Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fanam pa galvu iespērušais Evrā atgriežas apritē un pievienojas "West Ham"

Agris Suveizda

Fanam pa galvu iespērušais Evrā atgriežas apritē un pievienojas "West Ham"
Patriss Evrā
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "West Ham United" savā mājaslapā paziņoja par līguma parakstīšanu ar Senegālā dzimušo franču kreisās malas aizsargu Patrisu Evrā. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām.

36 gadus vecais Patriss Evrā nav spēlējis kopš 2. novembra, kad Marseļas "Olympique" UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēlē viesojās pie Gimarainšas "Vitoria". Iesildīšanās laikā starp Evrā un kādu līdzjutēju – turklāt nevis mājinieku, bet gan franču kluba atbalstītāju – izvērtās konflikts, un futbolists laukuma malā iespēra fanam pa galvu. Pēc tam sekoja pagaidu atstādināšana un iekšējā izmeklēšana, kas noslēdzās ar loģisku atlaišanu. Interesanti, ka Marseļas kluba pamešanu un iemeslu, kādēļ tā notika, "West Ham" savā paziņojumā aizmirsa pieminēt.

Pēc trīs mēnešu dīkstāves Evrā ir atgriezies Anglijā, kur ilgu laiku spēlēja Mančestras "United" rindās, izcīnot piecus Premjerlīgas čempiona titulus un triumfējot Čempionu līgā un Pasaules kausā klubiem. "Tas notika ļoti ātri," Evrā komentēja pievienošanos "West Ham". "Piezvanīja aģents un teica, ka man pēc iespējas ātrāk no Dubajas ir jāatgriežas Londonā, kur man bija jauka tikšanās ar treneri [Deividu Moizu], kuru, protams, zinu jau no Mančestras laikiem. Tāpat tikos arī ar kluba vadītāju."

"Kad nauda nav būtiska, tad vienošanos var panākt piecu minūšu laikā. Man galvenais bija pievienoties "West Ham" un palīdzēt komandas biedriem uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu. Tas bija ātrākais, ko savā dzīvē esmu izdarījis, jo abas puses gribēja sadarboties. Tādēļ vienoties bija ļoti viegli," Evrā turpināja. Francijas izlasē Evrā ir aizvadījis 81 spēli un bija pamatsastāvā arī 2016. gada Eiropas čempionātā, pēc kura no valstsvienības atvadījās.

"West Ham" ar 27 punktiem 26 spēlēs Premjerlīgā atrodas 12. vietā. Komanda bieži spēlē ar trim centra aizsargiem, un kreisajā aizsardzības flangā "West Ham" ir gan 28 gadus vecais angļu aizsargs Ārons Kresvels, gan arī 24 gadus vecais Francijā dzimušais Arturs Masuaku, kurš vasarā izvēlējās pieņemt Kongo DR futbola pilsonību.


Izmantotie resursi:
https://www.whufc.com/news/articles...

  -2 [+] [-]

, 2018-02-08 18:36, pirms 6 gadiem
Tomēr toreiz Suaresam bija taisnība - atsaldēts nēģeris ...

     [+] [-]

, 2018-02-08 19:11, pirms 6 gadiem
Njaa.. United ir cauri gājuši daudzi karatisti.. Kantonā, Kīns, Evrā. Tagad- Zlatans

     [+] [-]

, 2018-02-08 19:12, pirms 6 gadiem
West Ham turpina negatiivi paarsteigt. Ar taadiem ziemas transfeeru gaajieniem var arii nogrimt. Aizsardziibas liinijaa tagad laikam vispaar vieni pensionaari(ir,protams, jaunie kaa Raiss). Bet nu gan jau karalis Moizs labaak zina Jaacer, ka izdosies notureeties un tad atkal ar jaunaam ceriibaam jaaskataas uz naakamo sezonu.

     [+] [-]

, 2018-02-08 22:09, pirms 6 gadiem
spēlmanis rakstīja: Tomēr toreiz Suaresam bija taisnība - atsaldēts nēģeris ...
Rasisms lkm Tev nav sveša lieta..... ar ko tad kodiens pretiniekam ir labāks par spērienu fanam ?

     [+] [-]

, 2018-02-08 22:16, pirms 6 gadiem
Evrā un Zaba, pirms gadiem 5 West Ham būtu labākie fullbaki līgā.

     [+] [-]

, 2018-02-09 03:05, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

     [+] [-]

, 2018-02-09 10:12, pirms 6 gadiem
septembris rakstīja: Evrā un Zaba, pirms gadiem 5 West Ham būtu labākie fullbaki līgā.
Kāds varētu pateikt West Ham bosiem, ka vairs nav 2013. gads

Ja nopietni, tad... West Ham pie pašreizējiem īpašniekiem 10 gadu laikā ir apgrozījušies 42 !! uzbrūkošās līnijas spēlētāji. OK, tur daļa no tiem uz perspektīvu/riskējot ņemti, bet tas cipars tikuntā ir nenormāli liels un liecina par ļoti nepārdomātu pieeju transfēriem.

Ranking the 42 forwards signed in West Ham’s...

     [+] [-]

, 2018-02-09 11:20, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Evra ir West Ham, lai aizstātu 6 spēļu diskābeli saņēmušo Masuaku. Acīmredzot spļaut spēlētāja virzienā ir daudz trakāk kā salauzt kājas.
P.S. Kaut kur dzirdēju baumas, ka Londonas stadiona nomas līgumā esot punkts, ka, ja komanda izkrīt no Premjerlīgas, tad tā zaudējot nomas tiesības. Nešķiet īsti reāli, jo ko gan Londonas municipalitāte darīs ar to stadionu? Pēc visām problēmām nedomāju, ka kāds Londonas klubs īsti vēlēsies. Bet no tādas sazvērestības teorijas skatpunkta interesanti- varbūt tas ir tieši ko valde vēlas- tikt vaļā no stadiona, saņemt parašūtmaksājumus un pēc gada pauzes atpakaļ uz Premjerlīgu Arī Moizesa nolīgšana kā galveno treneri runā par labu šai teorijai

     [+] [-]

, 2018-02-09 12:58, pirms 6 gadiem
kO_Osmoss rakstīja: Domāju, ka Evra ir West Ham, lai aizstātu 6 spēļu diskābeli saņēmušo Masuaku. Acīmredzot spļaut spēlētāja virzienā ir daudz trakāk kā salauzt kājas.
P.S. Kaut kur dzirdēju baumas, ka Londonas stadiona nomas līgumā esot punkts, ka, ja komanda izkrīt no Premjerlīgas, tad tā zaudējot nomas tiesības. Nešķiet īsti reāli, jo ko gan Londonas municipalitāte darīs ar to stadionu? Pēc visām problēmām nedomāju, ka kāds Londonas klubs īsti vēlēsies. Bet no tādas sazvērestības teorijas skatpunkta interesanti- varbūt tas ir tieši ko valde vēlas- tikt vaļā no stadiona, saņemt parašūtmaksājumus un pēc gada pauzes atpakaļ uz Premjerlīgu Arī Moizesa nolīgšana kā galveno treneri runā par labu šai teorijai
Tur nu tiešām ir jāsaslēdz visi sazvērestību teoriju maņas orgāni Neviens pie pilna saprāta labprātīgi nevēlēsies nokļūt Championship gaļas mašīnā. Jo pat WestHam ar saviem resursiem nevar garantēti paļauties, ka pēc gada tiks atpakaļ. Tur konkurence ir ne mazāka kā Premjerlīgā.

     [+] [-]

, 2018-02-09 14:50, pirms 6 gadiem
ABa rakstīja: Tur nu tiešām ir jāsaslēdz visi sazvērestību teoriju maņas orgāni Neviens pie pilna saprāta labprātīgi nevēlēsies nokļūt Championship gaļas mašīnā. Jo pat WestHam ar saviem resursiem nevar garantēti paļauties, ka pēc gada tiks atpakaļ. Tur konkurence ir ne mazāka kā Premjerlīgā.
Absolūti piekrītu visam teiktajam. Gaļasmašīna ne pa jokam- Aston Villa, Fulham to var vislabāk apstiprināt. Championship jau arī spēlē milzīgi smagsvari atbalstītāju ziņā- Leeds, abi Šefīldas klubi, Derby, Wolves, Middlesborough u.tml.
Bet ne par to... Ir komandas, kas pēdējā desmitgadē kā stratēģiju piekopj uztaisīt Championship TOP2 blici (ir teiciens, ka komanda, kas uzvarēs Championship nav tā pati komanda, kas noturēsies Premier League), tikt Premjerlīgā un, nepastiprinot komandu, nokapāt gadu (ja nu sanāk aizķerties?) un atkal atgriezties Championship. 3 gadus saņemsi parašūtmaksājumus, kas ir milzīgi salīdzinot ar dažu komandu budžetu Championship. Kā piemēru es varu minēt Norwich, arī Burnley pieskaitītu pie šiem, bet šogad Sean Dyche ir izdarījis lielisku darbu. Arī no skatītāju viedokļa (tie, kas iet uz stadionu atbalstīt) tas ir daudz interesantāk- labāk tak cīnīties katru spēli par uzvaru, nevis tikai dažas spēles spēlēt un pārējās spēlēs kā LV izlase ar 10 aizsargiem cerēt uz neizšķirtu.

     [+] [-]

, 2018-02-09 15:27, pirms 6 gadiem
Jā, es arī tev piekrītu par to, ka parašūtu naudas ir lielas un visu pārējo. Tam ir loģika un noteikti ka vairākiem, tostarp tevis pieminētiem klubiem, tamlīdzīga stratēģija ir diezgan atbilstoša. BET tikai ne WestHam. Tur ir daudz bagātāka vēsture, īpašniekiem ir daudz daudz nauda, un ir patiešām grūti iedomāties, pat žēl iedomāties, ka Premjerlīga varētu palikt bez hammeriem. Protams šobrīd tā vairs nav tā komanda, kuru atceros spēlējam Boleyn Ground. Sajūta, ka līdz ar savu stadionu, komanda ir pazaudējusi savu identitāti un kopumā nebūs jau arī nekāds brīnums, ja viņi izkritīs šādi turpinot. Bet Championship tur ne vienmēr pietiek ar spēlētājiem, kuri labi spēlē Premjerlīgā. Tur bieži vien spēlētājiem vajadzīgas arī citas īpašības, bez kurām EPL var iztikt

     [+] [-]

, 2018-02-09 18:19, pirms 6 gadiem
Man jau patīk paprātuļot un gan jau, ka Tev taisnība (tāpēc jau to saucu par sazvērestības teoriju). Pagājušajā mačā Braitonā viss South Stand vienbalsīgi bļāva, lai valde atkāpjas. Žēl- tāpat kā Ņūkāstla un nebeidzamais stāsts ar Mike Ashley. 2011/2012 sezonā West Ham jau paspēlēja Championship- tika atpakaļ caur plejofiem, kas, godīgi sakot, ir liela laimes spēle.
Un, ja izkrīti, tad lielākajai daļai spēlētāju ir līgumā punkts, ka viņi var lauzt līgumu un pievienoties citiem klubiem. Kas burtiski nozīmē, ka tie, kas Premjerlīgas līmeni velk, noslēgs līgumu ar labākiem klubiem (premjerlīgas), bet tie, kas lohojas- lohosies Championship, bet par premjerlīgas algām. Sunderland Jack Rodwell ir lielisks piemērs un klubs kā tāds ir pēdējā laika piemērs kā novest Premjerlīgas klubu līdz League 1 kā izskatās. Nezinu, ko Coleman dara tajā miskastē- varbūt saglābs jamos.
Wolves izskatās labi- nākamgad būs nopietns spēks Premjerlīgā, jo it kā ķīnieši ir gatavi (un to pierāda jau šogad) investēt pa lielam.

     [+] [-]

, 2018-02-09 21:01, pirms 6 gadiem
Ak jā, pareizi, biju jau piemirsis ka WestHam jau pabija Championship. Paldies ka atgādināji Ja nemaldos BigSam viņus atgrieza atpakaļ. PlayOff tur tiešām ir liela laimes spēle, kā jau parasti, kad viss izšķiras vienā spēlē. To par vairumu spēlētāju līgumiem un punktu, kad vienkāršotāk tiec prom no komandas ja izkrīt no EPL zināju. Atklāti sakot pēdējos gados ļoti minimāli sanāk laiks interesēties par Championship notiekošo vairāku iemeslu dēļ. Bet ir ļoti vērtīgi un interesanti, ja SC ir/būs vēl viens sakarīgs cilvēks kā Tu, kurš ik pa laikam kādos rakstos pakomentēs notiekošo gan Champ, gan EPL.