Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" aizsargam un Francijas izlases kandidātam Zumā sezona beigusies

"Chelsea" aizsargam un Francijas izlases kandidātam Zumā sezona beigusies
Kurts Zumā pēc šausalīgā savainojuma lūdz pēc palīdzības
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Chelsea" savā mājaslapā paziņoja, ka franču aizsargam Kurtam Zumā konstatēts ceļgala priekšējo krustenisko saišu savainojums, kā dēļ viņam nāksies izlaist aptuveni sešus mēnešus.

Savainojumā 21 gadu vecais futbolists iedzīvojās vakar, kad spēles 59. minūtē piespiedu kārtā tika nomainīts. Rezultāts tobrīd vēl bija 0:0, pēc dažām minūtēm Mančestras "United" spēlētājs Džese Lingārds atklāja rezultātu, bet Djēgu Kosta kompensācijas laika pirmajā minūtē izrāva neizšķirtu 1:1.

Londonas klubs Zumā iegādājās 2014. gada janvārī, iztērējot 14,6 miljonus eiro. Līdz sezonas beigām perspektīvais francūzis gan tika izīrēts atpakaļ "St.-Etienne", bet pēdējo pusotru gadu Zumā jau pavadījis "Chelsea" rindās. Premjerlīgas debijas sezonā viņam 15 spēles, no kurām septiņas pamatsastāvā, bet šosezon viņš sācis gandrīz visas cīņas – 21 sākumsastāvā, vēl divās nācis uz maiņu.

"Chelsea" ar 30 punktiem 25 mačos Premjerlīgā ieņem 13. vietu un drīzumā – 16. februārī un 9. martā – UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā tiksies ar Francijas stiprāko klubu PSG. Zumā līdz ar savainojumu sezona ir beigusies, turklāt viņam secen ies arī iespēja pacīnīties par vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas notiks Francijā. Valstsvienībā Zumā gan aizvadījis tikai divas spēles, taču jau itin regulāri izpelnījās Didjē Dešāna izsaukumu.

Izmantotie resursi:
Zouma injury news | News | Official Site |...

Slēpts komentārs: biedrinjsh#15

     [+] [-]

, 2016-02-08 21:46, pirms 8 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: Dzīvē viss nāk atpakaļ https://www.youtube.com/watch?v=by9MlfXdsg4
Par šo viņš pamatīgu diskābeli norāva ne??

     [+] [-]

, 2016-02-08 21:47, pirms 8 gadiem
Nekas, vasarā jāiegādājas brālis

  +3 [+] [-]

, 2016-02-09 00:08, pirms 8 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: Dzīvē viss nāk atpakaļ https://www.youtube.com/watch?v=by9MlfXdsg4
Labs izklupiens, tikai nedaudz neveiksmīgs.

     [+] [-]

, 2016-02-09 00:25, pirms 8 gadiem
izskataas ka tomeer naaksies Terijam piedaavaat liigumu veel uz vienu sezonu,ja Keihils ar iet prom,tad uz naakamaas sezonas saakumu var palikt bez centra aizsargiem,bet zinot cik truuciigs tirgus tagad ir ar CD,tad paljauties ka vasaraa tocna divus augsta liimenja dabuus vietaa ar nevar

     [+] [-]

, 2016-02-09 10:30, pirms 8 gadiem
Žēl. Tā traumas gūšanas epizode izskatījās briesmīgi sāpīga.

Par Chelsea treneri, tagad jau vairumā ziņu dominē, ka tas būšot Alegri. Ja tā, būtu interesanti pavērot, ko viņš spētu Premjelīgā.

     [+] [-]

, 2016-02-09 11:17, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: izskataas ka tomeer naaksies Terijam piedaavaat liigumu veel uz vienu sezonu,ja Keihils ar iet prom,tad uz naakamaas sezonas saakumu var palikt bez centra aizsargiem,bet zinot cik truuciigs tirgus tagad ir ar CD,tad paljauties ka vasaraa tocna divus augsta liimenja dabuus vietaa ar nevar
Chelsea tak ir Papy un Hektors
Bet ja nopietni, tad Kristensens Vācijā labi stažējās!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 11:31, pirms 8 gadiem
MU visticamāk būs Pochettino vai Mourinho.
Pochettino spēlē skaistu futbolu un Keinu būtu liela iespēja dabūt, bet Mourinho lielāka pieredze un ar tituliem bagāts treners. Mourinho arī skaļākus uzvārdus varētu dabūt.