Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hārgrīvzs pie daktera Kolorado

Andrejs Siliņš

Hārgrīvzs pie daktera Kolorado
Ouvens Hārgrīvzs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" pussargs Ouvens Hārgrīvzs šobrīd atrodas Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), kur devies, lai kārtējo reizi pārbaudītu savu ceļgalu, ar ko futbolistam jau izsenis ir problēmas.

Kā pastāstīja komandas galvenais treneris sers Alekss Fergusons, Hārgrīvzs šobrīd ir Amerikā: "Esam mēģinājuši tikt galā ar šo situāciju, taču tai nav izdevies rast risinājumu. Esam viņu sūtījuši pie ārstiem Zviedrijā un Londonā, bet konkrētas atbildes nav bijušas, līdz ar to šobrīd viņš ir pie daktera Ričarda Stedmena Kolorado."

Kopš pievienošanās klubam 2007. gada jūlijā Hārgrīvzs komandas rindās piedalījies vien 37 mačos. Par 27 gadus veco pussargu "United" savulaik samaksāja Minhenes "Bayern" 18 miljonus sterliņu mārciņu.

"Mēģinām atrast savainojuma pirmsākumus. Esam vīlušies, esam bijuši pacietīgi, bet šobrīd mums noteikti vajadzētu šo situāciju atrisināt pēc iespējas ātrāk," teica Fergusons. kura rīcībā dažādu veselības likstu un savainojumu dēļ ir ierobežoti spēlētāju resursi, līdz ar to sezona nebūt nav sākusies tā, kā gribētos.

Dakteris Stedmens savulaik palīdzējis citām angļu futbola zvaigznēm - Maiklam Ouvenam un nīderlandietim Rūdam van Nīstelrojam. Tagad pie speciālista vērsies arī Kanādā dzimušais anglis Hārgrīvzs.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +2 [+] [-]

, 2008-11-07 20:05, pirms 15 gadiem
Nu, cerams, ka ātri atveseļosies Hārgrīvzs. Komandai viņš ir vajadzīgs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-08 08:34, pirms 15 gadiem
Beidzot ir jāsaārstē trauma, lai varētu normāli spēlēt. Grbu viņu redzēt gan United, gan izlases rindās! Turies Ouen!