Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Čempione "Liverpool" iegādājas grieķu aizsargu Cimikasu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempione "Liverpool" iegādājas grieķu aizsargu Cimikasu
Kostass Cimikass. Foto: liverpoolfc.com

Anglijas Premjerlīgas čempione "Liverpool" veikusi šīs vasaras pirmo pirkumu, iegādājoties 24 gadu veco grieķu kreisās malas aizsargu Kostasu Cimikasu.

Kostass Cimikass līdz šim pārstāvēja Pirejas "Olympiacos", aizvadītajā sezonā kļūstot par Grieķijas čempionu. 20 mačos aizsarga kontā piecas rezultatīvas piespēles. Viņš aizvadījis trīs spēles Grieķijas izlases rindās, un uzvarā pret Ungāriju rezultatīvi piespēlēja vienīgo vārtu autoram Kostasam Mitroglu.

"Liverpool" vadība sarunas ar "Olympiacos" sāka pirms nepilnām divām nedēļām, un Anglijas medijos tiek vēstīts, ka darījuma summa lēšama 13 miljonu eiro apjomā, kamēr Grieķijas medijos izskanējuši pat 16,5 miljoni. Tāpat jāatzīmē, ka "Olympiacos" saņems 20% no Cimikasa pārdošanas, kad viņš pametīs "Liverpool".

Cimikasa iegāde nākusi pēc tam, kad "Liverpool" neizdevās vienoties ar no Premjerlīgas izkritušo "Norwich" par kreisās malas aizsarga Džamala Lūisa iegādi. Premjerlīgas čempioni piedāvāja līdz 11 miljoniem eiro, kamēr "Norwich" prasības bija teju divreiz augstākas.

"Liverpool" kreisās malas pamatsastāva aizsargs ir Skotijas izlases kapteinis Endrjū Robertsons, bet stabila aizvietotāja nebija, un tādēļ iegādāts Cimikass.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2020-08-11 01:10, pirms 4 gadiem
Loserpool paliek loserpool..!