Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rodžerss: "Kopš aiziešanas no "Liverpool" esmu noraidījis piecus piedāvājumus"

Rodžerss: "Kopš aiziešanas no "Liverpool" esmu noraidījis piecus piedāvājumus"
Brendens Rodžerss
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" galvenais treneris Brendens Rodžerss apgalvo, ka pēc viņa atbrīvošanas no amata pērnā gada oktobrī viņš noraidījis piecus darba piedāvājumus no citiem klubiem.

Ziemeļīrijas futbola speciālistam decembrī esot piedāvāts atgriezties pie "Swansea City" stūres, kad klubs no galvenā trenera amata atbrīvoja Geriju Monku, tomēr Brendens Rodžerss norāda, ka šis nav bijis vienīgais piedāvājums laika periodā, kurā viņš pirmoreiz piecu gadu laikā ir paņēmis pauzi trenera darbā.

"Kopš pametu Liverpūli man ir bijuši pieci piedāvājumi atgriezties trenera darbā, visi no tiem klubos, kurus es patiesi cienu, tomēr es jutu, ka vēlos paņemt pārtraukumu no futbola," Rodžerss izteicies Kataras televīzijā. "Kad esi futbolā, darba grafiks ir ļoti intensīvs. Man patīk pārbaudījumi un dzīve futbola spicē, taču iespēja, kas parādījās, aizejot no "Liverpool", man ļāva pirmo reizi piecu gadu laikā apsēsties un atskatīties uz savu darbu un apdomāt, kā es varu to uzlabot. Ceru, ka mans nākamais klubs no tā tika iegūs."

"Tādā pat situācijā es biju 2009. gada decembrī, kad pametu "Reading" komandu. Man bija neliels pārtraukums un mans nākamais klubs, "Swansea". Tādēļ ceru, ka arī šoreiz būs tāpat. Es atskatīšos uz jau paveikto un tad kaut kur atsākšu darbu pirmssezonas gatavošanās laikā. Pauze ļauj man uzlādēt enerģiju un veltīt laiku ģimenei, kas ir grūti izdarāms, kad esi futbolā."

"Pēc Ziemassvētkiem es atkal sāku skatīties spēles, ieskaitot sava dēla mačus "Swindon" sastāvā. Ar ģimeni pavadītais laiks man ir ļoti svarīgs. Tāpat es izbaudu piestrādāšanu televīzijā un sarunāšanos ar spēlētājiem," piebildis Rodžerss, kurš "Liverpool" komandu vadīja trīsarpus gadus, 2014. gadā gandrīz uzvarot Premjerlīgā.

"Līdz sezonas beigām es došos uz dažiem klubiem, lai gūtu svaigas idejas, un, ja vasarā parādīsies iespējas, es labprāt atgriezīšos darbā. Esmu atvērts. Vēlos doties turp, kur patiesi spēju kaut ko mainīt. Uz darbu, kas mani aizraus. Tam nav obligāti jābūt augstākā līmeņa klubam. Tas var būt mājās vai ārzemēs. Svarīgākais ir atrast īsto izdevību. Tā, kura mani aizraus un kurā saskatīšu iespēju uzlabot komandu."

Izmantotie resursi:
Eurosport

     [+] [-]

, 2016-02-09 13:14, pirms 8 gadiem
Jātrenē dēla klubs "Swindon"!

  -2 [+] [-]

, 2016-02-09 13:14, pirms 8 gadiem
Klopa vadībā jau nu arī nekas diži labāks nav.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 15:11, pirms 8 gadiem
Pirmkārt... Kopš atlaišanas nevis aiziešanas!
Otrkārt... Šis deluded one ar saviem paziņojumiem, pēc atlaišanas tracina, visur vaino tikai citus
Treškārt... Ir viegli pārņemt komandas ko veidojis cits treneris, Reading,Swansea, Liverpool

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 15:48, pirms 8 gadiem
Sīpol, neesmu lietas kursā par Reading un Swansea, bet, kurš tad bija veidojis to komandu Liverpūlē, kad Brendans atnāca? Hodžsons, kurš sapirka pilnīgākas miskastes, kuras tikpat ātri arī klubs pārdeva, vai Kenijs, kurš pie stūres tikai 4 mēnešus bija? No Rafas komandas tur nekas pāri nebija palicis līdz Rodžersa atnākšanai.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-09 15:51, pirms 8 gadiem
Grizzly rakstīja: Klopa vadībā jau nu arī nekas diži labāks nav.
Klops jau teica ka šito sezonu var norakstīt kas īstie mači sāksies no nākamās sezonas kad jau viņš trasferī būs normāli pastrādājis

     [+] [-]

, 2016-02-09 18:09, pirms 8 gadiem
Hills rakstīja: Sīpol, neesmu lietas kursā par Reading un Swansea, bet, kurš tad bija veidojis to komandu Liverpūlē, kad Brendans atnāca? Hodžsons, kurš sapirka pilnīgākas miskastes, kuras tikpat ātri arī klubs pārdeva, vai Kenijs, kurš pie stūres tikai 4 mēnešus bija? No Rafas komandas tur nekas pāri nebija palicis līdz Rodžersa atnākšanai.
Kenijs bija pusotru sezonu. Arī viņam izdevās sapirkt visādus brīnumus - Kerolu, Downingu, Adamu... Kenijs gan arī nopirka Suaresu un tika vaļā no Poulsena un Končeska.

     [+] [-]

, 2016-02-09 18:54, pirms 8 gadiem
Nu Kerols tur bija dedline day paniskais pirkums, bet, ko tad tādu gatavu viņš Rodžersam atstāja? Suaresu, kurš pie jebkura trenera tur būtu bombijis? Rodžers nopirka Staridžu, kurš, ja ir vesels, manuprāt, ir viens no labākajiem Premjerlīgā. Neteikšu, ka Rodžers tur pats visu baigi sabuveja, jo lielu lomu nospēlēja tieši Suaress ar Staridžu, un Rodžersa dīvainie lēmumi noraka Liverpool iespēju paņemt PL tajā sezonā, bet nu nebija jau tā, ka viņš atnāca uz visu gatavu.

     [+] [-]

, 2016-02-09 19:23, pirms 8 gadiem
Nē, gatavs viņam gan nekas nebija - kā figņas sākās 09/10 sezonā pie Rafas, tā arī iet līdz šodienai. 13/14 sezona, manuprāt, bija pārpratums, kuru izvilka SAS un noraciens sākās līdz ar Hendo sarkano pret MCity. Pēc tam, kad jau trenerim būtu bijis jārāda, ko tad viņš spēj, BR spēlēja uz niču pret Čelsiķiem un parādīja, ka viņam nav plāna B pret Palace. Tieši plāna B neesamība noraka viņam pirmo sezonu. Trešajā brīžiem likās, ka vispār vairs netver spēli, tik pēcspēļu intervijās stāstīja 'character, character'.

     [+] [-]

, 2016-02-09 20:28, pirms 8 gadiem
Homer rakstīja: Nē, gatavs viņam gan nekas nebija - kā figņas sākās 09/10 sezonā pie Rafas, tā arī iet līdz šodienai. 13/14 sezona, manuprāt, bija pārpratums, kuru izvilka SAS un noraciens sākās līdz ar Hendo sarkano pret MCity. Pēc tam, kad jau trenerim būtu bijis jārāda, ko tad viņš spēj, BR spēlēja uz niču pret Čelsiķiem un parādīja, ka viņam nav plāna B pret Palace. Tieši plāna B neesamība noraka viņam pirmo sezonu. Trešajā brīžiem likās, ka vispār vairs netver spēli, tik pēcspēļu intervijās stāstīja 'character, character'.
Tur jau tā lieta. Tā sezona pa lielam bija Suaresa un Staridža zvaigžņu stunda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-09 21:23, pirms 8 gadiem
Jā, protams, Klopa atnākšana pati par sevi deva tādu pozitīvu grūdienu pirmajā brīdī, bet tagad, pēdejā meneša laikā arvien vairāk var redzēt, cik avarage ir Pool sastāvs, sākot ar Minjolē un aizsardzību kā tādu. Vasarā noteikti jāiet pēc CB un uzbrucēja.

     [+] [-]

, 2016-02-09 21:29, pirms 8 gadiem
Hills rakstīja: Vasarā noteikti jāiet pēc CB un uzbrucēja.
Smieklīgi, ka kaut kas tāds tiek teikts pēc vasaras, kurā tika nopirkti Benteke, Ingss, Firmino
Bet būtībā šābrīža situācijā var pat piekrist.

     [+] [-]

, 2016-02-09 21:50, pirms 8 gadiem
yuka rakstīja: Smieklīgi, ka kaut kas tāds tiek teikts pēc vasaras, kurā tika nopirkti Benteke, Ingss, Firmino
Bet būtībā šābrīža situācijā var pat piekrist.
Nu Benteke pagaidām ir ļoti liels flops, lai kā to negribētos atzīt. Ingsam ar traumu nepaveicās, un Firmino tikai pēdējā laikā sācis atvērties, bet viņš nav uzbrucējs, vienkārši tāda bezizeja, ka Bentekes impotences dēļ Firmino jāliek kā uzbrucējs.