Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Īru laikraksts sajauc "United" ieguvumu Lukaku ar populāru mūziķi

Rolands Eliņš

Īru laikraksts sajauc "United" ieguvumu Lukaku ar populāru mūziķi
Romelu Lukaku un "Stormzy"
Foto: Eurosport

Īrijas laikraksts “Sport Herald” savam šodienas drukātajam numuram pirmajā lapā bija izvēlējies rakstu par Romelu Lukaku un viņa gaidāmo pievienošanos Mančestras “United”, kas oficiāli tika apstiprināta šovakar. Līdz “United” oficiālajam paziņojumam nekur nebija publicēts attēls ar Lukaku Mančestras formas kreklā, kamēr “Sport Herald” uz laikraksta vāka bija tieši šāds attēls. Vismaz viņi paši tā domāja.

Patiesībā “Sport Herald” publicētajā attēlā ir britu mūziķis “Stormzy”, kurš pirms pāris gadiem piedalījies “United” labdarības spēlē, tādēļ redzams šīs komandas formā. Pazīstamais “hip-hop” mākslinieks jau iepriekš publiski atzinis savu vizuālo līdzību ar Lukaku, bet šodien par “Sport Herald” kļūdu nepavisam nebija priecīgs. Savā “Twitter” profilā viņš ierakstīja, ka notikušais viņam ne druskas neliekas smieklīgs. Nav gan grūti uzminēt, ka “Sport Herald” redaktoram notikušais arī diez vai paliks atmiņā kā īpaši jautrs atgadījums...


  +3 [+] [-]

, 2017-07-10 22:05, pirms 7 gadiem
Tā jau pēc sportacentrs žurnaļugu ķļūdām izskatās! 😀

  +4 [+] [-]

, 2017-07-11 09:31, pirms 7 gadiem
But if you talk shit, man, I'll par you
Look at the size of my fist, I will spark you
I'm the grime scene's Lukaku
6'5" black guy, mad fly, put me up top

  +2 [+] [-]

, 2017-07-11 13:01, pirms 7 gadiem
Visi tie mellie izskatās vienādi...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-11 13:20, pirms 7 gadiem
driks rakstīja: Visi tie mellie izskatās vienādi...
Teica rasists no centrāltirgus

  -2 [+] [-]

, 2017-07-12 15:00, pirms 7 gadiem
marksis rakstīja: tu nopietni to jautā? Ja tu ģeneralizē cilvēksu pēc ādas krāsas un piesien tiem līdzību pēc vienalga kāda parametra, tas pēc definīcijas ir rasisms. Uzskatīt, ka kāda rase visi izskatās vienādi ir diezgan nievājoši. Es nedomāju, ka tev pašam patiktu, ja pie ziņu sižeta par Liepājas pedofilu pieliktu klāt tavu bildi, jo redz visi baltie izskatās vienādi..
Es nekomentēšu avīzi, bet kas tieši Driks komentārā ir rasisms es neredzu. Teiksim tā, arī melnie sauc baltos visus par vienādiem, un to paśu dara aziāti, es nespēju īsti saskatīt, kas tur tik ļoti rasistiski. Varbūt šaurs skatījums, bet vai tiešām kaut kas ļoti aizskarošs?