Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Policija Bjelsas palīgu pieķer Lamparda kluba treniņbāzē, Bjelsa atzīst spiega iesūtīšanu

Agris Suveizda

Policija Bjelsas palīgu pieķer Lamparda kluba treniņbāzē, Bjelsa atzīst spiega iesūtīšanu
Frenks Lampards. Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas policija ir apstiprinājusi, ka vakar "Derby County" treniņbāzē pieķertais aizdomīgais vīrietis ir Līdsas "United" darbinieks, pavēstīts "Derby County" paziņojumā. Šovakar sarunā ar medijiem Līdsas "United" galvenais treneris Marselo Bjelsa atzina, ka viņš tiešām centies iesūtīt spiegu pretinieku treniņā, bet kluba vadība par to nav zinājusi.

Incidents notika iepriekšējā rītā, kad "Derby County" galvenais treneris Frenks Lampards bija spiests pārtraukt treniņu, jo tika pamanīts kāds aizdomīgs vīrietis, kurš pārvelkamajās drēbēs ar binokli vērojis komandas treniņprocesu. Uz treniņbāzi tika izsaukta arī policija, kas apstiprināja, ka viņam bijušas arī knaibles. Tās acīmredzot izmantotas, lai iekļūtu "Derby County" bāzē.

Šorīt "Derby County" paziņoja, ka saņēmusi policijas apstiprinājumu, ka aizdomīgais vīrietis strādā Līdsas "United" jeb futbola klubā, pie kura "Derby County" ir jāviesojas šovakar. "Derby County" piebilda, ka veic pārrunas ar Līdsas "United" vadību par notikušo incidentu.

Vakara gaitā Līdsas "United" galvenais treneris Marselo Bjelsa uzņēmās atbildību par notikušo, sakot, ka spiega iesūtīšana bijis viņa paša lēmums, kurš nav ticis saskaņots ar kluba vadību. "Esmu darījis to kopš 2002. gada," teica treneris. Britu mediji vēsta, ka šādā situācijā sankcijas ir teju neizbēgamas, taču grūti spriest par to apmēru, jo šis ir bezprecedenta gadījums, kurš nav specifiski atrunāts turnīra nolikumā. Tiek lēsts, ka Līdsas klubu varētu sodīt pēc reglamenta punkta, kas paredz cieņpilnu izturēšanos pret citu komandām, taču par šī punkta pārkāpšanu reglamentā nav minētas konkrēti soda mēri.

Līdsas "United" ir zaudējusi trīs spēlēs pēc kārtas, taču Marselo Bjelsas vadītā komanda saglabā pirmo vietu Championship jeb Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā. Līdsas klubs 26 spēlēs ir sakrājis 51 punktu un par diviem punktiem apsteidz "Norwich". Savukārt "Derby County", kas sešās spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru un četrreiz spēlējusi neizšķirti, ar 43 punktiem ieņem sesto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.dcfc.co.uk/news/2019/01...
https://www.telegraph.co.uk/footbal...

  +7 [+] [-]

, 2019-01-11 15:57, pirms 5 gadiem
Kas ir pārvelkamās drēbes???

  +2 [+] [-]

, 2019-01-11 16:47, pirms 5 gadiem
Itāļu mafija nestāv klāt Puķina organizācijām. Izlūkos ir jāsūta civilpersonas, vienkāršus tūristus, kas nāk paskatīties uz katedrāli un knaibles ir nopirkuši kā vienkāršu suvenīru! Kā nokļuva kluba teritorijā? Vienkārši apmaldījās. No kurienes binoklis? Vakarā ies uz operu, tāpēc paņēma līdzi!

     [+] [-]

, 2019-01-11 17:38, pirms 5 gadiem
Kas sagaidāms RFS un Riga attiecībās 2019 gadā?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-12 07:04, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Itāļu mafija nestāv klāt Puķina organizācijām. Izlūkos ir jāsūta civilpersonas, vienkāršus tūristus, kas nāk paskatīties uz katedrāli un knaibles ir nopirkuši kā vienkāršu suvenīru! Kā nokļuva kluba teritorijā? Vienkārši apmaldījās. No kurienes binoklis? Vakarā ies uz operu, tāpēc paņēma līdzi!
Desmitniekā. Kad tiec pieķerts spiegošanā sāc runāt par sazvērestību un ienaidniekiem