Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas 15. kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas 15. kārtas spēles
Serhio Agvero
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas 14.kārtas spēles: Watford – Everton, Arsenal – Stoke City, Leicester City – Manchester United, Chelsea – West Bromwich Albion, Manchester United – Tottenham Hotspur un Liverpool – West Ham United. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Anglijas Premjerlīgas 15.kārtas spēlēs turnīra līderi Londonas Chelsea savā laukumā tiksies ar 7.vietas īpašniekiem West Bromwich Albion. Chelsea tuvākie sekotāji Arsenal spēlēs ar Stoke City, kas uzvarējuši četrās no pēdējām sešām spēlēm un tikuši līdz 9.vietai. Premjerlīgas tabulas 3.vietas īpašnieki Liverpool savā stadionā varēs reabilitēties līdzjutējiem par sāpīgo un dramatisko zaudējumu pagājušā nedēļā Bornemouth futbolistiem.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“15.kārtu ievada turnīra tabulas vidusdaļu komandu cīņa. Pēc veiksmīgā sezonas sākuma Watford un Everton klusībā cerēja uz kaut ko vairāk, bet šīs ambīcijas ir piebremzējušas traumas un vadošo spēlētāju formas kritums. Watford piedzīvojuši 3 zaudējumus pēdējās četrās spēlēs, kamēr Everton ir divi zaudējumi un divi neizšķirti. Varētu būt sīksta un nervoza spēle.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Vēl oktobra vidū Stoke City cīnījās ar Sunderland par to, lai komanda nebūtu pēdējā vietā līgā, bet uzvarot savstarpējo spēli, sekoja vēl 4 uzvaras nākamajās sešās spēlēs un šobrīd Stoke jau gozējas turnīra tabulas 9.vietā. Tikmēr Arsenal ir sekmīgi padarījuši rudens darbus Čempionu līgā (pirmā vieta grupā) un tagad līdz februārim var koncentrēties cīņai par vadošām pozīcijām Premjerlīgā. Uz viļņa šobrīd ir Aleksis Sančess, kuram hat-trick iepriekšējā mačā un ar 11 gūtiem vārtiem viņš dala rezultatīvākā spēlētāja godu kopā ar Djegu Koštu no Chelsea.”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Abas komandas sekmīgi kvalificējušās izslēgšanas spēļu stadijai Čempionu Līgā, bet tas ir ietekmējis komandu sniegumu Premjerlīgā. Pēdējās ČL spēles gan aizvadītas ar rezerves sastāviem un labākie spēki ir pietaupīti sestdienas spēlei. Čempioniem Leicester City vair nav īsti kur atkāpties - komanda atrodas 16.vietā, tikai 2 punktus virs izkrišanas zonas un šajā mačā savu skatītāju priekšā ir jāatdod pilnīgi viss, kas šobrīd ir...”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pagājušajā sezonā abas komandas tikās četras reizes – tai skaitā Anglijas kausa izcīņā, un Liverpool neuzvarēja nevienā no mačiem. Turklāt zaudējums Anglijas čempionāta spēlē Anfield stadionā Liverpool komandai bija pirmais pret West Ham United futbolistiem savās mājās Premjerlīgas ērā... Lieki teikt, ka šobrīd abas ir saniknotas. Liverpool iepriekšējā kārtā divreiz izsēja divu vārtu pārsvaru un kompensācijas laikā zaudēja Bournemouth, bet West Ham United savu skatītāju priekšā izira pa vīlēm Londonas derbijā pret Arsenal.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Sestdien, 10.decembrī 14:25 Watford – Everton
• Sestdien, 10.decembrī 16:55 Arsenal – Stoke City
• Sestdien, 10.decembrī 19:25 Leicester City – Manchester United
• Svētdien, 11.decembrī 13:55 Chelsea – West Bromwich Albion
• Svētdien, 11.decembrī 16:10 Manchester United – Tottenham Hotspur
• Svētdien, 11.decembrī 18:25 Liverpool – West Ham United

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-09 18:19, pirms 7 gadiem
Ooo United divas dienas peec kaartas speelees .

     [+] [-]

, 2016-12-09 18:31, pirms 7 gadiem
richukpumpis rakstīja: Ooo United divas dienas peec kaartas speelees .
Bet City nevienu spēli nespēlēs

     [+] [-]

, 2016-12-09 18:49, pirms 7 gadiem
laikam pilnīgi neko citu nav ko rādīt ja jau beidzot tik daudz premjerlīgas spēles saliktas tiešraidēs.

     [+] [-]

, 2016-12-09 22:17, pirms 7 gadiem
Vai tad nav Baltik jāraksta? #nav ko darīt