Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Liverpool" varonis Origī izvēlas palikt un noslēdz ilgtermiņa līgumu

"Liverpool" varonis Origī izvēlas palikt un noslēdz ilgtermiņa līgumu
Divoks Origī. Foto: Sipa/Scanpix

UEFA Čempionu līgas uzvarētājas "Liverpool" uzbrucējs Divoks Origī, kurš pēc gada būtu kļuvis par brīvo aģentu, noslēdzis jaunu ilgtermiņa līgumu ar angļu komandu. Viņš sezonas gaitā guva vairākus ļoti svarīgus vārtus.

"Esmu ļoti priecīgs, ka varu parakstīt jaunu līgumu. Tas dod enerģijas lādiņu pirms jaunās sezonas," pauda Origī. "Liverpool" rīt aizvadīs pirmo pārbaudes spēli, un sagaidāms, ka Beļģijas izlases uzbrucējs dosies laukumā. Ja viņš nebūtu parakstījis jaunu līgumu, tad nākamajā vasarā kļūtu par brīvo aģentu un varētu izvēlēties citu darba vietu. Interesi par Origī izrādīja komandas Anglijā, Itālijā un Spānijā, bet viņš izlēmis palikt Liverpūlē un cīnīties par vietu sastāvā. Skaidrs, ka tuvākajā laikā viņš nebūs pamatsastāva futbolists.

"Vienmēr šeit esmu juties komfortabli. Uzskatu, ka šeit esmu kļuvis par vīru, jo līgumu parakstīju, kad man bija tikai 19 gadi," teica Origī. Līdz 2014. gadam viņš pārstāvēja Francijas klubu "Lille", bet tad viņu pārpirka "Liverpool". Lai gan sākumā ar nostiprināšanos sastāvā neveicās, tāpat īres posmi nebija tie spožākie un māca šaubas par uzbrucēja lietderību, aizvadītās sezonas laikā Origī kļuva par varoni.

Pirmos no atmiņā paliekošajiem vārtiem viņš guva Liverpūles derbijā, kad izcēlās otrā puslaika kompensācijas laikā un nodrošināja 1:0 uzvaru pret "Everton". Čempionu līgas finālu izdevās sasniegt, savā laukumā ar 4:0 sagraujot "Barcelona", un Origī guva divus vārtus, tostarp uzvaru nesošos, kad asprātīgi tika izspēlēts stūra sitiens. Finālā pret "Tottenham" viņš desmit minūtes līdz beigām panāca 2:0, nodrošinot "Liverpool" titulu. Kluba rindās Origī aizvadījis 98 spēles un guvis 28 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...


, 2019-07-10 21:30, pirms 5 gadiem
Grūti jau bija uzrakstīt, cik tad garš ir šis ilgtermiņa līgums?

P.S. Sameklēšu pats.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.