Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United" vasarā plāno veikt vērienīgas spēlētāju iegādes

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"United" vasarā plāno veikt vērienīgas spēlētāju iegādes
Eds Vudvords. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Mančestras "United" priekšsēdētāja vietnieks Eds Vudvords nācis klajā ar paziņojumu, ka šajā vasarā komandas vadība, aktīvi iesaistoties transfēru tirgū, plāno turpināt komandas pārbūvi.

48 gadus vecais Eds Vudvords, kurš "United" dažādos amatos ir kopš 2005.gada, atzinis, ka vasaras transfēru periods būs ļoti nozīmīgs. "Mēs koncentrējamies uz to, lai izveidotu kombināciju, kurā nozīmīgu lomu spēlē gan jaunie spēlētāji, gan pieredzējušie," Vudvords atklāja komandas plānus. "Mēs gribam iegādāties augstas kvalitātes spēlētājus un apvienot tos ar mūsu akadēmijas talantīgākajiem jaunajiem spēlētājiem."

"Mēs vērtējam šo sezonu, analizējam spēlētāju sniegumu, lai zinātu, kā rīkoties vasaras transfēru periodā," "United" pārstāvis papildināja iepriekš teikto.

Mančestras "United" aizvada ļoti blāvu sezonu, un jaunas vēsmas komandā būtu tieši laikā. Komanda šobrīd ir tikai 8.vietā Anglijas Premjerlīgā, jo 25 spēlēs spējusi izcīnīt tikai deviņas uzvaras. 2020. gads uzsākts ļoti neveiksmīgi, jo no iespējamajiem 15 punktiem, komanda ir tikusi vien pie četriem. Līdz šim šī ir sliktākā "United" sezona Anglijas Premjerlīgā kopš 1989./90. gada sezonas.

Vudvords tomēr atrada arī pozitīvo: "Mēs joprojām cīnāmies Eiropas līgā, Anglijas futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā un arī turpinām cīņu par vietu nākamā gada Čempionu līgā."

"Mēs nenoliedzam, ka šobrīd komanda nav tur, kur mēs gribētu to redzēt," Vudvords turpināja. "Visi, kuri ir saistīti ar šo klubu, grib atgriezt "United" tur, kur ir tā vieta – cīņa par Anglijas Premjerlīgas un Čempionu līgas titulu."

Pēdējos gados "United" spēlētāju iegādēs tērējusi lielas summas. Kopš Ūle Gunnars Sulšērs ir pie "United" stūres, komanda spēlētāju iegādēs iztērējusi gandrīz 250 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.forbes.com/sites/sampil...

     [+] [-]

, 2020-02-11 22:31, pirms 4 gadiem
Nepieciešams talantīgs TOP treneris, ne jau sastāvs milzīga problēma

     [+] [-]

, 2020-02-11 22:34, pirms 4 gadiem
Vispirms ir janomaina treneris- ir divi varjanti,vai nu Alegri,vai nu Simeoni. Un tad arii var kalt planus...

     [+] [-]

, 2020-02-11 23:24, pirms 4 gadiem
Manchester United priekšsédétàja vietnieks ...

     [+] [-]

, 2020-02-12 01:39, pirms 4 gadiem
Jāpārdod Pogba, Fred, Lingards, Martial, Pereira, Mata,