Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijas izlases pussargs Bārklijs iekaustīts bārā Liverpūlē

Anglijas izlases pussargs Bārklijs iekaustīts bārā Liverpūlē
Ross Bārklijs
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas izlases un Premjerlīgas komandas ''Everton'' pussargs Ross Bārklijs pēc aizvadītā mača pret ''Leicester City'' iekūlās incidentā kādā Liverpūles bārā.

Vakar Liverpūles ''Everton'' savās mājās pārspēja Anglijas čempioni Lesteru 4:2, neļaujot Krega Šekspīra vadītajai komandai izcīnīt vēsturisku sešu uzvaru sēriju.

Pēc spēles panākumu vietējā bārā devās atzīmēt uzbrūkošais pussargs Ross Bārklijs. Anglijas izlases spēlētājs sarunājās ar kādu personu un pēkšņi saņēma sitienu pa seju.

Liverpūles centra bārā notikušais incidents tika fiksēts novērošanas kamerā. Tajā redzams, ka Bārklijs agrā rīta stundā centās kaut ko iestāstīt savam sarunu biedram, kuru acīmredzot Bārklija sakāmais aizkaitināja.

Publiskā telpā nav izskanējis uzbrucēja vārds, kā arī Bārklija advokāts apstiprinājis, ka Ross bijis kāda "svešinieka upuris". Nav arī izslēgts, ka Bārklijs pats bija iereibis un izprovocēja savu pāridarītāju.

Izmantotie resursi: Goal.com

  +5 [+] [-]

, 2017-04-11 07:47, pirms 7 gadiem
Nu sportistiem nav ko vazaties par bariem.

  +2 [+] [-]

, 2017-04-11 16:10, pirms 7 gadiem
Dzert mazāk vajag...

  -1 [+] [-]

, 2017-04-12 10:40, pirms 7 gadiem
Augums: 1,89 m, Svars: 76 kg
skaidrs, ja persona ar tādiem parametriem uzprasās, reti kurš pakautrēsies uzšaut