Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vengers: "Angļi ātri mācās – iespējams, viņi tagad ir labāki simulētāji"

Vengers: "Angļi ātri mācās – iespējams, viņi tagad ir labāki simulētāji"
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers atkal kritiski vērsies pret simulētājiem. Turklāt viņš norādīja, ka pašmāju futbolisti pēdējā laikā ar to aizrāvušies vairāk nekā ārzemnieki, lai gan leģionāri saņēmuši lielāku kritikas devu.

"Atceros, ka tika sacelti milzīgi skandāli, kad ārzemnieki tika vainoti simulēšanā. Taču angļi ļoti ātri mācās – iespējams, tieši viņi šobrīd ir prasmīgāki tēlotāji," norādīja Arsēns Vengers. Temats kļuvis aktuāls, jo nedēļas nogalē duelī starp "Liverpool" un "Tottenham" Londonas kluba uzbrucēji Dele Alī saņēma brīdinājumu par simulāciju, kamēr Harijam Keinam izdevās nopelnīt pendeli.

Sestdien Vengers kopā ar Londonas "Arsenal" viesosies Vemblija stadionā pie "Tottenham", un galvenais treneris pauda, ka simulēšanai jāpazūd no futbola. "Nesaku saviem futbolistiem, lai viņi tēlotu. Simulēšana ir jāiznīdē. Reizēm spēlētāji izmanto noteikumus savā labā. Taču cik tālu? Tas ir tiesnešu atbildības jautājums."

Pēc novembrī piedzīvotā zaudējuma ar 1:3 pret "Manchester City" Vengers norādīja, ka pretinieku spēlētājs Rahīms Stērlings ir ļoti prasmīgs simulētājs. Tikmēr "Tottenham" galvenais treneris Mauricio Početino norādīja, ka simulēšana nav saistīta ar spēlētāja tautību.

"Argentīnietis, brazīlietis, francūzis – tas ir atkarīgs no futbola izjūtas. Nekoncentrēsimies, no kuras valsts nāk futbolists, jo man patīk dažādība. Simulēšanu var sastapt gan Anglijā, gan Spānijā, turklāt dažāda tipa spēlētājos," teica Početino.

Tāpat viņš pievērsās 2002. gada Pasaules kausam, kad viņam tika fiksēts noteikumu pārkāpums pret Maiklu Ovenu, angļiem tiekot pie pendeles. "Vienmēr esmu bijis godīgs. Nepieskāros Ovenam, bet viņš nosimulēja," teica Početino. "Futbols – tā ir radoša spēle. Nav jākrāpjas, bet jāprot pozitīvā veidā piemānīt pretinieku."

Izmantotie resursi:
Arsene Wenger: English players may be masters...


, 2018-02-09 13:59, pirms 6 gadiem
Nu, kādus vismaz 100 komentārus šai diskusijai vajadzētu savākt
Futbola forumos jau līdz nelabumam izdiskutēta tēma.
Početino, ja kas, ir viens no nedaudzajiem, kas ir pret VAR ieviešanu, sakot, ka tas atņems spēlei dabiskumu. Zinot, ka D-Amerikā daivošana ir "ar tradīcijām", neizbrīna arī viedoklis, ka "jāprot pozitīvā veidā piemānīt pretinieku", paliek tikai jautājums vai ir cool "pozitīvā veidā piemānīt tiesnesi", kas ir TOT-LIV pēcspēles diskusiju topiks Anglijā.
, 2018-02-09 14:05, pirms 6 gadiem
Latino stikla puišus nevienam neparsist
, 2018-02-09 14:06, pirms 6 gadiem
tēlotājus pirms futbola mača ir jāparāda lielajā kubā , lai kauns pa visu ģīmi būtu.
, 2018-02-09 14:07, pirms 6 gadiem
leilākā daļa futbola fanu aktīvi atbalsta simulēšanu.
, 2018-02-09 15:05, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Nu, kādus vismaz 100 komentārus šai diskusijai vajadzētu savākt
Futbola forumos jau līdz nelabumam izdiskutēta tēma.
Početino, ja kas, ir viens no nedaudzajiem, kas ir pret VAR ieviešanu, sakot, ka tas atņems spēlei dabiskumu. Zinot, ka D-Amerikā daivošana ir "ar tradīcijām", neizbrīna arī viedoklis, ka "jāprot pozitīvā veidā piemānīt pretinieku", paliek tikai jautājums vai ir cool "pozitīvā veidā piemānīt tiesnesi", kas ir TOT-LIV pēcspēles diskusiju topiks Anglijā.
Par VAR- problēma jau nav skatītāji, kas grauž čipsus teļuka priekšā, jo tur jau tiek parādīts no 27 kameru leņķiem, bet skatītāji stadionā. Pašam sanāca būt Brighton- Palace spēlē, kas bija pirmā spēle, kad VAR tika izmantots. 89 minūte- Murray iesit vārtus, visi pielec kājās, svin, met bērnus gaisā, sievietes metas ceļos un sāk visiem... Nu Tu saprati. Eiforija! Un tad spēlētāji stāv un skatās apkārt, visi fani arī nesapratnē blisinās, jo netiek spēle sākta no centra. Nekas netiek ziņots, jo nav kā regbijā, ka viss parādās uz ekrāna... Dīvaini kopumā, bet ar laiku cerams būs labāk. Tā pauze ir apmēram 4 minūtes, kas stadionā liekas mūžīgi, jo visi čanti apstājas, klusums kā kapos.

Par Vengera teikto- kamēr tiesneši dos pendeles tikai un vienīgi tad, kad spēlētājs kritīs, būs arī pietēlošana. Jo šobrīd, ja mēģināsi palikt kājās- pendeli necerēt dabūt. Diemžēl!
, 2018-02-09 15:28, pirms 6 gadiem
Shitspuriem atkal pietiesāja? Vai cik šokējoši un negaidīti!!!
, 2018-02-09 15:48, pirms 6 gadiem
Itālijā, kur VAR jau ieviests, no sākuma ar bija pārāk garas tās pauzes, bet nupat jau sāk iemanīties visu noskaidrot ap minūtes laikā. Tiesnešu subjektīvisma iespēja pie tam saglabājas - viņiem nav pienākums skatīties videoatkārtojumu un reizēm viņi arī to nedara, neskatoties uz spēlētāju un treneru lūgumiem, protestiem. Man ienāk prātā doma, ka arī katras komandas trenerim būtu iespēja reizi spēles laikā pieprasīt tiesnesim videoatkārtojuma noskatīšanos, bet laikam sākotnēji kādu laiku vēl jāpatestē VAR līdzšinējā kārtība
kO_Osmoss rakstīja: Par VAR- problēma jau nav skatītāji, kas grauž čipsus teļuka priekšā, jo tur jau tiek parādīts no 27 kameru leņķiem, bet skatītāji stadionā. Pašam sanāca būt Brighton- Palace spēlē, kas bija pirmā spēle, kad VAR tika izmantots. 89 minūte- Murray iesit vārtus, visi pielec kājās, svin, met bērnus gaisā, sievietes metas ceļos un sāk visiem... Nu Tu saprati. Eiforija! Un tad spēlētāji stāv un skatās apkārt, visi fani arī nesapratnē blisinās, jo netiek spēle sākta no centra. Nekas netiek ziņots, jo nav kā regbijā, ka viss parādās uz ekrāna... Dīvaini kopumā, bet ar laiku cerams būs labāk. Tā pauze ir apmēram 4 minūtes, kas stadionā liekas mūžīgi, jo visi čanti apstājas, klusums kā kapos.

Par Vengera teikto- kamēr tiesneši dos pendeles tikai un vienīgi tad, kad spēlētājs kritīs, būs arī pietēlošana. Jo šobrīd, ja mēģināsi palikt kājās- pendeli necerēt dabūt. Diemžēl!
, 2018-02-09 17:49, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Itālijā, kur VAR jau ieviests, no sākuma ar bija pārāk garas tās pauzes, bet nupat jau sāk iemanīties visu noskaidrot ap minūtes laikā. Tiesnešu subjektīvisma iespēja pie tam saglabājas - viņiem nav pienākums skatīties videoatkārtojumu un reizēm viņi arī to nedara, neskatoties uz spēlētāju un treneru lūgumiem, protestiem. Man ienāk prātā doma, ka arī katras komandas trenerim būtu iespēja reizi spēles laikā pieprasīt tiesnesim videoatkārtojuma noskatīšanos, bet laikam sākotnēji kādu laiku vēl jāpatestē VAR līdzšinējā kārtība
Domāju, ka būtu daudz labāk, ja būtu līdzīgi kā tenisā. Katras komandas treneris (vai kapteinis) var pieprasīt 2-3 epizodes apskatīt atkārtojumā noteiktās situācijās + extra vienu, ja kausa papildlaiks. Un jā- subjektīvisms diemžēl saglabājas un man liekas, ka tā ir lielākā problēma, kapēc netiek rādīti VAR video uz ekrāniem stadionā kā tas notiek regbijā. Vidējs regbija fans tomēr ir ar augstāku intelektu nekā daži futbola dzīvnieki. Kopumā VAR ir solis pareizajā virzienā.
, 2018-02-09 17:56, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.