Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sarri saņēmis atļauju pamest "Chelsea" jau pēc pirmās sezonas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sarri saņēmis atļauju pamest "Chelsea" jau pēc pirmās sezonas
Maurīcio Sarri un Edens Azārs. Foto: Reuters / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas trešo vietu ieguvušā kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Maurīcio Sarri iepriekš privātās sarunās pauda vēlmi pamest vienību, un jau tuvākajā laikā viņš varēs doties prom. Sagaidāms, ka Sarri kļūs par Turīnas "Juventus" galveno treneri.

Vakar oficiāli kļuva zināms, ka "Chelsea" lielākā zvaigzne Edens Azārs kļuvis par Madrides "Real" spēlētāju. Pagaidām neoficiāli, taču diezgan pārliecinoši tiek apgalvots, ka nākamnedēļ klubu pametīs arī Sarri, kurš saņēmis vadības svētību doties prom. Speciālists atgriezīsies Itālijā, lai kļūtu par "Juventus" treneri.

Sarri pirms pusotras nedēļas izcīnīja savu pirmo nozīmīgo trofeju trenera karjerā, UEFA Eiropas līgas finālā ar 4:1 pieveicot "Arsenal". Divus vārtus guva Azārs, par kura aiziešanu tika runāts ilgi. Arī Sarri problēmas nebija nekāds noslēpums, un nesen viņš intervijā izteicās, ka viņam ļoti pietrūkst Itālija un mājas.

"Chelsea" ar speciālistu, kurš iepriekš vadīja "Napoli" bija noslēgusi divu gadu līgumu ar opciju sadarbību pagarināt uz vēl vienu sezonu, bet 60 gadus vecais Sarri neslēpa neapmierinātību ar faktu, ka komandā lēmumus pieņem cilvēki, kuri pirms tam nekonsultējas ar galveno treneri.

Londonas vienība negrasījās šovasar atlaist Sarri, tomēr kluba nostāja ir skaidra – negribam, lai mūs vadītu treneris, kurš šeit nav laimīgs. Tādējādi speciālists atgriezīsies mājās un pārņems Itālijas čempioni "Juventus". Pēdējās piecas sezonas komandu trenēja Masimiljāno Alegri.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...