Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs: "Mana atgriešanās “Everton” nav kā došanās pansionātā - gribu spēlēt un uzvarēt"

Rolands Eliņš

Rūnijs: "Mana atgriešanās “Everton” nav kā došanās pansionātā - gribu spēlēt un uzvarēt"
Veins Rūnijs
Foto: iCelebTV / BACKGRID/Scanpix

Anglijas izlases visu laiku rezultatīvākais uzbrucējs Veins Rūnijs preses konferencē, kurā piedalījās jau kā “Everton” futbolists, paziņoja par saviem mērķiem izcīnīt vietu sastāvā un palīdzēt klubam cīņā par augstām vietām un tituliem, nevis mierīgi sagaidīt karjeras beigas.

“Es vienmēr spēlēju tā, it kā man būtu sevi jāpierāda atkal un atkal,” sacīja Veins Rūnijs. “Mana atgriešanās “Everton” nav kā došanās pansionātā. Es vēlos spēlēt un vēlos uzvarēt. Fiziski jūtos ļoti labi, un mana sportiskā forma tikai uzlabosies, tuvojoties sezonai. Esmu priecīgs par šo pavērsienu – uztveru to kā izaicinājumu, un šis bija īstais brīdis manā karjerā pieņemt šādu izaicinājumu.”

Rūnijs izteicās, ka šobrīd nedomā par Anglijas izlasi un savu iespējamo atgriešanos tajā, taču norādīja, ka, ja pats “Everton” rindās rādīs labu sniegumu, tad arī liks aizdomāties Anglijas izlases trenerim Geretam Soutgeitam par viņa iekļaušanu sastāvā.

“Domāju, ka ir pareizi teikt, ka mēs visi esam šeit, klubā, lai izcīnītu titulus. Protams, ka mēs to vēlamies,” sacīja Rūnijs. “Taču mums pašiem tas arī jāizdara, un mūsu ziņā ir atbildība piepildīt savus mērķus. Tāpēc mums arī jācenšas to paveikt.”

“Tā noteikti būs ļoti emocionāla diena, kad aizvadīšu pirmo spēli “Everton” stadionā jaunajā sezonā,” turpināja Rūnijs. “Esmu drošs, ka visa mana ģimene gaida, kad atkal redzēs mani “Everton” zilajā kreklā. Kas attiecas uz “United”, tad uz spēli pret Mančestru došos ar vēlmi iegūt trīs punktus. Es Mančestrā pavadīju lielisku laiku, patiešām izbaudīju to, taču gan futbols, gan futbolisti iet laikā uz priekš.”

Izmantotie resursi:
Wayne Rooney says 'I am not coming to a...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-11 01:34, pirms 7 gadiem
#ripsportacentrs