Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sarri pēc 0:6: "Ir grūti aprakstīt, kas notika. Sākām labi, bet ielaidām stulbus vārtus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sarri pēc 0:6: "Ir grūti aprakstīt, kas notika. Sākām labi, bet ielaidām stulbus vārtus"
Maurīcio Sarri un Peps Gvardiola. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā vakar apkaunojumu piedzīvoja Londonas "Chelsea", kas izbraukumā ar 0:6 cieta sagrāvi pret čempioni un līdervienību "Manchester City". Pēc šāda iznākuma galvenais treneris Maurīcio Sarri spēja tikai atvainoties.

"Pēdējos trīs izbraukuma mačus esam aizvadījuši ļoti slikti, tāpēc jālūdz piedošana," pēc spēles teica Sarri. "Chelsea" visas trīs minētās spēles zaudējusi sausā, kopā ielaižot 12 vārtus. Pirms "City" apkaunojuma, kad jau 25. minūtē rezultāts bija 0:4, tika graujoši zaudēts "Bournemouth".

"Nezinu," atbildot uz jautājumu, vai viņš satraucas par sava amata drošību, teica Sarri. "Jūs man uzdodat jautājumu par ko tādu, kas nav manās rokās. Es uztraucos par sniegumu laukumā, nevis par klubu. Tas jājautā viņiem. Gribu mācīties un saprast. Daru visu pēc labākās sirdsapziņas, tāpat kā spēlētāji. Šobrīd viss, kas man ir sakāms, ir: piedodiet."

"Tas viss mani pārsteidz, jo sezonas sākumā viesos spēlējām labāk nekā izbraukumā. Nezinu, kas notika, bet šobrīd esam nonākuši nepatikšanās," pauda Sarri.

"Ir grūti aprakstīt mūsu sniegumu, ir grūti to saprast. Sākām labi, bet pēc četrām minūtēm ielaidām vārtus stulbā veidā. Vajadzēja koncentrēties, lai paliktu spēlē, bet reakcija nebija laba. 20 minūtes pēc ielaistajiem vārtiem pielaidām ļoti daudz kļūdu, turklāt pret nepareizajiem pretiniekiem, jo viņi demonstrēja fantastisku futbolu."

"Tas bija viens no maniem sliktākajiem vakariem karjerā. Ir grūti paskaidrot, kas notika. Ielaižam ļoti daudz, bet nedrīkstam ar to sākt sadzīvot. Viss, ko varu izdarīt, ir atvainoties faniem, jo šāds sniegums nav pieņemams," pauda komandas kapteinis Sezars Azpiliketa.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +4 [+] [-]

, 2019-02-11 13:03, pirms 5 gadiem
Konte, vadot Chelsea, kādreiz teica: "Es neesmu tik stulbs, lai spēlētu atklātu futbolu pret MCity un zaudētu 0:3 vai 0:4". Sarri nav slikts treneris, bet šobrīd izskatās, ka taktikas ziņā mēģina no saviem spēlētājiem izdabūt to, uz ko viņi nav gatavi.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-11 13:41, pirms 5 gadiem
varēja vismaz atvainoties Pepam par rokas nepaspiešanu, būtu daudz respektablāk. Nav jau tā , ka tiesneši būtu norakuši maču. Sūdīgs treneris, nekas īpašs, gribētu redzēt viņa varējumu ar Fulham, vai Burnley. Daži spēlētāji neiederas, Jorginho, Barkley, Hazārds arī indulis, nav spējīgs apgādāt Higuan. Ar šo spēli City parādīja čempiona statusu, domājāms šogad aizies gar Livi.

     [+] [-]

, 2019-02-11 13:43, pirms 5 gadiem
viesos spēlējām labāk nekā izbraukumā

  -1 [+] [-]

, 2019-02-11 13:47, pirms 5 gadiem
Tas, ko tiešām nesaprotu par Sarri taktiku - kādēļ viņš nesamaina vietām Kantē ar Žoržinjo.