Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju priecājas par savu futbolistu saķeršanos pārtraukumā: "Tas bija skaisti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Morinju priecājas par savu futbolistu saķeršanos pārtraukumā: "Tas bija skaisti"
Igo Lorī un Hinmins Sons atzīmē uzvaru pret "Everton". Foto: Reuters/Scanpix

Vakar uz Anglijas Premjerlīgas astoto vietu pacēlās "Tottenham Hotspur" – Londonas vienība savā laukumā ar 1:0 pieveica Liverpūles "Everton". Puslaika pārtraukumā saķērās mājinieku vārtsargs Igo Lorī un uzbrucējs Hinmins Sons.

Dodoties puslaika pārtraukumā, "Tottenham" kapteinis Igo Lorī pieskrēja pie Hinmina Sona un aizsāka konfliktu. Vārtsargs pārmeta uzbrucējam par to, ka viņš nav kārtīgi strādājis aizsardzībā, ļaujot puslaika beigās pie bīstama momenta tikt Rišarlisonam. Komandas biedriem nācās nomierināt Lorī.

"Tas bija skaisti. Domāju, ka šāda rīcība sekoja pēc mūsu sapulcēm. Ja vēlaties kādu vainot pie notikušā, tad jāvaino mani. Kritizēju savus futbolistus par to, ka viņi nav gana kritiski cits pret citu. Teicu, lai viņi savā starpā prasa vairāk no citiem. Sons ir lielisks cilvēks, viņš visiem patīk, taču kapteinis viņam pateica, ka ir jādara vairāk komandas labā," skaidroja Morinju.

Portugāļu speciālists kļuvis par tikai piekto treneri Premjerlīgas vēsturē, kurš izcīnījis 200 uzvaras, turklāt zīmīgās jubilejas sasniegšanai mazāk spēles bija nepieciešamas tikai leģendārajam "Manchester United" trenerim seram Aleksam Fērgusonam.

"Ja komandā būs tikai jaukie puiši, tad vienīgais kauss, ko viņi var iegūt, ir par fair play. Mani tādas lietas neinteresē. Man nepatīk, ja komandā nav savstarpējas kritikas. Tas, kas notika pārtraukumā – jā, tam nevajadzēja notikt visu acu priekšā, bet gan ģērbtuvēs. Taču varu apsolīt, ka visās komandās, ar kurām esmu uzvarējis, ir bijušas lielas nesaskaņas."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/tottenh...

     [+] [-]

, 2020-07-08 01:16, pirms 4 gadiem
Lai kā man nepatiktu maurs, bet šoreiz viņam jāpiekrīt. Starp citu, atgādināja LV hokeja spēli, kad Masaļskis riktīgi izārdījās par Sotnieku. Šķiet, pret Franciju.