Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Van Gāls: "Mums paveicās pret "Southampton""

Van Gāls: "Mums paveicās pret "Southampton""
Luiss van Gāls
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas mačā vakar "Manchester United" futbolisti smagā cīņā ar 2:1 pārspēja "Southampton". Pēc spēles Mančestras komandas treneris Luiss van Gāls, ka viņa vadīto futbolistu panākums ir veiksmes rezultāts.

"Kad spēlē labāk, protams, esi pelnījis vairāk. Šoreiz mūsu sniegums nebija labs – mēs bijām tie, kuriem uzsmaidīja veiksme," atzina "Manchester United" galvenais treneris Luiss van Gāls. Mančestras klubs spēlē ar "Southampton" uzvarēja ar 2:1, taču tieši "Southampton" bija liels pārsvars spēles gaitā, kas izpaudās, piemēram, izpildīto sitienu skaita ziņā (15 pret 3).

Abus vārtus "Manchester United" labā guva Nīderlandes izlases uzbrucējs Robins van Pērsijs. "Šo to par viņu izsaka ne tikai gūtie vārti, bet arī sniegums laukumā. Viņš bija viens no trim mūsu futbolistiem, kurš bija labs vai pat ļoti labs. Līdz šim tas bija viņa labākais sniegums," sava tautieša spēli komentēja Van Gāls.

To, ka labākā komanda piedzīvoja zaudējumu, atzina arī "Southampton" galvenais treneris Ronalds Kūmans. "Mēs nezaudējām "Manchester Unied", bet gan paši sev. Mēs bijām labāki," sacīja Kūmans.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2014-12-09 17:32, pirms 9 gadiem
stapo rakstīja: MU pēdējās 2 sezonas ir viens liels FAIL! Un kāda velna pēc tas Fellaini vēl ir šajā komandā?
Neskaitot vakardienu, spēlējis tīri pieklājīgi matainis, tā ka nevajag bļaut
, 2014-12-09 17:48, pirms 9 gadiem
Nu re cik smagi klājas komandām , kurās nespēlē pusdievs CR7!!
, 2014-12-09 18:12, pirms 9 gadiem
stepo
Lai ka ari butu, bet MU ir nu uzvarejusi 5 speles pec kartas un ir 3sie liga.
Blin paskaties speles pirms kaut ko saki, Fellaini varetu but pat labakais laukuma speletajs (nu ar Runiju) saja sezona Mancesteras United. Vins ir spelejis loti kvalitativu futbolu, ir kludas, bet tas ir visiem
, 2014-12-09 18:32, pirms 9 gadiem
Antrejs Siliņš rakstīja: Nu re cik smagi klājas komandām , kurās nespēlē pusdievs CR7!!
Es teiktu ,ka viņš ir 2xDievs, jo Zlatans ir Dievs. https://www.youtube.com/watch?v=OAr...
, 2014-12-09 20:46, pirms 9 gadiem
stapo rakstīja: MU pēdējās 2 sezonas ir viens liels FAIL! Un kāda velna pēc tas Fellaini vēl ir šajā komandā?
Neredzu nekādu Fail...pilnīgi jauna komanda ar jaunu treneri ar saprotoši pasmagu sezonas sākumu, bet tagad jau piecas uzvaras pēc kārtas. Jā- dažās spēlēs nespēlē tik labi, cik gribētos, bet parādi komandu, kura visas spēles aizvada 100%gi...nav tādu...
Esam 3ā vietā, neskatoties uz to, ka visu sezonu vismaz 3 pamatsastāva futbolisti spēles vēro no tribīnēm. Kur te ir Fail?
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.