Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā: "Mans sapnis ir spēlēt Madrides "Real""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Pogbā: "Mans sapnis ir spēlēt Madrides "Real""
Pols Pogbā. Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola izlases un Mančestras "United" centra pussargs atklājis, ka viņa sapnis ir spēlēt Spānijas grandā Madrides "Real". Francūža līgums ar Mančestras klubu beigsies 2021. gada vasarā.

Pols Pogbā "United" pievienojās 2016. gadā. Pogbā sniegums Anglijas kluba rindās bijis ļoti raibs – labs sniegums mijies ar blāvu sniegumu, kā arī spēlētāju vajājuši dažādi savainojumi. Pasaules kausa ieguvējs regulāri minēts starp spēlētājiem, kuri varētu papildināt kāda futbola granda sastāvu.

"Visi futbolisti vēlētos pārstāvēt Madrides "Real", "francūzis komentēja jautājumu saistībā ar viņa pāriešanu uz slaveno Spānijas klubu. "Tas ir mans sapnis. Kāpēc lai kādreiz tur nespēlētu?"

Pogbā gan atzina, ka šobrīd koncentrējas uz sniegumu "United" vienībā: "Šobrīd esmu "United" spēlētājs un es mīlu šo klubu. Man patīk šeit spēlēt un darīšu visu, lai klubs atgrieztos tur, kur ir tā vieta."

Francijas izlases pussargs arī atzina, ka pagaidām nav notikušas sarunas par jauna līguma noslēgšanu ar Anglijas titulēto klubu: "Neviens man neko nav teicis. Neesmu runājis ar Edu Vudvortu ("United" priekšsēdētāja vietnieks) un neesmu saņēmis jauna līguma piedāvājumu, bet noteikti, ka tas notiks."

27 gadus vecais futbolists "United" rindās dažādu turnīru ietvaros aizvadījis 168 spēles, kuru laikā guvis 33 vārtus un atdevis 33 rezultatīvas piespēles. Francijas izlases sastāvā Pogbā 70 spēlēs guvis 10 vārtus, kā arī 2018. gadā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-09 10:02, pirms 4 gadiem
nahuuuj mums tevi vajag? motivacija 0 , aizsardzībā sačko , uzbrukumā 1 gols pagājušo sezonā , protams ka Zizu grib , bet vai vajag un pa cik? 50 max ...

     [+] [-]

, 2020-10-09 10:10, pirms 4 gadiem
Drīzāk nah__ Azāru vajag. Kad fiziskais jāliek, tad burgerus rij, kad jāspēlē, tad traumas, jo burgerus par daudz rijis.

  +3 [+] [-]

, 2020-10-09 10:39, pirms 4 gadiem
Sen vajadzēja pārdot prom, nekad neesmu sapratis kapec United viņu tur

  +1 [+] [-]

, 2020-10-09 11:06, pirms 4 gadiem
Lai tinas nafig prom no MU. Pedeja laika sniegums nekads - ne uzbrukuma dod pienesumu, ne aizsardziba un vel sadus komentarus izsaka. Skaidrs, ka United vinam neizsaka neko un attieksme nav pareiza.

     [+] [-]

, 2020-10-09 11:36, pirms 4 gadiem
Pogbā, manuprāt, ir viena turnīra spēlētājs uz PK, uz EČ...viņam ir grūti ar motivāciju visas sezonas garumā...un, jā - vienīgais treneris, kurš varētu viņu motivēt spēlēt visu sezonu ir Zidāns...man pat būtu interesanti, vai Zizū tas izdotos ar Pogbā

     [+] [-]

, 2020-10-09 12:03, pirms 4 gadiem
spēlēt vai atrādīt spāņiem savas frizūras biežo maiņu?....sen bij laiks šim dot brīvbiļeti

     [+] [-]

, 2020-10-09 12:20, pirms 4 gadiem
keksss rakstīja: Lai tinas nafig prom no MU. Pedeja laika sniegums nekads - ne uzbrukuma dod pienesumu, ne aizsardziba un vel sadus komentarus izsaka. Skaidrs, ka United vinam neizsaka neko un attieksme nav pareiza.
Kam viņš nah uz doto brīdi vispār ir vajadzīgs