Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mančestras "City" Līgas kausa pusfināla pirmajā spēlē sasit deviņus vārtus

Mančestras "City" Līgas kausa pusfināla pirmajā spēlē sasit deviņus vārtus
Gabriels Žezuss. Foto: AP/Scanpix

Vietu Anglijas Līgas kausa finālā praktiski garantējusi Mančestras "City", kas savā laukumā ar rezultātu 9:0 pirmajā spēlē sagrāva "League One" jeb trešās spēcīgākās līgas komandu "Burton Albion"

Mančestras "City" pēc graujošās uzvaras sestdien FA kausā pār otrās spēcīgākāš līgas klubu "Roterham United" (7:0) pamatsastāvā veica četras izmaiņas. Rezervē šoreiz palika vārtsargs Edersons, kā arī Džons Stounss, Rahīms Stērlings un Fils Foudens, bet viņu vietas sākumsastāvā aizņēma 20 gadus vecais Kosovas vārtsargs Arijanets Muris, 18 gadus vecais spānis Eriks Garsija, Davids Silva un Līrojs Sanē.

Anglijas čempione pirmos vārtus guva jau piektajā minūtē, kad Kevins De Breine pēc Davida Silvas centrējuma precīzi sita ar galvu (1:0), bet spēles un visa pāra likteni mājinieki izšķīra puslaika otrajā pusē, septiņās minūtēs gūstot vēl trīs vārtus. 30. minūtē atlēkušo bumbu no tuvas distances ieraidīja Gabriels Žezuss (2:0), kurš četras minūtes vēlāk pēc Davida Silvas piespēles vēlreiz izcēlās no vārtu priekšas (3:0), bet vēl pēc trim minūtēm elegantus vārtus guva Oleksandrs Zinčenko, no kreisā flanga trāpot tālajā augšējā stūrī (4:0).

Otrajā puslaikā vārtu birums turpinājās. 57. minūtē Žezuss pēc Rijada Mahreza centrējuma nokārtoja hat-trick (5:0), pēc piecām minūtēm viņš nerealizēja izgājienu viens pret vienu, taču atlēkušo bumbu iesita uz maiņu iznākušais Foudens (6:0), pēc trim minūtēm Žezuss panāca arī 7:0, no dažiem metriem pielabojot Sanē piespēli, bet vēl pēc trim minūtēm Mahrezs soda laukuma vidū atrada Kailu Vokeru (8:0). Septiņas minūtes līdz beigām punktu sagrāvei pielika Mahrezs (9:0).

Atbildes spēle plānota 23. janvārī.

Anglijas Līgas kauss, pusfināls

SpēleRez.Vārtu guvēji
Tottenham – Chelsea1:0Keins (11m) 26’
Man City – Burton Albion9:0De Breine 5' Žezuss 30'34'57'65' Zinčenko 37' Foudens 65' Vokers 70' Mahrezs 83'

, 2019-01-09 23:50, pirms 5 gadiem
ja CITY atbildes spēlē neieziet laukumā šie tiek uz finālu?
, 2019-01-09 23:55, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: ja CITY atbildes spēlē neieziet laukumā šie tiek uz finālu?
Līdzīgs jautājums mani ir nomocījis gadiem. Latvijā līdzīgā situācijā piešķirtu tehnisko un ieekonomējot ceļošanas izmaksas esi divu spēļu summā uzvarējis ar 9:3, bet nopietnā līmenī? Drīzāk jau būtu sankcijas, bet vai dsQ pavisam?
, 2019-01-10 00:01, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: ja CITY atbildes spēlē neieziet laukumā šie tiek uz finālu?
Ja MC neizietu, Burton tiktu tālāk, vismaz man tā šķiet loģiski.
, 2019-01-10 00:22, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: ja CITY atbildes spēlē neieziet laukumā šie tiek uz finālu?
Varbūt tad pēc katras vismaz 4:0 uzvaras izslēgšanas spēlēs neejam laukumā, citādi vēl nejaušām gadīsies "pakāst" ar 4 un vairāk vārtiem atbildes mačā. Bet tā, drošības garants, stabils 0:3 un bez liekiem nervu zaudējumiem
, 2019-01-10 09:17, pirms 5 gadiem
Esmu diezgan drošs, ka kausa reglaments paredz, ka, ja komanda neierodas uz spēli, tā tiek diskvalificēta.
Ceļošanas izdevumi noteikti ir kārtas mazāki par ieņēmumiem no raidtiesībām par šo spēli vien
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.