Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Sanē nespēlēs pusgadu, "Arsenal" drošības iemeslu dēļ bez Ezila un Kolašinaca

Sanē nespēlēs pusgadu, "Arsenal" drošības iemeslu dēļ bez Ezila un Kolašinaca
Lērojs Sanē. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Mančestras „City” galvenais treneris Peps Gvardiola preses konferencē atklāja, ka savas komandas uzbrucējam Lērojam Sanē ceļgala traumas dēļ paredz nespēlēšanu 6-7 mēnešu garumā, attiecīgi cerot, ka šosezon viņš atgriezīsies ierindā. Savukārt „Arsenal” izplatījusi paziņojumu, norādot, ka tās nesen Londonā bruņotu uzbrukumu pārcietušie spēlētāji Mesuts Ezils un Seads Kolašinacs jaunu notikumu dēļ netiks iekļauti komandas pieteikumā sezonas pirmajā spēlē.

Vācijas uzbrucējs Lērojs Sanē pirms šovasar plānotā transfēra uz Minhenes „Bayern” izgāja laukumā „City” sezonas pirmajā spēlē „Community Shield” izcīņā, kur guva ceļgala traumu. Vakar tika paziņots, ka viņam ir krustenisko saišu plīsums, bet šodien komandas galvenais treneris Peps Gvardiola sniedza ieskatu, kad varētu gaidīt Sanē atgriešanos laukumā.

„Tās ir patiešām sliktas ziņas,” teica Gvardiola. „Es nezinu, cik ilgi Sanē nevarēs spēlēt. Parasti šādi savainojumi prasa sešu vai septiņu mēnešu atlabšanas termiņu. Cerams, ka viņš varēs spēlēt februārī vai martā.” Gvardiola arī norādīja, ka par iespējamo transfēru uz „Bayern” nevar nekā vairāk pateikt, bet pats Sanē viņam nav teicis, ka vēlas atstāt klubu šovasar.

Gvardiola preses konferencē arī apstiprināja, ka komandas jaunais kapteinis būs Davids Silva, kurš šos pienākumus pārņems no Vensāna Kompanī, kurš šovasar atstāja klubu. Silva spēlē Mančestrā kopš 2010. gadā, un viņu kā kapteini izvēlējās komandas biedri.

Savukārt „Arsenal” šovakar izplatījusi paziņojumu, kurā norāda, ka tās futbolisti Mesuts Ezils un Seads Kolašinacs nepiedalīsies Premjerlīgas sezonas atklāšanas kārtā un nedosies kopā ar komandu izbraukumā pret „Newcastle”. Ezils un Kolašinacs pirms pāris nedēļām Londonā piedzīvoja bruņotu laupītāju uzbrukumu , kurā neviens no viņiem gan necieta. Taču „Arsenal” tagad norāda, ka abi nav iekļauti sastāvā jaunu drošības apsvērumu dēļ, konkrētāk nepaskaidrojot, kas ar to domāts. „Arsenal” pavēstījusi, ka plašākus komentārus šobrīd nesniegs.

„Mūsu spēlētāju un viņu ģimeņu labklājība ir mūsu prioritāte,” vēsta klubs. „Mēs pieņēmām šo lēmumu pēc diskusijām ar spēlētājiem un viņu pārstāviem. Ceram, ka viņi varēs atgriezties sastāvā maksimāli drīz.”

Pēc piedzīvotā uzbrukuma Ezils un Kolašinacs nepiedalījās „Arsenal” pārbaudes spēlē, bet pirms nedēļas bija komandas sastāvā mačā pret „Barcelona”. Britu mediji vēsta, ka notikušo uzbrukumu izmeklē policija.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-08-09 21:24, pirms 5 gadiem
Bayern Munich kaut kas jādara
, 2019-08-09 22:53, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Bayern Munich kaut kas jādara
Reāli. Ziyech ar pagarinājis ar Ajax. Šausmīgi uzvelk tā vadība. Šitā marinēties.. Lai pērk Sane un vienalga par to pusgadu. Noderēs nākotnē.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.