Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Rednaps un Vengers dažādās domās par maču

Rednaps un Vengers dažādās domās par maču
Harijs Rednaps
Foto: AFP

Jau ziņojām, ka Londonas derbijā Anglijas Premjerlīgas ietvaros spēle starp "Tottenham Hotspur" un "Arsenal" noslēdzās neizšķirti 0:0. Pēc mača abu vienību treneri dalījās pārdomās un izrādījās, ka abi "vērojuši dažādas spēles". Vengers arī nosodījis tiesneša darbību.

Arsēns Vengers: "Vārti tika gūti pilnīgi normāli - kā tādus var neieskaitīt? Labprāt gribētu, lai mūsu pretiniekiem neieskaita tādus vārtus mūsu stadionā. Šī situācija ir vienkārši nepieņemama. Lai šādus vārtus neieskaitītu, jābūt pilnīgi drošam par pārkāpumu.

Domāju, mēs spēlējām dzīvīgi un parādījām labu attieksmi pret spēli - tādu, par kuru esmu lepns. Taču man ir sajūta, ka zaudējām divus punktus, jo tieši mums bija labākās iespējas iesist. Mums jāturpina iesāktais. Neesam zaudējuši 11 mačus pēc kārtas un šādā garā jāturpina."

Harijs Rednaps: "Laikam atrados citā spēlē. Manuprāt, dominēja "Tottenham" - pat tobrīd, kad spēlējām 11 pret 11. Viņi dažas reizes mūs noķēra pretuzbrukumos, bet kopumā dominējām mēs. Jūtos apmierināts ar mūsu sniegumu."

Tikmēr sarkano kartīti nopelnījušais Emanuels Eboue "Arsenal" mājas lapā atavainojies faniem par savu kļūdu, kā arī pateicies saviem komandas biedriem, ka viņi, tik ilgi spēlējot mazākumā, spēja nosargāt 0:0. Arī Eboue apšaubīja tiesneša lēmumu: "Viņš man pateica, ka aizskāru Vudgeitu, bet es to nedarīju!" Tāpat kļuvis zināms, ka Emanuels Adebajors, kurš šodien spēles laikā guva savainojumu, pēc aptuvenām aplēsēm varētu nespēlēt trīs nedēļas.

Otrajā šīs dienas mačā "Manchester United" uzvarēja "West Ham United" ar 1:0. Lūk, ko sacīja abu komandu treneri.

Alekss Fergusons: "Mēs uzvarējām labu komandu. Ļoti apspriests temats ir mūsu sausās spēles, taču mēs šī fakta dēļ nemainām savu stilu. Aizsardzības četrinieks koncentrējas un dara savu darbu. Un, protams, mums ir fantastisks vārtsargs Edvīns van der Sārs. Esmu lepns par viņu. Savā vecumā viņš ir sasniedzis visu, bet jūs redzat, cik motivēts viņš ir, un šī sauso spēļu sērija viņam piedod papildus asumu."

Džanfranko Dzola: "Tā ir laba zīme, ka nospēlējām līdzīgi. Labs radītājs ir tāds, ka mūsu vārtsargs tikai vienreiz tvēra bumbu. Taču starpība starp mums un pasaules labāko komandu ir tāda, ka atliek pieļaut vienu kļūdu, un tas dārgi maksā. Esmu priecīgs par savas komandas sniegumu. "United" aizstāvējās labi. Es neskatos uz to, ka mēs zaudējām, bet gan uz to, kā spēlējām. Ar pasaules labāko komandu mēs spēlējām kā līdzīgs ar līdzīgu."

Izmantotie resursi:
premierleague.com
bbc.com
arsenal.com


, 2009-02-08 22:01, pirms 15 gadiem
nu ko es te teicu ka neviens negus vartus
, 2009-02-08 22:50, pirms 15 gadiem
Adebayors laukā uz trīs nedēļām - iespēja uzspēlēt Eduardo un Aršavinam...
, 2009-02-08 23:28, pirms 15 gadiem
hehe redknaps labi uzbrauca francuzim. bet nu vajadzeja iesist. tas ka wenkers atkal attaisnosies jau bija zinams
, 2009-02-09 13:06, pirms 15 gadiem
pieliktajā laikā Tottenham bija labāki un ne vairāk....
, 2009-02-09 13:13, pirms 15 gadiem
Ceru ka Arshavins tagad nespeelees Ar RvP pa prieksu, kad midaa ir taadi robi!
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.