Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pogbā: "Man ir spēkā esošs līgums, bet kurš zina, kas notiks nākamajos mēnešos"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pogbā: "Man ir spēkā esošs līgums, bet kurš zina, kas notiks nākamajos mēnešos"
Pols Pogbā
Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" pussargs Pols Pogbā nav viens no galvenā trenera Žuzē Morinju favorītiem, un šajā vasarā izskanēja spekulācijas, ka Pasaules kausa ieguvējs varētu pārcelties citur. Pats Pogbā vien norādīja, ka viņam pašlaik ir līgums ar "United".

Pagājušajā sezonā 25 gadus vecais pussargs Pols Pogbā nebija starp "Manchester United" līderiem, un kritiskus vārdus viņam veltīja galvenais treneris Žuzē Morinju. Vasarā tika baumots, ka interesi par francūzi izrāda "Barcelona", tomēr Katalonijas grandam neizdevās nopirkt savulaik dārgāko futbolistu pasaulē.

Sezonas ievadā Morinju, kurš vairākas reizes publiski kritizējis savus futbolistus, sacīja, ka nevarētu būt laimīgāks par Pogbā sniegumu laukumā, taču pussargs ar siltiem vārdiem neapmainījās. Pogbā sacīja, ka labprāt neko neteiktu, citādi viņš saņešot naudas sodu.

"Mana nākotne šobrīd ir Mančestrā," teica Pogbā. Viņš runāja pirms Francijas izlases spēles UEFA Nāciju līgā, viesos cīnoties 0:0 pret Vāciju. "Man ir spēkā esošs līgums, šobrīd spēlēju, bet kas zina, kas notiks pāris nākamajos mēnešos."

Kad "Manchester United" pērn piedzīvoja zaudējumu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret "Sevilla", parādot ļoti vāju sniegumu, Pogbā nevienu reizi nedevās starta sastāvā. Tomēr jaunās sezonas ievadā viņš tika izvēlēts par komandas kapteini, jo nevarēja spēlēt Antonio Valensija, kurš pienākumus pildīja līdz šim. Četrās spēlēs Pogbā guvis divus vārtus, taču viņš nav realizējis vienu pendeli.

Vakar medijos izskanēja informācija, ka Pogbā ziemā neprasīs, lai viņš tiktu pārdots, tomēr sarunas par aiziešanu varētu atsākties nākamajā vasarā.

"Jā, starp mums ir tikai trenera un spēlētāja attiecības," uz jautājumu par Morinju atbildēja Pogbā. "Viena lieta, kuru varu apsolīt – ka vienmēr laukumā atdošu 100%, lai kurš arī būtu treneris. Vienmēr "United" labā esmu darījis visu. Vairs šeit nav, ko piebilst." Kad angļu klubs viņu iegādājās 2016. gada vasarā, līgums tika parakstīts uz piecām sezonām.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2018-09-07 10:25, pirms 6 gadiem
Es zinu, Tu pārcelsies uz Barselonu!

  -1 [+] [-]

, 2018-09-07 10:59, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Es zinu, Tu pārcelsies uz Barselonu!
Loti ceru,ka ta bus

     [+] [-]

, 2018-09-07 13:11, pirms 6 gadiem
Es gan ceru ka Barca vinju netaisaas paarpirkt.Taadu pikji ielikt transfeeraa un peec tam veel milziigu algu maksaat par speeleetaaju,kam,lai speetu paraadiit savu labaako liimeni,vajag iipashu attieksmi,tad jau labaak De Jongu no Ajax pirkt.

     [+] [-]

, 2018-09-07 14:36, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Es gan ceru ka Barca vinju netaisaas paarpirkt.Taadu pikji ielikt transfeeraa un peec tam veel milziigu algu maksaat par speeleetaaju,kam,lai speetu paraadiit savu labaako liimeni,vajag iipashu attieksmi,tad jau labaak De Jongu no Ajax pirkt.
kāda tev šķirba? ja ir nauda, tad lai pērk un maksā, nav jau tava nauda.

     [+] [-]

, 2018-09-07 15:31, pirms 6 gadiem
elgarz rakstīja: kāda tev šķirba? ja ir nauda, tad lai pērk un maksā, nav jau tava nauda.
Taapeec ka atbalstu Barcelonu un veelu vinjiem tik to labaako