Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pelegrīni: "Lielā klubā nedrīkst divus gadus pēc kārtas palikt bez titula"

Rolands Eliņš

Pelegrīni: "Lielā klubā nedrīkst divus gadus pēc kārtas palikt bez titula"
Manuels Pelegrīni
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras „City” galvenais treneris Manuels Pelegrīni nupat kā pagarināja līgumu ar komandu līdz 2017. gada vasarai, taču atzinis medijiem, ka savu amatu, visticamāk, saglabās tikai tad, ja iegūs Premjerlīgas čempionu titulu.

„Šādos apstākļos nevar pieļaut, ka divus gadus pēc kārtas tāds liels klubs kā „City” neizcīna čempionu tituls,” sacīja Manuels Pelegrīni. „Ir ļoti svarīgi uzvarēt. Taču ir arī ļoti svarīgi parādīt uzticību brīžos, kad tituls netiek iegūts. Esmu drošs, ka esam daudz ko mācījušies no iepriekšējās sezonas. Skaidrs, ka mums jābūt daudz stabilākiem.”

Pelegrīni izteicies, ka labi apzinās, kāds spiediens tiek izdarīts uz viņu un viņa komandu, un neslēpa, ka necer uz palikšanu amatā uz vēl vienu sezonu, ja atkal nāksies palikt bez Anglijas futbola galvenās trofejas. Pelegrīni gan nepiekrita mediju piedāvātajam argumentam, ka nepieciešams kardināli mainīt kluba taktiku.

„Jā, mēs neieguvām titulu pagājušajā sezonā, taču mēs joprojām bijām uzbrūkoša komanda,” turpināja Pelegrīni. „Varbūt mums vajadzēja būt nedaudz mērķtiecīgākiem dažās spēlēs, kuras uzskatījām par vieglām. Premjerlīgā nav vieglu spēļu. Mums ir jāuzlabo daudzas lietas šajā sezonā, taču „City” futbola stils nav viena no tām, jo esmu pilnīgi drošs, ka tas ir labākais veids, kā iegūt uzvaras.”

Čīles treneris arī uzskatīja, ka sevi pierādīt gatavs par teju 70 miljoniem eiro iegādātais Rahīms Stērlings: „Esmu pārliecināts, ka divu vai trīs gadu laikā mēs redzēsim, ka esam samaksājuši atbilstošu cenu. Angļu futbolisti šeit ir dārgāki, jo viņiem jācīnās ar citu tautību spēlētājiem. Nesaku, ka Stērlings bija 100 miljonu vērts, taču saku, ka viņš tāds varētu būt pēc pāris gadiem.”

Mančestras „City” jauno Premjerlīgas sezonu uzsāks pirmdien, kad sacentīsies ar „West Brom”

Izmantotie resursi:
Manchester City manager Manuel Pellegrini knows...
Maneul Pellegrini backs Vincent Kompany to...

1 2 47 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-08-09 10:47, pirms 9 gadiem
belo31 rakstīja: Piekrītu Manuelam. Šogad jācenšās dabūt visas 4 trofejas - EPL, Carling cup, FA cup un UCL
Labākajā gadījumā dabūs vienu!

     [+] [-]

, 2015-08-09 10:47, pirms 9 gadiem
Angļu futbolisti šeit ir dārgāki, jo viņiem jācīnās ar citu tautību spēlētājiem. ????
Kur tad nav jaciinaas ar citu tautiibu speeleetajiem.
Driizaak vareeja teikt ka, Anglju futbolisti sheit ir paarveerteeti, tapeec arii tik daudz maksaa.

  +5 [+] [-]

, 2015-08-09 11:08, pirms 9 gadiem
Nu tad jau arī sezonas beigās redzēsim, ir City liels klubs vai nav

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 11:22, pirms 9 gadiem
gravitons rakstīja: Angļu futbolisti šeit ir dārgāki, jo viņiem jācīnās ar citu tautību spēlētājiem. ????
Kur tad nav jaciinaas ar citu tautiibu speeleetajiem.
Driizaak vareeja teikt ka, Anglju futbolisti sheit ir paarveerteeti, tapeec arii tik daudz maksaa.
Kas var tas maksā! Nevis kā Spānijā, kur divi kungi sēž pie galda, kamēr pārējie apvāc drupačas! 16/17 sezonā jūs vispār apcisāsieties, dēļ Chempionship komandām, kuras tiks uz BPL.

  +3 [+] [-]

, 2015-08-09 11:28, pirms 9 gadiem
Kad City nolaidīsies uz zemes, tad varbūt arī sāks ko nopietnāku izcīnīt. Neesmu City heiteris, bet liels klubs, manuprāt, ir tāds, kam ir spilgta vēsture, kam ir jauniešu sistēma, kas nes augļus tieši savā klubā.
Un protams atpazīstamība un tēls kā tāds gan neitrālo līdzjutēju, gan spēlētāju vidū.
Ja pajautāsi kādam pavisam parastam futbola cilvēkam, vai viņš atceras Barcelonas, MU, Real kādu no ziedu laikiem, viņš apstiprinās pozitīvi.
Gribu teikt, ka City vajadzētu pašiem savos prātos sākt domāt, ka viņi startē kā melnais zirdziņš, nevis domāt par trofejām, pat ja sastāvs to atļauj.

     [+] [-]

, 2015-08-09 11:59, pirms 9 gadiem
domāju, ka City paņems trebli Anglijā, jo MU palicis vājāks nekā pirms gada, Chelsea buss vairs nav tik jaudīgs

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 12:25, pirms 9 gadiem
Šogad nespīd, šogad ņem Arsenal..

  +4 [+] [-]

, 2015-08-09 12:29, pirms 9 gadiem
Viss uz ko City iet ir nevis kausi, bet nokavēta paaudžu maiņa un tam sekojošs krahs līdzīgi kā MU. Viens pats Sterlings un Mangalā neko nedos, ja pārējie visi jau trīsdesmitgadnieki.
Ar katru sezonu kausu izcīnīt kļūs arvien grūtāk, jo penši visās frontēs vairs nevarēs rauties, tā ka ar steigu jāsāk iespēlēt šosezon iepirktie jaunekļi. Bet nojauta nez kapēc ir tāda, ka Pelegrīnī tomēr atkal centīsies izspiest pēdējās sulas no esošā sastāva, nevis sāks raudzīties nākotnē.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 12:32, pirms 9 gadiem
City gaida krahs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-09 12:47, pirms 9 gadiem
Kāds novecojis sastāvs? Hārts, Kompanī, Silva, Bonī ir labākajā vecumā, Mango, Denājers, Sterlings, Kūns, KDB un Ilheanačo vispār ir jauni. Arī vecākajiem vēl vismaz 3 sezonas šajā līmenī nebūs problēma.

     [+] [-]

, 2015-08-09 12:52, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Kāds novecojis sastāvs? Hārts, Kompanī, Silva, Bonī ir labākajā vecumā, Mango, Denājers, Sterlings, Kūns, KDB un Ilheanačo vispār ir jauni. Arī vecākajiem vēl vismaz 3 sezonas šajā līmenī nebūs problēma.
Tie jaunie gan City daudz spēlēt tiek es skatos, ir 5-7 futbolisti labākajā vecumā, no jaunajiem tik Stērlings tiek laukumā.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-09 12:53, pirms 9 gadiem
Vēl piemirsu Lopešu, kuram ir 20.
Vecāki ir tikai fullbacki, kurus nomainīt nav problēma, jo tirgū ir lēti un labi varianti. Turklāt jauniešos ir 2 lieliski prospekti Angelino un Mafeo, kā reizi LB un RB.

     [+] [-]

, 2015-08-09 12:54, pirms 9 gadiem
Pagaidi sezonas sākumu un redzēsi. Pirmsezonā jaunie spēlēja liku likām.

     [+] [-]

, 2015-08-09 12:57, pirms 9 gadiem
Kurš, izņemot Demi, nav labākajā futbola vecumā? Ok ir pāris spēlētāji, kuriem atlikuši 2-3 gadi šajā līmenī, bet tas ir kā jebkurai komandā.

     [+] [-]

, 2015-08-09 13:00, pirms 9 gadiem
Ar4ers rakstīja: City vidējais vecums ir 25,9 gadi. Tāpēc pirms troļļo pārliecinies par faktu pareizību, lai gan troļļi jau aprasti sagroza un samelo informāciju.
Es runāju par cilvēkiem, kas reāli spēlē nevis sēž uz benķa, dāāāā....
Atrodi kaut vienu EPL spēli pagājšgad, kur vidējais pamatsastāva vecums ir bijis 26 gadi un es tev uzsaukšu četrpaku. Nopietni.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 13:08, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Kāds novecojis sastāvs? Hārts, Kompanī, Silva, Bonī ir labākajā vecumā, Mango, Denājers, Sterlings, Kūns, KDB un Ilheanačo vispār ir jauni. Arī vecākajiem vēl vismaz 3 sezonas šajā līmenī nebūs problēma.
LOL nu turpini saukt džekus, kas vnk pieder City
Es labi zinu, ka jums ir sapirkti pietiekami daudz jauno, bet jautājums- vai viņi tiks arī pie spēles laika? Jeb arī tu esi ar rozā brillēm un šķiet, ka pēc ''veco'' aiziešanas jaunie pēkšņi visu nomainīs un turpinās cīnīties par kausiem. Tā futbolā nenotiek. Visam jābūt pakāpeniski, bet pagaidām Mango ir pilnīgi vienīgais, kurš tiek regulāri iespēlēts.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 13:08, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Es runāju par cilvēkiem, kas reāli spēlē nevis sēž uz benķa, dāāāā....
Atrodi kaut vienu EPL spēli pagājšgad, kur vidējais pamatsastāva vecums ir bijis 26 gadi un es tev uzsaukšu četrpaku. Nopietni.
Dod man to četrpaku
Premier League clubs ranked according to the...

     [+] [-]

, 2015-08-09 13:10, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Pagaidi sezonas sākumu un redzēsi. Pirmsezonā jaunie spēlēja liku likām.
Man patīk optimistiski cilvēki. Es jau vēlu tikai to labāko, bet pagaidām Pelegrīnī nevieš pārliecību, ka viņš baigi domātu par nākotni.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-09 13:12, pirms 9 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Dod man to četrpaku
http://www.breakingnews.ie/sport/other/premier-league-clubs-ranked-according-to-the-age-of-their-players-676841.html
lol bet tu tak pierādīji pretējo- City ir visvecākais lineup
Un es lūdzu kaut vienu spēli, kur vidējais vecums lineupam ir 26gadi.

     [+] [-]

, 2015-08-09 13:25, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: lol bet tu tak pierādīji pretējo- City ir visvecākais lineup
Un es lūdzu kaut vienu spēli, kur vidējais vecums lineupam ir 26gadi.
Ā, man likās par līgu kopumā runa gāja.

     [+] [-]

, 2015-08-09 13:37, pirms 9 gadiem
Gaskoini
vari pat necereet uz 4paku ;D City speelee loti vecaa sastaavaa, 27,7 bija diezgan jaunsvvecums saliidzinosi ko izreekinaaju

  +2 [+] [-]

, 2015-08-09 13:39, pirms 9 gadiem
yuka rakstīja: Man patīk optimistiski cilvēki. Es jau vēlu tikai to labāko, bet pagaidām Pelegrīnī nevieš pārliecību, ka viņš baigi domātu par nākotni.
Necenties baigi strīdēties, tās rozā brilles tāpat netiks noņemtas Ja septembris tiešām ir tāds City fans, viņš šeit nekautrēsies pastāstīt cik daudz perspektīvus jauniešus City šosezon atlaida uz citiem klubiem praktiski par velti. Ja vajag, varu to informāciju pusstundas laikā atrast un ielikt. Vienkārši daudz maz regulāri apmeklēju pāris City fanu lapas, tā teikt - pretinieku ir jāpazīst pēc iespējas labāk. Un tur šie līdzjutēji sūdzas ka pašiem akadēmijā ir izauguši houmgrouvingi, kuri būtu vismaz pelnījuši sev vietu uz soliņa, bet tā vietā tiek pirkti kadri no citiem klubiem, kamēr savējos atlaiž pa brīvu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 13:58, pirms 9 gadiem
Kārtējais analfabēta troļļošanas kalngals! Tā arī nenosauca nevienu spēlētāju kurš konkurētu ar Švainštaigeru laukuma pozīcijā Pajolīt, tu tak neko nejēdz no futbola, labāk lasi manus komentārus un pacenties kļūt gudrāks! Kas zin, varbūt kādudien izdosies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-09 14:08, pirms 9 gadiem
Tu pat nejēdz, ka Keriks nekad nav bijis MU akadēmijas produkts! Ej pamācies ābeci
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-08-09 14:13, pirms 9 gadiem
Tad kad iemācīsies ābeci, es tev izstāstīšu ka spēlētāji nav vergi un viņus ar varu klubā noturēt nevar. Bet tev viens mājas uzdevums - atrodi pāris atšķirības starp Rekiku un Nastasiču iekš City kluba. Un neignorē faktu, ka es kā MU līdzjutējs par City zinu vairāk kā tu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-08-09 14:16, pirms 9 gadiem
Grūti ir dzīvot trollim, kad acīs tiek iebāzts paša stulbums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-09 15:39, pirms 9 gadiem
Cik tad tie tituli viņiem vispār ir bijuši, tam lielajam klubam?. City pat nav vadošais klubs savā pilsētā Mančestrā, fak, kā nu viņi to pārdzīvos - veselus divus gadus bez titula...

     [+] [-]

, 2015-08-09 16:10, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Vēl piemirsu Lopešu, kuram ir 20.
Vecāki ir tikai fullbacki, kurus nomainīt nav problēma, jo tirgū ir lēti un labi varianti. Turklāt jauniešos ir 2 lieliski prospekti Angelino un Mafeo, kā reizi LB un RB.
Un cik no tiem talantiem tiks laukumā? City bija vairāki labi jaunie, iespējams, nākamie pamatsastāva spēlētāji, piemēram, Micah Richards, Guidetti, Rekiks, Nastasičs, Rodvels, Savičs, Džonsons, Boatengs un kaudze jauno angļu spēlētāju. Ļoti iespējams, ka ar Robertsu, Unalu, Lopesu u.c. notiks tas pats.
1 2 47 komentāri