Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fans Birmingemas derbijā uzbrūk viesu kapteinim, kurš vēlāk gūst uzvaras vārtus

Agris Suveizda

Fans Birmingemas derbijā uzbrūk viesu kapteinim, kurš vēlāk gūst uzvaras vārtus
Foto: Action Images/Scanpix

Šokējošs incidents noticis Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas spēlē starp "Birmingham City" un Birmingemas "Aston Villa" (0:1), kurā mājinieku atbalstītājs uzbruka viesu pussargam Džekam Grīlišam, kurš vēlāk guva vienīgos vārtus.

Epizode notika spēles desmitajā minūtē, kad no mājinieku fanu sektora laukumā izskrēja kāds vīrietis, kurš no muguras uzbruka "Aston Villa" spēlētājam Grīlišam. Uzbrucējs tika arestēts, bet "Aston Villa" kapteinis, par laimi, varēja turpināt spēli. Un tieši viņš 67. minūtē arī guva vienīgos vārtus, no soda laukuma iekšienes trāpot tālajā apakšējā stūrī (1:0). Bez problēmām neiztika arī vārtu svinību laikā, jo savu nepatiku Grīlišam centās izrādīt kās no stadiona stjuartiem, kurš arī tika aizturēts.

Anglijas Futbola līga izplatīja paziņojumu, kurā nosodīja uzbrukumu spēlētājam: "Tā ir situācija, kādu nevienam spēlētājam nekad nebūtu jāpiedzīvo. Futbola laukums ir domāts spēlētājiem, nevis līdzjutējiem, un tiem, kuri piedalās spēlē, būtu jābūt spējīgiem to darīt drošos apstākļos, zinot, ka viņi netiks pakļauti riskam šāda veida uzvedībai. Lai arī šis incidents būs Anglijas Futbola asociācijas jurisdikcijā, mēs sadarbosimies ar visām iesaistītajām pusēm, lai nodrošinātu, ka tiek pieņemti atbilstošie mēri."



"Aston Villa" ar 51 punktu 36 spēlēs ir pakāpusies uz devīto vietu, šodienas sāncensi, kurai 36 spēlēs ir 50 punkti, nostumjot uz vienpadsmito pozīciju. Īru izcelsmes angļu pussargs Grīlišs guva ceturtos vārtus 23 mačos. Jāpiebilst, ka vakar ceturtajā vietā esošā "West Brom" pēc trešās neuzvarētās spēles pēc kārtas pārsteidzoši atlaida angļu galveno treneri Darenu Mūru, kurš amatā stājās pirms nepilna gada.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.efl.com/news/2019/march...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-10 17:31, pirms 5 gadiem
Kur tādi idioti rodas?

     [+] [-]

, 2019-03-10 22:36, pirms 5 gadiem
Gan kārtības sargs, gan tas "fans"... tā ir, kad akla mīlestība par savu klubu pilnība atņem smadzenes!

Kaut gan, vai te daudz ir tādi, kas kāut reizi nav gribējuši iekrāmēt tam pašam Koštam vai Ramosam.. vai Pepem?