Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Inter" par Lukaku piedāvā 81 miljonu eiro, Kanselu oficiāli nonāk "City"

Rolands Eliņš

"Inter" par Lukaku piedāvā 81 miljonu eiro, Kanselu oficiāli nonāk "City"
Romelu Lukaku. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas futbolā šovasar transfēru beigu termiņš pienāks jau pirms Premjerlīgas sezonas sākuma, proti, rītvakar, bet vēl turpinās sarunas par vairākiem augsta profila transfēriem, un britu mediji ziņo, ka pastiprinātā režīmā strādā Lēroja Sanē, Romelu Lukaku, Davida Luisa, Filipes Koutinju un Kristiana Ēriksena aģenti. Savukārt oficiāli apstiprināts „City” un „Juventus” darījums, kura rezultātā komandas maina Danilu un Žuau Kanselu.

Mančestras „City” un „Juventus” šovakar oficiāli apstiprināja darījumu, par ko tika ziņots jau vakar, proti, „Juventus” par 28.6 miljoniem eiro pārdevusi Žuau Kanselu, pretim turklāt vēl saņemot „City” aizsargu Danilu, kura vērtība raksturota kā 37 miljoni eiro. Kanselu transfēra vērtība līdz ar to ir 65 miljoni eiro, kas ir krietna peļņa Turīnas klubam, kas portugāļu aizsargu pirms gada iegādājās par 40 miljoniem.

Savukārt Mančestras „City” uzbrucējs Lērojs Sanē šovasar gatavojās pārcelties uz Minhenes „Bayern” darījumā, kas tika paredzēts simt miljonu eiro apjomā. Taču nedēļas nogalē viņš piedalījās Anglijas „Community Shield” mačā, kurā guva traumu, un šodien Vācijas medijs „Bild” vēsta, ka precīzu savainojuma diagnozi traucē noteikt šķidruma ieplūšana Sanē ceļgalā. „Bild” norāda, ka „Bayern” vadība esot noraizējusies par Sanē traumu, tiesa, Vācijas medijs savu argumentāciju lielā mērā balsta uz to, ka treniņā komandas ārsts novērots skaidrojam kluba direktoram ceļgala savainojumu īpatnības, iespējams, paskaidrojot Sanē situāciju.

Tikmēr „Sport 1” savā publikācijā norāda, ka, ja baumas par to, ka Sanē traumas dēļ būs jāizlaiž vairāki mēneši, apstiprināsies, „Bayern” varētu transfētu atcelt, jo vēlas iegūt spēlētāju, kurš var palīdzēt komandai uzreiz. Taču iespēju, ka traumas dēļ Sanē darījums varētu būt lētāks, „Sport 1” izslēdz.

Bet otra Mančestras komanda „United” arvien vairāk tuvojas Beļģijas uzbrucēja Romelu Lukaku pārdošanai uz A Sēriju. Lukaku vakar neieradās uz komandas treniņo, turpinot strādāt kopā ar savu bijušo komandu „Anderlecht”, par ko „United” viņam piesprieda naudas sodu. Britu mediji un ESPN vēsta, ka „United” par Lukaku šodien saņēmusi jaunu piedāvājumu no Milānas „Inter”, kas jūlijā lika galdā 58 miljonus eiro un tika atraidīta, bet tagad piedāvā transfēru vairāk nekā 80 miljonu eiro vērtībā, no kuriem apmēram desmit miljoni paredzēti dažādos bonusos (apmēram 71+10 miljoni), un apmēram šādu summu „United” vēlas saņemt par Lukaku, atpelnot aizpagājušās vasaras izdevumus par viņu.

Ja darījums izdosies, „United” mēģinās paspēt nokārtot Mario Mandžukiča iegūšanu no „Juventus”, un Mandžukičs pats labprāt dotos uz Mančestru, taču šo darījumu ātri nokārtot varētu būt grūti – „Juventus” esot neapmierināta ar to, kā „United” pārtrauca sarunas par Paulo Divalas iegādi.

Jau ziņots, ka Divalas sakarā „Juventus” panāca vienošanos ar „Tottenham”, taču Londonas klubam vēl ir jāpaspēj vienoties ar pašu Argentīnas futbolistu, kura finansiālās prasības nerosinot optimismu par darījuma nokārtošanu. „Independent” gan vēsta, ka Divala ar „Tottenham” atradis kopsaucēju lielākajā daļā jautājumu, taču vēl jāvienojas par spēlētāja komerctiesībām, kas pieder citai kompānijai, nevis pašam Divalam. Divala savukārt šovakar vēl piedalījās „Juventus” pārbaudes mačā pret „Novara”, iesitot vārtus un palīdzot uzvarēt ar 4:0. Vēl vārtus guva Gonsalo Igvains, Mandžukičs un Matiss de Lihts, kuram tie bija pirmie „Juventus” sastāvā.

„Tottenham” toties vairs pat neizskata iespēju par Filipes Koutinju īrēšanu no „Barcelona”, vēsta BBC. Londonas klubs bija apsvēris šādu iespēju un „Barcelona” ļoti labprāt sniegtu iespēju pirms pusotra gada par 150 miljoniem eiro iegādātajam Koutinju sezonu aizvadīt citur, taču „Tottenham” no šāda darījuma atteikusies. Kā kandidātes uz Koutinju izīrēšanu tiek piesauktas PSG un viņa bijusī komanda „Liverpool”.

„Tottenham” pussargs Kristians Ēriksens tikmēr veicis pārrunas ar Mančestras „United”, bet Mančestras klubā pēc šīm sarunām tiek uzskatīts, ka Ēriksens labprātāk dotu priekšroku spēlēt Spānijā, attiecīgi šis transfērs ir visai mazticams. Ēriksens jau iepriekš publiski izteicies, ka labprāt mainītu komandu, un viņam ar „Tottenham” ir līgums uz vairs tikai vienu sezonu.

Līgums ar „Chelsea” līdz 2021. gadam tikmēr ir pieredzējušajam Brazīlijas aizsargam Davidam Luisam, kurš šodien netrenējās ar pirmo komandu, lai gan bija ieradies kluba bāzē. Britu mediji vēsta, ka Luiss esot pieprasījis, lai tiekot nokārtots viņa transfērs uz „Arsenal”, ko „Chelsea” arī esot gatava piepildīt. Luiss jaunu līgumu ar „Chelsea” noslēdza šajā pavasarī, taču šovasar no jaunā galvenā trenera Frenka Lampārda viņš neesot saņēmis garantijas, ka būs sākumsastāva spēlētājs, tādēļ vēlas pievienoties „Arsenal”, kas tieši meklē spēcīgu papildinājumu centra aizsarga pozīcijā.

Anglijas transfēru periods rītdien aizvērsies rītdien 19:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/so...
https://t.co/jXzBAJ7ov3
https://m.bild.de/bild-plus/sport/f...
https://sport.sky.it/calcio/serie-a...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-08-07 23:06, pirms 5 gadiem
Nu nafigam.

     [+] [-]

, 2019-08-07 23:08, pirms 5 gadiem
Nezinu ka doma United vadiba, bet jadod prom, speletajs talantigs, bet preks United paraks masivs un lenigs, citur bus glonu masinu, bet seit pazudis.

     [+] [-]

, 2019-08-07 23:19, pirms 5 gadiem
MUNITED uzbrukums ir reaktīvs..vajag tikai negribigo Lukaku atdot un dabūt pretī labu playmaker vidū..Van der Beek vai Bruno Fernandes?!!..😊

     [+] [-]

, 2019-08-08 00:03, pirms 5 gadiem
Mazliet off topic... vai te ir kāds, kas ir iekš fantasy football? Piemēram official premjerlīgas lapā? Ja ir - iemet līgas kodu.

     [+] [-]

, 2019-08-08 00:16, pirms 5 gadiem
Kutinju uz Liverpūli? Viņš tik ļoti gribēja prom uz Barcelona!

Ne Klops ne Anfield tak neļaus par sevi ņirgāties

  -1 [+] [-]

, 2019-08-08 00:35, pirms 5 gadiem
Konkrēti pārvērtēts spēlētājs...nu galīgi nav 81 miljonu vērts...

     [+] [-]

, 2019-08-08 00:38, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: MUNITED uzbrukums ir reaktīvs..vajag tikai negribigo Lukaku atdot un dabūt pretī labu playmaker vidū..Van der Beek vai Bruno Fernandes?!!..😊
Pirmo reizi dzirdu, kas ir Van der Beek?

     [+] [-]

, 2019-08-08 00:48, pirms 5 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Pirmo reizi dzirdu, kas ir Van der Beek?
Aktieris.
https://en.wikipedia.org/wiki/James...

     [+] [-]

, 2019-08-08 00:53, pirms 5 gadiem
Vispār esot 65+10 tad nav tiK traki, bet tāpat, Divala arī ar Totenhemu negrasās vienoties, gribi palikt vai nu Rubē, vai uz inter/PSG

     [+] [-]

, 2019-08-08 01:26, pirms 5 gadiem
Matīss2014 rakstīja: Pirmo reizi dzirdu, kas ir Van der Beek?
Laikam bija domaajis to no Ajax,bet par vinju ljoti intereseejas Real,pat esot kljuvis par plaanu B,ja nedabuus Pogba.

     [+] [-]

, 2019-08-08 09:18, pirms 5 gadiem
kas būs ar Juventus uzbrukumu, ja Dibala aiziet uz Tottenham, Mandžukičs uz MU? Kenu jau pārdeva.

     [+] [-]

, 2019-08-08 09:43, pirms 5 gadiem
kruums rakstīja: kas būs ar Juventus uzbrukumu, ja Dibala aiziet uz Tottenham, Mandžukičs uz MU? Kenu jau pārdeva.
Nenopirks Spurs Dibalu,jo tur ir ļoti liela problēma ar image rights
Par Ikardi jau kādu laiku runā Juves sakarā

  +1 [+] [-]

, 2019-08-08 10:24, pirms 5 gadiem
Ja par Danilo Juve samaksāja 37m, tad City arī ir nopelnījis 7 m, jo no Real viņu nopirka par 30 m
Interesanti, ka darījumi tikuši noformēti kā atsevišķi transfēri, nevis swap + nauda. Visdrīzāk tas FFP grāmatvedības vajadzībām.

     [+] [-]

, 2019-08-08 10:41, pirms 5 gadiem
Inter noteikti nenožēlos Lukaku iegādi, drīzāk žēl būs Juvei. Lukaku ir ļoti labs uzbrucējs, pieklibo tikai spēle ar galvu priekš tādiem gabarītiem un dažbrīd problēmas ar realizāciju. Domāju Itālijā būs viens no labākajiem uzbrucējiem.

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:00, pirms 5 gadiem
ABa rakstīja: Inter noteikti nenožēlos Lukaku iegādi, drīzāk žēl būs Juvei. Lukaku ir ļoti labs uzbrucējs, pieklibo tikai spēle ar galvu priekš tādiem gabarītiem un dažbrīd problēmas ar realizāciju. Domāju Itālijā būs viens no labākajiem uzbrucējiem.
Pie noteikuma, ka viņš atgūs pārliecību, kas uzbrucējam ir mega svarīgi.

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:09, pirms 5 gadiem
Par Sanē, tam darījumam nebūtu jānotiek šodien, jo Anglijas klubi var pārdod spēlētājus arī pēc šodienas, bet Vācijā deadline diena ir vēlāk.
City esot prasījis 135 m mārciņās. Bayern bijis gatavs maksāt aptuveni tikpat eiro.
It kā ziņo, ka trauma varētu būt pavisam nopietna, iespējams vajadzēs pat operāciju, un izlaist aptuveni pusgadu. Ja tā, tad Bayern neesot intereses. Kopumā notraumēties sezonas pirmās oficiālās spēles padsmitajā minūtē uz pusgadu izskatās pēc likteņa.
Personīgi, negribētu, lai viņš tiktu pārdots, bet, ja viņš pats grib uz Bayern (to cilvēks no malas nevar uzzināt) droši vien jāpārdod.
Pieņemu, ka, ja tā trauma būs nopietna, Bayern ja tagad nopirks citu wingeri viņa vietā, līdz ar to Sanē būtu lielāka motivācija parakstīt ilgtermiņa līgumu ar City. Tomēr negribētos, lai viņš to dara tādēļ, ka nesanāca pāreja (ja viņš tiešām to gribēja).

  +1 [+] [-]

, 2019-08-08 11:12, pirms 5 gadiem
Nu kas viņam var būt par problēmām ar pārliecību? Inter viņam konkurence sastāvā vispār nebūs un Konte, lai arī dažās jomās ir dīvainis, bet ja jau sen tik ļoti grib Lukaku, tad zin kā viņu izmantot.

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:20, pirms 5 gadiem
Domāju, ka Spurs vienosies ar Divalu un Inter iegūs Lukaku. Bet diez vai tās būs transfēru loga stāsta beigas. Kaut kāda sajūta, ka Juve veiks vismaz vienu, ja ne divus nopietnus pirkumus, jo tikai tā varu izskaidrot samērā pielaidīgu Kīna, Kanselo, Mandzhu un Divalas pārdošanu - te atbrīvojas smuka naudiņa...

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:24, pirms 5 gadiem
Varbūt kāds var paskaidrot, kādēļ Luizs forsēja savu pāreju uz Arsenal? Šo tiešām nesaprotu.

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:27, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: Varbūt kāds var paskaidrot, kādēļ Luizs forsēja savu pāreju uz Arsenal? Šo tiešām nesaprotu.
https://www.skysports.com/transfer-...

Versija ir tāda, ka Che viņam negarantē regulāru spēlēšanu, savukārt, Ars CD vajag kā ēst.

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:31, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: https://www.skysports.com/transfer-...

Versija ir tāda, ka Che viņam negarantē regulāru spēlēšanu, savukārt, Ars CD vajag kā ēst.
Versija izskatās mazticama, jo iepriekšējā sezonā viņš nospēlēja 50 spēles, no tām 36 EPL (visas pamatsastāvā).

     [+] [-]

, 2019-08-08 11:37, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: Versija izskatās mazticama, jo iepriekšējā sezonā viņš nospēlēja 50 spēles, no tām 36 EPL (visas pamatsastāvā).
Šī sezona ir cits stāsts.

     [+] [-]

, 2019-08-08 12:15, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: Versija izskatās mazticama, jo iepriekšējā sezonā viņš nospēlēja 50 spēles, no tām 36 EPL (visas pamatsastāvā).
Iespējams, ka nav garantijas spēlēšanai, jo Lampards jau iepriekš teica, ka nevienam nav garantēta vieta sastāvā. Līdz ar to izvēlējās vieglāko un gļēvāko variantu. Viņš arī vispār netika spēlēt pēdējā pārbaudes spēlē.

Vienīgais Chelsea vajadzēja dabūt vairāk par 8M, ko visur raksta.

     [+] [-]

, 2019-08-08 12:17, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: Ja par Danilo Juve samaksāja 37m, tad City arī ir nopelnījis 7 m, jo no Real viņu nopirka par 30 m
Interesanti, ka darījumi tikuši noformēti kā atsevišķi transfēri, nevis swap + nauda. Visdrīzāk tas FFP grāmatvedības vajadzībām.
Arī tas, ka ir visādas komisijas jāizmaksā aģentiem un citām trešajām pusēm, kas sarežģī swap darījumus. Tādēļ arī reti notiek maiņas darījumi, jo tur grūti noteikt precīzas summas.