Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Keins: "Karjeras laikā nevienu reizi neesmu tēlojis"

Keins: "Karjeras laikā nevienu reizi neesmu tēlojis"
Harija Keina kritiens spēlē pret "Arsenal". Foto: Sipa/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" uzbrucējs Harijs Keins noraidījis apsūdzības par tēlošanu futbola laukumā. Viņš sacīja, ka karjeras laikā nevienu reizi nav niris.

Keins, kurš nule Anglijas izlases sastāvā realizēja divas pendeles pret Bulgāriju, Premjerlīgas sezonas ievadā divas reizes apsūdzēts tēlošanā, tādā veidā cenšoties nopelnīt pendeli. Vispirms viņš krita mačā pret "Newcastle", bet nedēļu vēlāk Londonas ziemeļu derbijā pret "Arsenal" pie 11 metru soda sitiena viņš centās tikt spēles beigās.

"Nekad neesmu tēlojis, un cerams, ka tā būs arī turpmāk. Pēc "Arsenal" spēles jau teicu, ka tā bija 50 pret 50 situācija. Līdzīga tai, kad pirms gada Vemblija stadionā tika piešķirta pendele pret mums. Tā futbolā notiek," skaidroja Keins, kurš ir ne tikai savas komandas, bet arī Anglijas valstsvienības kapteinis.

"Cenšos izmantot sava auguma priekšrocības, un uzbrucējiem tas jādara jebkurā līmenī, kurā tiek spēlēts futbols. Ja tāds pārkāpums ir laukuma centrā, ikvienā situācijā tiks nosvilpts pārkāpums. Soda laukumā tiesnešu domas mēdz atšķirties," skaidroja Keins.

"Cilvēku viedokļi tieši tāpēc ir viedokļi. Nedomāju par tādām lietām. Cenšos paveikt visu laukumā, un man pats svarīgākais ir izcīnīt uzvaras," atzina uzbrucējs. Pagājušajā gadā piedzīvotajā zaudējumā ar 1:3 pret "Wolves" Keins nopelnīja brīdinājumu par simulāciju soda laukumā.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/to...


, 2019-09-09 15:27, pirms 5 gadiem
Neesmu skatījies pietiekami daudz Spurs spēļu, lai varētu par šo spriest. Nu, pieņemsim.
, 2019-09-09 15:36, pirms 5 gadiem
Pēc "Arsenal" spēles jau teicu, ka tā bija 50 pret 50 situācija....

Tā jau ir... 50/50 situācija ir jau tanī brīdī, kad aizsargs pietuvojas un pieskaras...
, 2019-09-09 15:49, pirms 5 gadiem
, 2019-09-09 18:42, pirms 5 gadiem
Lolol
, 2019-09-09 23:50, pirms 5 gadiem
Angļi d*** kā Zariņa govs.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.