Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā derbiju - "Manchester City" pret "Manchester United"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā derbiju - "Manchester City" pret "Manchester United"
Žuzē Morinju un Žuzeps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ TVPlay Sports piedāvā Anglijas Premjerlīgas divpadsmitās kārtas spēles: Cardiff City - Brighton & Hove Albion, Leicester City - Burnley, Crystal Palace - Tottenham Hotspur, Liverpool - Fulham, Chelsea - Everton un Manchester City - Manchester United. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā TVPlay Sports!

Čempions pret vicečempionu, Mančestra pret Mančestru - droši vieni lieki teikt, kas ir Premjerlīgas 12.kārtas centrālā spēle. Manchester City arī šosezon ir turnīra galvgalī, bet United pirms lielā derbija ir pieticīgajā 7.vietā. Tomēr pēdējās nedēļas Sarkano velnu fani var nākotnē lūkoties ar piesardzīgu optimismu. Pēc zaudējuma Champions league mačā savā Old Trafford stadionā Turīnas Juventus, Žuzē Mourinju futbolisti uzvarējuši Everton un Bournemouth Premjerlīgas spēlēs, un trešdien izbraukumā revanšējās Juventus ar Krištianu Ronaldu priekšgalā.

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Liverpool - Fulham spēli:
“Pēc negaidītā zaudējuma otrdien UEFA Champions league (0:2 pret Crvena Zvezda), Liverpool savu skatītāju priekšā uzņem šā brīža vājāko Premjerlīgas komandu. Fulham uz spēli ierodas ar 6 zaudējumu bagāžu pēdējās 6 spēlēs un viņiem ir ļoti maz izredžu no Anfield stadiona aizvest punktus, jo diezin vai Jirgena Klopa komanda divreiz vienas nedēļas laikā uzkāps uz tā paša grābekļa, nenovērtējot pretinieku."

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs, par Cardiff City-Brighton & Hove Albion spēli:
“Pēc astoņām kārtām bez uzvarām, Premjerlīgas jaunpienācēji Cardiff City beidzot tika pie uzvaras pār Fulham, taču nākamajās divās spēlēs atkal palikuši tukšā. Brighton&Hove Albion pēc trim uzvarām pēc kārtas, 11.kārtā piedzīvoja šās sezonas piekto zaudējumu, izbraukumā piekāpjoties Everton. Kārdifas futbolisti savu vienīgo uzvaru izcīnījuši savā laukumā, kamēr Albion ir viena no šosezon izbraukumā vismazāk vārtus guvušajām komandām. Ko sagaidīt no šāda dueļa? Cerams, cīņassparu, vēlmi uzvarēt, un, ja tam klāt vēl kādu vārtu guvumu, tad spēle būs izdevusies."

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs, par Chelsea - Everton spēli:
“Abas komandas jauno treneru vadībā iespēlējas arvien labāk. Chelsea spēlētāju kolektīvs šobrīd ir sajūsmā par Mauricio Sari darba metodēm un kopš zaudējuma pirmajā sezonas spēlē (Community Shield troefejā 0:2 pret Manchester City), Londonas komanda ir nepārspēta jau 17 mačos pēc kārtas (14 uzvaras, 3 neizšķirti) un pēdējās labās ziņas ir līgas rezultatīvākā spēlētāja Azāra atgriešanās pēc traumas, Moratas vārtu garšas atgūšana, kā arī Europa league nākamās kārtas nodrošināšana aizvadītajā ceturtdienā. Tikmēr salīdzinoši labu posmu Premjerlīgā aizvada arī Everton, kuras rindās uguņo brazīļu uzbrucējs Rišarlisons, ar 6 vārtiem uzreiz sekojot labāko bombardieru (Azārs, Agvero, Obamejangs) trijniekam."

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs, par Leicester City - Burnley spēli:
“Leicester City šī būs pirmā mājas spēle pēc traģiskajiem notikumiem 27.oktobrī, kad helikoptera katastrofā pie King Power stadiona dzīvību zaudēja kluba īpašnieks Višajs Šrivadhanaprabha. Šajā laikā komanda ļoti emocionāli pārpilnā laikā ir paguvusi gan izbraukumā uzvarēt Cardiff City, gan nepilnā sastāvā doties uz Taizemi, lai piedalītos atvadu ceremonijā. Ja runājam par Burnley, tad komandas sniegumu šajā sezonā var nosaukt par traģisku. Vienība, kas pērn finišēja uzreiz aiz lielā sešinieka, šosezon izcīnījusi tikai divas uzvaras, un atrodas divu punktu attālumā no izkrišanas zonas. Pēdējo nedēļu emocijas var Leicester City gan nākt talkā, gan patraucēt, ko savā labā var mēģināt izmantot Burnley. Tomēr vairāk nosliecos par labu emocionālai Lesteras Lapsu uzvarai."

Anglijas Premjerlīga kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium:
• Sestdien, 10.novembrī, 16:50 Cardiff City - Brighton & Hove Albion
• Sestdien, 10.novembrī, 16:50 Leicester City - Burnley
• Sestdien, 10.novembrī, 19:20 Crystal Palace - Tottenham Hotspur
• Svētdien, 11.novembrī, 13:50 Liverpool - Fulham
• Svētdien, 11.novembrī, 16:05 Chelsea - Everton
• Svētdien, 11.novembrī, 18:20 Manchester City - Manchester United

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2018-11-09 19:54, pirms 5 gadiem
Kapec nevar salikt to kurš kanāls kuru maču rādīs? Tas ir tik sarežģīti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-09 22:07, pirms 5 gadiem
Neļaujaties kardinajumam,ko piedāvā bukmeikeri,sarkanajiem nav nekādu izredžu.

     [+] [-]

, 2018-11-09 23:50, pirms 5 gadiem
Oi, City vs United... kas pap maču būs, gribētu skatīties. Bet laikam šoreiz būšu 11.nov pasākumos un likšu svecīti krastmalā

     [+] [-]

, 2018-11-10 08:04, pirms 5 gadiem
Skāde, varēja MC-MU kalendārā trāpīt sestdien