Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Azārs pārdomu krustcelēs starp jaunu līgumu ar "Chelsea" un sapņu pāreju uz "Real"

Agris Suveizda

Azārs pārdomu krustcelēs starp jaunu līgumu ar "Chelsea" un sapņu pāreju uz "Real"
Edens Azārs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Chelsea" līderis Edens Azārs sarunā ar žurnālistiem atzina, ka pāreja uz Madrides "Real" ir viņa sapnis jau kopš bērnības, taču viņš piebilda, ka tās dēļ nebūtu gatavs karot ar Londonas kluba vadību.

27 gadus vecais Azārs jaunā galvenā trenera Maurīcio Sarri vadībā lieliski sācis sezonu, ar septiņiem vārtiem astoņās spēlēs būdams labākais vārtu guvējs līgā. Azāra pašreizējais līgums ir spēkā vēl uz divām sezonām, un tuvojas tas brīdis, kad spēlētājam un vadībai būs jāsēžas pie galda, lai veiktu pārrunas par sadarbības pagarināšanu vai tās izbeigšanu. "Chelsea" vēlas parakstīt jaunu līgumu par 300 tūkstošiem sterliņu mārciņu jeb 340 tūkstošiem eiro nedēļā, bet Azārs apzinās, ka viņa karjerā visdrīzāk atlikusi vairs tikai viena liela pāreja.

"Tieši tādēļ runāju pēc Pasaules kausa un teicu, ka ir laiks ko mainīt, jo aizvadīju lielisku turnīru," sacīja Azārs. "Pašlaik rādu ļoti labu sniegumu, bet Madrides "Real" ir labākais klubs pasaulē. Nevēlos jums melot. Tas ir mans sapnis kopš bērnības. Sapņoju tieši par šo klubu. Redzēsim. Nevēlos par to runāt katru dienu, man nav tik daudz laika, taču domāju, ka drīzumā būs sarunas par manu nākotni."

Pēc Krištianu Ronaldu pārdošanas baumas par Azāra pāreju tikai pieauga spēkā, taču darījumā tās nepārvērtās. Turklāt Spānijas mediji lēš, ka "Real" prioritāte joprojām ir Neimārs, kuru pārdot gan nevēlas PSG. Atšķirībā no Tibo Kurtuā, kurš boikotēja treniņu, Azārs nevēlas šādā veidā forsēt pāreju un sabojāt attiecības ar klubu: "Nevēlos tā darīt. Gribu, lai man būtu labi, taču gribu, lai labi būtu arī klubam, kas man ir devis visu. Nevēlos teikt, ka parakstīšu jaunu līgumu, bet beigās to neizdarīšu. Redzēsim. Brīžiem pamostos un domāju, ka vēlos iet prom. Dažreiz domāju, ka vēlos palikt. Tas ir grūts lēmums. Tā ir mana nākotne."

"Tas ir mans sapnis, un es vēlētos to piepildīt. Taču, kā jau esmu teicis daudz reižu: ja es aiziešu, es būšu laimīgs, taču zinu, ka būšu laimīgs arī tad, ja palikšu. Nav tā, ka būšu laimīgs tikai tad, ja aiziešu, bet palikšana nozīmētu būt nelaimīgam," atzina beļģu uzbrūkošais pussargs. Azārs karjeru sāka Francijas klubā "Lille", ko 2011. gadā aizveda līdz čempiones titulam, bet nākamajā un savā pēdējā sezonā Francijā 38 spēlēs guva 20 vārtus. Par 40 miljoniem eiro nopirktā Azāra pagaidām rezultatīvākā sezona Premjerlīgā bija 2016./17. gadā, kad viņš 36 spēlēs tika pie 16 vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2018-10-09 10:38, pirms 6 gadiem
Būs jauns transfēru rekords?

  +3 [+] [-]

, 2018-10-09 10:57, pirms 6 gadiem
Transfēru rekords solās būt Harija Keina pāreja uz Real. Azārs mazāk ticams variants.

  +5 [+] [-]

, 2018-10-09 11:12, pirms 6 gadiem
Neymars prioritate,nopietni.Mbaape ir daudz lielaks potencials sobrid but labakajam nakamos 10 gadus.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-09 12:07, pirms 6 gadiem
Nu tagad ir īstais brīdis, lai ietu, Real ļoti vajag pastiprinājumu uzbrukumā un Azārs var kļūt par Real līderi uzreiz.
Labāk ņemt Azāru pie pirmās iespējas nekā domāt kā būs ar Neimāru. Mbappi var savākt vēlāk, kad viņam kontrakts ies uz beigām un apniks sist golus līmeni zemākā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-09 12:43, pirms 6 gadiem
Respekts šim čalim!

Diezgan skaidrs, ka Real pirks kādu no labākajiem, dārgākajiem - ir brīva vieta un nauda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-09 14:08, pirms 6 gadiem
Keina pāreja. Kaut kas jauns.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-09 14:29, pirms 6 gadiem
Chelsea nespēlēšana čempionu līgā šogad varētu palīdzēt izvēli veikt.
Man gan ļoti patīk premjerlīga, un negribētos redzēt, ka viss atkal tikai Spānijā notiek. Fani ar nezin kur likties, viens te raksta, ka Mbapee spēlē līmeni zemākā līgā, bet grib lai pāriet uz augstāku... Ja jau no visām "zemajam" līgām raus ārā zvaigznes un stūķēs divos spānijas klubos, nekad arī situācija nemainīsies.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-09 15:18, pirms 6 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Chelsea nespēlēšana čempionu līgā šogad varētu palīdzēt izvēli veikt.
Man gan ļoti patīk premjerlīga, un negribētos redzēt, ka viss atkal tikai Spānijā notiek. Fani ar nezin kur likties, viens te raksta, ka Mbapee spēlē līmeni zemākā līgā, bet grib lai pāriet uz augstāku... Ja jau no visām "zemajam" līgām raus ārā zvaigznes un stūķēs divos spānijas klubos, nekad arī situācija nemainīsies.
Ja pāries, tad tikai nākamsezon, un tad jau Chelsea visticamāk būs ČL.

  -2 [+] [-]

, 2018-10-09 16:38, pirms 6 gadiem
Nez vai jāiet. Chelsea viņš ir līderis un labi iespēlējies. Reālā izputinās tāpat kā savulaik ne vienu vien savu bijušo klubu superzvaigznes. Ja pat Beils tur gadiem ir sīka vienība, tad ko tur runāt.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-09 18:22, pirms 6 gadiem
Real labākais? 2-3 spēlētāji to klubu padarīja par labāko, bet tagad bez galvenā fīrera viņu saukt par labāko? Hmmmmmm

  +1 [+] [-]

, 2018-10-09 21:04, pirms 6 gadiem
Kā Real fans es par potenciālajiem pirkumiem domāju tā: Azāru noteikti jā; Mbapē drīzāk jā; Keinu varbūt; Neimāru labāk ne.