Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Apstiprināta futbolista Salas nāve

Apstiprināta futbolista Salas nāve
Emiliano Salas attēls piemiņas brīdī Francijas līgā. Foto: Reuters / Scanpix

LETA--DPA. Dorsetas policija ceturtdien paziņojusi, ka pazudušajā lidmašīnā atrastās mirstīgās atliekas pieder futbolistam Emiliano Salam.

Anglijas premjerlīgas klubs Kārdifas "City" janvārī par kluba rekordsummu 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādājās Francijas vienības "Nantes" 28 gadus veco uzbrucēju Salu. Savukārt 21.janvārī viņš ar mazu "Piper PA-46 Malibu" lidmašīnu devās no Nantes uz Kārdifu, tomēr tā pazuda no radariem aptuveni 20 kilometrus no Gērnsijas salas.

Svētdien Lamanša dzelmē tika atrasta pazudusī Salas un pilota Deiva Ibotsona lidmašīna, bet pirmdien tajā atrastas vienas personas mirstīgās atliekas, kas ceturtdien formāli tika identificētas kā Salam piederošas.

Lidmašīnas vraks atrodas 67,7 metru dziļumā.

Sākotnēji pēc vairāku dienu meklēšanas, kas noslēdzās bez rezultātiem, varasiestādes lidmašīnas meklēšanu pārtrauca, taču pēcāk tā tika turpināta mazākā mērogā, iesaistot privātus līdzekļus.

Lai arī abi lidmašīnā esošie cilvēki bija bezvēsts pazuduši, viņi tika uzskatīti par mirušiem.

Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon "Nantes" sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.

Izmantotie resursi:
LETA


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.