Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" pussargam Daieram četru spēļu diskvalifikācija

Rolands Eliņš

"Tottenham" pussargam Daieram četru spēļu diskvalifikācija
Eriks Daiers. Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba „Tottenham” pussargs Eriks Daiers sodīts ar četru spēļu diskvalifikāciju un 40 tūkstošu mārciņu naudas sodu. Viņš sodu saņēmis par notikumu FA kausa izcīņas spēlē martā, kad pārkāpa pāri norobežojumam un devās konfrontēt tribīnēs esošo līdzjutēju, kurš bija viņu aizvainojis. Četru spēļu diskvalifikācija arī Itālijas kluba Romas "Lazio" aizsargam Patrikam par kodienu pretiniekam.

Martā „Tottenham” tika izslēgta no FA kausa izcīņas, savā laukumā piekāpjoties „Norwich”. Pēcspēles sitienu sērijā Eriks Daiers savu sitienu realizēja, taču komandai ar to nepietika, ciešot zaudējumu. Pēc mača beigām Daiers no laukuma devās uz tribīnēm, kur pārkāpa pāri vairākām sēdvietu rindām, dodoties pie kāda fana.

„Tottenham” treneris Žuzē Moriņju vēlāk medijiem skaidroja, ka šis līdzjutējs bija aizvainojis Daieru, tādēļ futbolists devās pie viņa. FA izskatītajā disciplinārlietā Daiers atzina, ka viņa rīcība bija nepiemērota, taču viņš noliedza, ka būtu radījis draudus spēles līdzjutējiem. FA komisija gan lēma citādi un konstatēja, ka Daiera rīcība bijusi tieši tāda.

Pieejamajos videomateriālos fiksēti kadri, kā Daieru no konfrontācijas attur citi līdzjutēji un stadiona drošības darbinieki, aizvedot viņu nostāk. Savukārt minētais līdzjutējs vēlāk policijai norādīja, ka pats bijis idiots, un policija lietu tālāk neizskatīja.

„Tottenham” šosezon Premjerlīgā atlikuši vairs tikai pieci mači, attiecīgi Daieram būs iespēja piedalīties tikai pašā pēdējā no tiem.

Komandas galvenais treneris Žuzē Morinju britu medijiem apstiprināja, ka apelācija netiks iesniegta: „Ja iesniedzam apelāciju, parādās citi riski. Tagad labāk vienkārši sāksim nākamo sezonu bez diskvalifikācijas.”

Četru spēļu diskvalifikāciju saņēmis arī Romas „Lazio” aizsargs Patriks, kurš iepriekšējā A Sērijas mačā pret „Lecce” tika noraidīts, jo negaidīti no aizmugures iekoda savam pretiniekam. Viņš jau spēlē par to tika sodīts ar sarkano kartīte, bet tagad papildus diskvalifikācijai būs arī jāsamaksā soda nauda desmit tūkstošu eiro apjomā. Tas nozīmē, ka viņam būs arī jāizlaiž spēle pret „Juventus”.

Patriks pēc šī atgadījuma gan turpat laukumā atvainojies savam pretiniekam, kuram iekoda, sakot, ka tas bijis emociju uzplūdā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2020-07-08 19:41, pirms 4 gadiem
Par Daiera diskvalifikaciju - bullshits pedejais.
Kadel tadiem bezsmadzenu radijumiem faniem ir atlauts personigi apvainot speletajus un tie pat nedrikst atbildet? Un tur pat Daiers neko neizdarija, bet diskvalifikacija apjomiga.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-09 11:52, pirms 4 gadiem
keksss rakstīja: Par Daiera diskvalifikaciju - bullshits pedejais.
Kadel tadiem bezsmadzenu radijumiem faniem ir atlauts personigi apvainot speletajus un tie pat nedrikst atbildet? Un tur pat Daiers neko neizdarija, bet diskvalifikacija apjomiga.
...klientam vienmēr taisnība....un fans, kas atrodas stadionā, ir klients, kurš drīkst slikti izteikties par piedāvāto preci....preces piedāvātājam Daieram ir jāsmaida un jāklanās, lai tas fans atnāk arī uz nākošo spēli

     [+] [-]

, 2020-07-10 10:45, pirms 4 gadiem
dakots rakstīja: ...klientam vienmēr taisnība....un fans, kas atrodas stadionā, ir klients, kurš drīkst slikti izteikties par piedāvāto preci....preces piedāvātājam Daieram ir jāsmaida un jāklanās, lai tas fans atnāk arī uz nākošo spēli
Tas nozime, ka cilvekam ir jasmaida tad, kad aizvano vinu personigi - izsakas slikti par gimeni, nacionalitati, adas krasu utt?
Visam ir robezas, manuprat, un daudzi fani to aizmirst. Un virietim par saviem vardiem ir jaatbild, manuprat.