču aizvadījis vien divus mačus.

Izmantotie resursi:
https://www.rte.ie/

  -1 [+] [-]

, 2019-05-11 12:57, pirms 5 gadiem
Nu tad lai sākas Oles vasaras tīrīšana!
GG UNITED!

  +3 [+] [-]

, 2019-05-11 17:57, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Nu tad lai sākas Oles vasaras tīrīšana!
GG UNITED!
Herrera tieši pēdējā laikā ir bijis viens no retajiem, kurš spēlē ar atdevi, degsmi un cenšas, cik spēj, tāpēc viņa zaudēšana nav nekas pozitīvs, bet tieši otrādi. Esmu pārliecināts, ka viņa nākamā komanda būs liela ieguvēja no šī spēlētāja piesaistes.

Katrā ziņā, lai Herreram veicas jaunajā klubā.