Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Newcastle'' vēlas pagarināt līgumu ar Šīreru

''Newcastle'' vēlas pagarināt līgumu ar Šīreru
Alans Šīrers
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Newcastle'', kurš pirms neilga laika par komandas galveno treneri iecēla Alanu Šīreru, kurš nomainīju sirds operācijas pārdzīvojošo Džo Kinnīru, vēlas, lai arī nākamsezon Šīrers būtu ''Newcastle'' galvenais treneris.

Kā zināms, tad nedienas ar galvenā trenera darba veicēja atrašanu sākās sezonas sākumā, kad septembrī klubu pameta tā brīža komandas treneris Kevins Kīgans, kurš nebija mierā ar kluba vadības darbu transfēru loga laikā. Sākumā uz mēnesi nolīgtais Džo Kinnīrs vēlāk piekrita galvenā trenera amatā palikt arī turpmāk, taču februārī trenerim tika veikta sirds operācija, kā rezultātā Kinnīrs bija spiests pamest komandu. Tam sekoja Krisa Hjūtona iecelšana amatā kā pagaidu trenerim, pēc kā par komandas galveno treneri kļuva Alans Šīrers.

Lai arī klubam šogad veicas diezgan bēdīgi, jo patlaban tā Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā ieņem vien 18.vietu un pagaidām ir viena no tām trijām komandām, kurām nāktos pamest Premjerlīgu, ja šodien noslēgtos čempionāts, Alans Šīrers nav apgalvojis, ka viņa vienošanās ar ''Newcastle'' ir ilglaicīga. Savukārt pati kluba vadība un tās fani saista lielas cerības, ka Šīrers varētu uzlabot komandas rezultātus, tāpēc tā piedāvā Šīreram jaunu vienošanos, kas nozīmētu arī to, ka Alans Šīrers būtu komandas vadītājs arī nākamsezon.

Ja Šīrers piekritīs šim piedāvājumam, tad treneris nopelnīs trīs miljonus sterliņu mārciņu gadā. Tajā pašā laikā jaunu spēlētāju iegādē ''Newcastle'' šajā starpsezonā ir atvēlējis ļoti maz naudas - tikai desmit miljonus sterliņu mārciņu.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-09 19:19, pirms 15 gadiem
Ganjau, ka šamais tikai pa premjerlīgu gribēs kulties.

  -2 [+] [-]

, 2009-05-09 20:28, pirms 15 gadiem
Ļoti uz to ceru, jo bieža treneru maiņa ne pie kā laba nenoved.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-10 00:45, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Ļoti uz to ceru, jo bieža treneru maiņa ne pie kā laba nenoved.
Par šito Ešlijam derēja padomāt pirms atlaida Elerdaisu.. jo manuprāt tieši ar to sākās visas džordiju nebūšanas

  -2 [+] [-]

, 2009-05-10 13:16, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Par šito Ešlijam derēja padomāt pirms atlaida Elerdaisu.. jo manuprāt tieši ar to sākās visas džordiju nebūšanas
Tas gan.