Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agvero nepilnas divas nedēļas pēc avārijas atsācis treniņus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Agvero nepilnas divas nedēļas pēc avārijas atsācis treniņus
Serhio Agvero
Foto: PA Wire / Scanpix

LETA. Anglijas futbola premjerlīgas kluba Mančestras "City" uzbrucējs Serhio Agvero, kurš septembra beigās Amsterdamā autoavārijā lauza ribas, otrdien atsāka treniņus.

Agvero treniņos darbojās vieglā režīmā ar fizioterapeitu. Paredzams, ka pilnvērtīgus treniņus ar komandu viņš atsāks tuvāko dienu laikā. Patlaban 29 gadus vecais Agvero uz Nīderlandi bija devies savā brīvdienā un iekļuva autoavārijā.

Agvero "City" komandu pārstāv kopš 2011.gada, šīs vienības rindās 187 spēlēs gūstot 128 vārtus, bet šosezon viņš astoņās spēlēs guvis septiņus vārtus.

"City" ar 19 punktiem septiņās spēlēs ieņem pirmo vietu Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma tabulā. Savukārt UEFA Čempionu līgas sezonas Mančestras klubs iesācis ar divām uzvarām divās spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-10-11 17:54, pirms 7 gadiem
Ribu lūzumi ļoti ātri sadzīst, tas priecē. Ārsts kādreiz stāstīja, ka daži cilvēki nemaz nepamana, ka tiem ir bijušas salauztas ribas, pārstaigā tāpat.