Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvās MU cīņu pret "Tottenham" un citas Premjerlīgas 33. kartas spēles

Rolands Eliņš

VSB piedāvās MU cīņu pret "Tottenham" un citas Premjerlīgas 33. kartas spēles
Luijs van Gāls
Foto: AFP/Scanpix

Šīs nedēļas nogalē Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas Premjerlīgas 33.kārtas spēles: West Ham United – Arsenal, Manchester City – West Bromwich Albion, Sunderland – Leicester City, Tottenham Hotspur – Manchester United un Liverpool – Stoke City. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Šonedēļ Viasat Sport Baltic pārraidīs trīs galveno titulu pretendentu spēles - Leicester City izbraukumā spēlēs ar Sunderland, Arsenal Londonas derbijā tiksies ar West Ham United un Tottenham Hotspur savā White Hart Lane stadionā spēlēs ar Manchester United.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Cīņa par zeltu Arsēnam Vengeram šosezon, visticamāk ir beigusies un West Ham United – Arsenal Londonas derbijā nāksies nopietni pacīnīties par pozīcijas saglabāšanu Čempionu līgas četriniekā. Reālas cerības uz Čempionu Līgas futbolu nākamajā gadā ir parādījušās West Ham United, kurus no kārotā četrinieka šķir tikai 3 punkti. Neveiksmīgs sezonas vidusposms ir licis Arsēnam Vengeram variēt ar sastāvu un iepriekšējā spēlē sagraujot Watford ar 4:0, būtiskas lomas nospēlēja nigērietis Alekss Aivobi, ēgiptietis Muhameds Elnenī, kā arī formu atguvušais Aleksis Sančess, kamēr pretinieku rindās galvenā uzmanība jāpievērš francūzim Dimitrijam Pajē.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Grozies kā gribi, bet šo spēli nav iespējams neskatīt kontekstā ar Mančestras vienības cīņu UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Brīdī, kad vairs ”nespīd” Anglijas Premjerlīgas čempionu tituls, pats par sevi saprotams, ka maksimāli labs rezultāts Eiropas klubu sacensībās ir sportiskā prioritāte. Tai pat laikā, zinot, ka Manchester City nebūt nav garantēta vieta labāko četriniekā, lai tiktu uz UEFA Čempionu līgu arī nākamajā sezonā, šajā mačā tomēr būs jāmeklē zelta vidusceļš gan sastāva izvēlē, gan jaudas apgriezienos, kas no komandas tiks pieprasīti. Jo prātā jāpatur, ka pēc dažām dienām jau izšķirošais mačs ar Paris Saint-Germain. Kas attiecās uz ”pilsētnieku” un WBA savstarpējām cīņām, tad Manchester City svinējusi uzvaras visos astoņos iepriekšējos dueļos, iepriekšējos piecos allaž iesitot vismaz trīs vārtus...”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Lesteras pasakainais stāsts turpinās un kārtu pēc kārtas Lapsas dodas tuvāk titulam. Futbola līdzjutēji visā pasaulē skaita punktus, cik vēl Klaudio Ranjēri komandai trūkst līdz zeltam. Atlikušajās 6 spēlēs vajadzīgi 12 punkti jeb četras uzvaras. Tomēr, kā zināms, visbīstamākais zvērs ir tas kurš ievainots, un pilnīgi noteikti šāds pretinieks sestdien būs Sunderland. Komanda cīnās par vietas saglabāšanu līgā, un viņu motivācija savu skatītāju priekšā sestdien nav diskutējama!”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs

“Cīņā par Anglijas čempionu titulu viss vairs ne tuvu nav Tottenham Hostpur rokās, jo atpalicība no līderes Lesteras jau izaugusi līdz septiņiem punktiem. Taču, kamēr vēl būs kaut vai teorētiskas izredzes triumfēt, Londonas klubs par to cīnīsies. Nedēļas nogalē komandu gan gaida smags mačs pret Manchester United, kas savukārt izmisīgi cīnās par vietu četriniekā un dalību UEFA Čempionu līgā nākamajā sezonā. Abas vienības pirmajā riņķī tikās jau 1. kārtā un Kaila Volkera ievirzītā bumba savos vārtos izšķīra triju punktu likteni. Motivācija revanšēties būs augsta, taču darbiņš solās būt grūts – Manchester United nav zaudējusi White Hart Lane stadionā jau 14 spēlēs pēc kārtas! Vai tiešām sērijai būs lemts pārtrūkt?”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic

DienaDatumsLaiksSpēle
Sestdien9.aprīlī14:40West Ham United – Arsenal
Sestdien9.aprīlī19:25Manchester City – West Bromwich Albion
Svētdien10.aprīlī15:25Sunderland – Leicester City
Svētdien10.aprīlī17:55Tottenham Hotspur – Manchester United
Pirmdien11.aprīlī05:10Liverpool – Stoke City

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2016-04-08 18:57, pirms 8 gadiem
kopsh kura laika anglijaa piecos no riita futbolu speelee?

     [+] [-]

, 2016-04-08 19:09, pirms 8 gadiem
richukpumpis rakstīja: kopsh kura laika anglijaa piecos no riita futbolu speelee?
tas notiek tikai pirmdienas rītos!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-08 19:12, pirms 8 gadiem
Virsrakstā un rakstā minēts, ka 35.kārtas spēles. Tas nav pareizi. Nevienai komandai nav vēl 34.spēles Premjerlīgā.

     [+] [-]

, 2016-04-08 19:47, pirms 8 gadiem
kad VSB piedāvās hd kvalitāti?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-08 22:41, pirms 8 gadiem
richukpumpis rakstīja: kopsh kura laika anglijaa piecos no riita futbolu speelee?
Tas ir lai popularizētu futbolu Amerikā, lai pēc viņu laika sanāk vakara spēle.