Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Morinju noraidīja Ķīnas kluba piedāvājumu par 100 miljoniem eiro

Morinju noraidīja Ķīnas kluba piedāvājumu par 100 miljoniem eiro
Žuzē Morinju. Foto: PA Wire/Scanpix

Britu medijs “Sky Sports” vēsta, ka portugāļu futbola treneris Žuzē Morinju nav piekritis trenēt Ķīnas klubu “Evergrande”, lai gan klubs bija viņam gatavs simt miljonus eiro, piedāvājot līgumu uz trim sezonām. Tas ir pārliecinoši lielākais zināmais līguma piedāvājums futbola trenerim.

Ķīnas bagātais klubs “Guangzhou Evergrande” bija gatavs maksāt Žuzē Morinju 31 miljonu eiro sezonā, turklāt vēl iekļaut līgumā dažādus bonusus. “Evergrande” turklāt piedāvāja Morinju pašam izvēlēties līguma garumu, un kopumā “Evergrande” bija gatava uzņemties saistības par maksimums simt miljoniem eiro par līgumu uz trim sezonām.

Morinju bija tikšanās ar Ķīnas miljardieri Sjū Jajinu, “Evergrande” grupas priekšsēdētāju, aprīlī, kad arī tika apspriesta trenera pārcelšanās uz Ķīnu. “Sky” vēsta, ka Morinju bijis pagodināts un glaimots par tādu interesi un tikšanās noritējusi ļoti pozitīvā noskaņā, taču Morinju bijuši vairāki iemesli atteikt.

Morinju joprojām vēlas darbu Eiropas futbolā un ikdienā strādāt augstākajā līmenī, turklāt viņš kā vienu no saviem mērķiem ir izvirzījis trešo uzvaru UEFA Čempionu līgā. Tāpat Morinju ģimene neesot bijusi sajūsmā par iespējamo pārcelšanos uz Ķīnu.

Morinju pavasarī arī saņēma piedāvājumu trenēt Ķīnas izlasi, kad tās treneris Fabio Kanavāro nolēma atgriezties klubā. Tobrīd piedāvājums tika izteikts Morinju, bet pēc tā noraidīšanas atpakaļ darbā tika pieņemts Marčelo Lipi.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2019-07-07 12:48, pirms 5 gadiem
Pidriķis,tas ir viņa līmenis!

GG MUNITED!!!
, 2019-07-07 14:07, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Pidriķis,tas ir viņa līmenis!

GG MUNITED!!!
a tev vispār nav līmeņa
, 2019-07-07 14:08, pirms 5 gadiem
Patīkami dzirdēt, ka viņš, tomēr, nav tāds kre tīns, par kādu iztaisās
, 2019-07-07 14:26, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Patīkami dzirdēt, ka viņš, tomēr, nav tāds kre tīns, par kādu iztaisās
Par Tevi gan neviens nekad nav šaubījies
, 2019-07-07 14:29, pirms 5 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Par Tevi gan neviens nekad nav šaubījies
Tu labāk spogulī paskaties
, 2019-07-07 18:01, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Tu labāk spogulī paskaties
Paskatījos. Manējais vismaz nesaplīsa
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.