Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Futbolistam iesitušais angļu fans saņem 14 nedēļu cietumsodu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Futbolistam iesitušais angļu fans saņem 14 nedēļu cietumsodu
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas pēc spēka otrajā līgā nedēļas nogalē tika aizvadīts Birmingemas derbijs, un tika piedzīvots nepatīkams incidents, kad laukumā izskrējis fans no mugurpuses uzbruka "Aston Villa" kapteinim Džekam Grīlišam. Vainīgajam līdzjutējam nāksies vairāk nekā trīs mēnešus pavadīt aiz restēm.

Birmingemas derbijā "Aston Villa" viesu laukumā ar 1:0 pieveica "Birmingham", un vienīgos vārtus guva Džeks Grīlišs, kurš spēles sākumā cieta no fana uzbrukuma. 27 gadus vecais Pols Mičels izskrēja laukumā un no mugurpuses iesita pretinieku kapteinim. Viņu tūdaļ aizturēja policija un nogādāja iecirknī.

Vainīgajam līdzjutējam piespriests 14 mēnešu cietumsods un jāsamaksā 350 mārciņu liela soda nauda, tostarp 100 mārciņas kā kompensācija pienāksies tieši Grīlišam. Tāpat Mičels nākamo desmit gadu laikā nedrīkstēs viesoties nevienā futbola stadionā.

"Viņš nevar izskaidrot, kāpēc tā izdarīja. Viņa sākotnējais un muļķīgais mērķis bija vienkārši izskriet laukumā un uzmundrināt citus līdzjutējus," teica Mičela advokāts. "Birmingham" viņam piespriedusi mūža diskvalifikāciju no sava stadiona un sola parūpēties, lai Mičels nekad neapmeklētu komandas spēles arī izbraukumā.

Klubs šādu soda mēru pieņēmis pret vēl vienu līdzjutēju, kurš sociālajos tīklos veltījis nepieņemamus vārdus Grīlišam un viņa ģimenei.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +2 [+] [-]

, 2019-03-11 22:10, pirms 5 gadiem
Re, mums izvarotājiem iedod mazāk!?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-11 22:10, pirms 5 gadiem
Gan jau Aston Villas istie kadri atradis Birminhema šito tuteni..

     [+] [-]

, 2019-03-11 23:34, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Re, mums izvarotājiem iedod mazāk!?
240 darba stundas!

     [+] [-]

, 2019-03-12 03:18, pirms 5 gadiem
Ļoti pareizi, nākamreiz domās, pirms darīs. (šaubos)