Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Bruno Pērkons

MU Līgas kausa pirmajā pusfināla mačā pārspēj Premjerlīgas pastarīti

MU Līgas kausa pirmajā pusfināla mačā pārspēj Premjerlīgas pastarīti
Mančestras ''United'' atzīmē Huana Matas gūtos vārtus
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar Anglijas Līgas kausa pirmajā 1/2 fināla mačā Mančestras ''United'' savās mājās pārliecinoši kontrolēja spēli un svinēja uzvaru 2:0 pret ''Hull City''. Atbildes mačs 26. janvārī.

Mančestras ''United'' pamatsastāvā izgāja viens no šā brīža talantīgākajiem futbolistiem Markuss Rešfords, kurš pēc ilgāka pārtraukuma spēlēja uzbrukuma smailē, nevis flangā. Centrā darbojās Pols Pogbā un Anders Errera, bet malās Henrihs Mhitarjans un Huans Mata. Saspēles veidotāja lomu savukārt uzņēmās komandas kapteinis Veins Rūnijs.

Mančestras sastāvā savainojumu dēļ netika iekļauti Lūks Šo un Markoss Roho, kā arī spēles pieteikumā nebija atrodams Erika Beilija vārds, jo centra aizsargs pašlaik pārstāv Kotdivuāras izlasi Āfrikas Nāciju kausā. Anglijas Premjerlīgas pēdējās vietas īpašniece ''Hull City'' nācās iztikt bez sešiem savainotiem spēlētājiem un diviem, kuri līdzīgi kā Beilijs, palīdz savām Āfrikas reģiona izlasēm.

Pirmajā puslaikā Mančestra pacietīgi kontrolēja spēli, taču, lai arī 13 reizes sita pa vārtiem, tomēr rāmī bumba lidoja vien trīs reizes, kas bija tikpat, cik iespēja ''Hull''. Puslaika vidū Rešfords veica spēcīgu tālšāvienu, bumbai pavisam nedaudz lidojot pāri mērķim, bet viesi atbildēja ar draudīgāku uzbrukumu, jo pēc centrējuma pa vārtu stabu trāpīja Adama Diomande. Jāpiebilst, ka ''Hull'' sastāvā savainojumā iedzīvojās Markuss Henriksens.

Otrā spēles nogriežņa sākumā Rūnijs spēcīgi sita no tuvas distances, tomēr nedaudz garām vārtiem. Mančsetra turpināja nemitīgi uzbrukt un beidzot ieguva pārsvaru, kad pēc centrējuma par bumbu otrajā stāvā labi pacīnījās Mhitarjans un pēc viņa piespēles tā nonāca pie Matas, kurš panāca 1:0.

Pēc brīža Pogbā gandrīz ieguva divu vārtu pārsvaru, no metriem 30 norībinot vārtu konstrukciju. Spēles izskaņā pēc precīzas Mateo Darmjana piespēles skaistus vārtus ar galvu guva Maruāns Fellaini, panākot 2:0 un nodrošinot savai komandai jau garantētu divu vārtu pārsvaru atbildes spēlē.

Anglijas Līgas kauss, pusfināli

Dat.SpēleRez./LaiksVārtu guvēji
10.01Manchester Utd – Hull2:0 (0:0)Mata 56' Fellaini 87
11.01Southampton – Liverpool21:45
25.01Liverpool – Southampton22:00
26.01Hull – Manchester Utd21:45

, 2017-01-11 00:28, pirms 7 gadiem
Ļoti daudz nerealizētu iespēju MU komandai, bet viss ir labs, kas labi beidzas. Rezultāts ir diezgan apmierinošs un Hull praktiski nav izredzes uzvarēt divu spēļu summā.
Ar labu noskaņojumu varam gaidīt lielo 7dienas dueli pret Pool.
Go Red Devils!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-11 01:47, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: apsveicu Mančestras otro komandu!
Kas tad ir pirma ? Cik zinu City isti nevar ņemt pa pilnu
, 2017-01-11 02:06, pirms 7 gadiem
Mančesteras City nekad nebūs pirmā Mančesteras komanda. Nerunāju par to kurš spēlē labāk šobrīd, bet gan par to cik populārs un vēsturisks klubs tomēr ir MU!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.