Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United" tiek vaļā no Obertāna, "Liverpool" šķiras no Jovanoviča

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"United" tiek vaļā no Obertāna, "Liverpool" šķiras no Jovanoviča
Gabriels Obertāns pārbaudes spelē pret Sietlas "Sounders"
Foto: AFP/Scanpix

Jaunajai sezonai turpina gatavoties Anglijas Premjerlīgas klubi, ne tikai aizvadot pārbaudes spēles, bet arī komplektējot sastāvus. Divas no titula pretendentēm – "Manchester United" un "Liverpool" – atbrīvojušas no rezervistiem. Mančestrā vairs nespēlēs Gabriels Obertāns, bet "Liverpool" – Milans Jovanovičs. Savukārt "Manchester City" pagarinājusi līgumu ar pamatvārtsargu Džo Hārtu.

Hārts atalgots ar piecu gadu līgumu

Lieliski pagājušo sezonu nospēlējušais Džo Hārts licis parakstu uz piecu gadu kontrakta. "City" nākamajos piecos gados viņam maksās 25 miljonus mārciņu, nedēļas griezumā tās ir 100 000 mārciņas, kas gan ievērojami atpaliek no kluba labāk apmaksātajiem spēlētājiem. Piemēram, dumpinieks Karloss Tevess par septiņu dienu darbu iekasē 250 000. Neskatoties uz "City" standartiem pieticīgo algu, Hārtam pamatīgs pielikums, jo līdz šim viņš nedēļā saņēma tikai 25 000.

24 gadus vecajam Hārtam vakar tika iegādāts dublieris. Par to kļuvis rumānis Kostels Pantilimons. Hārta vienaudzis "City" galvenā trenera Roberto Mančīni uzmanību izpelnījās Eiropas līgas turnīrā, spēlējot sava nu jau bijušā kluba "Timişoara" sastāvā. Atgādinām, ka starpsezonā uz "Aston Villa" pārcēlās Šejs Givens, kurš bija neapmierināts ar otrā vārtsarga statusu Premjerlīgas turīgākajā klubā.

Obertāns "United" soliņu nomaina pret Ņūkāslu

Anglijas čempione "Manchester United" atbrīvojusies no franču pussarga Gabriela Obertāna. Pirms diviem gadiem no "Bordeaux" iegādātais perspektīvais 22 gadus vecais malējais pussargs tā arī nespēja izkarot vietu "sarkano velnu" sastāvā. "Newcastle" par viņu samaksājusi trīs miljonus mārciņu, Obertānam būs līgums uz piecām sezonām. Pretējā virzienā varētu doties skandalozais pussargs Džoijs Bārtons, kuram vietas Ņūkāslā vairs nav. Par pussargu, kurš savulaik pasēdējis cietumā, interesējas arī vēl daži Premjerlīgas klubi, tostarp "Tottenham".

Jovanovičs prom no "Liverpool"

No nevajadzīga futbolista vaļā tikusi arī šovasar pamatīgu iepirkusies "Liverpool", kas beļģu grandam "Anderlecht" notirgojusi serbu uzbrucēju Milanu Jovanoviču. Viņš Anglijā ieradās no Beļģijas ("Standard Liege"), kur tagad atgriezies. "Liverpool" sastāvā Jovanovičs nospēlēja nieka desmit spēles vienas sezonas laikā. Ar "Anderlecht" noslēgts divu gadu līgums, "Liverpool" Jovanoviču pērn dabūja par baltu velti.

Vengers: Fabregass izlaidīs sezonas sākumu

"Arsenal" franču šefs Arsēns Vengers paziņojis, ka sezonas sākumu izlaidīs komandas kapteinis Sesks Fabregass. Spāņu pussargs nav devies uz Portugāli, kur "Arsenal" šodien aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli, tiekoties ar "Benfica". Savainojums ir oficiālā versija par to, kāpēc Fabregass nebija iekļauts 19 spēlētāju sarakstā. Joprojām tiek gaidīta Fabregasa pāreja uz "Barcelona". Spānijas un Eiropas čempioni ar "Arsenal" par savas futbola akadēmijas audzēkni nevar vienoties visu vasaru.

"Nevēlos runāt par Fabregasa transfēru, jo šis jautājums jau trīs gadus tiek apspriests katrā preses konferencē. Protams, ka vēlos, lai viņš paliek. Katrs tiesīgs domāt, ko vēlas. Viņš atgūstas no savainojuma, tāpēc nevar piedalīties spēlē," situāciju ap Fabregasu komentēja Vengers.

Izmantotie resursi:
The Sun | The Best for News, Sport, Showbiz,...
Sky Sports | Sport News
BBC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-06 10:49, pirms 13 gadiem
Jau vakar tika pazinots, ka Bartons nekur neiet, paliek NUFC.

     [+] [-]

, 2011-08-06 11:10, pirms 13 gadiem
Autor, izskaidro man šo teikumu: No nevajadzīga futbolista vaļā tikusi arī šovasar pamatīgu iepirkusies "Liverpool", kas beļģu grandam "Anderlecht" notirgojusi serbu uzbrucēju Milanu Jovanoviču.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-06 11:25, pirms 13 gadiem
Neviens te laikam nepastāstīs ka Championship ir sācies un Blackpool spēles beigu daļā izrāva uzvaru ar 1:0. Laikam jau Blackpool bija hits te tikai tad kad bija premjerlīgā vairs nekāda sakara ar Latviju nav jo ir "tikai" Championship klubiņš....

  +3 [+] [-]

, 2011-08-06 11:28, pirms 13 gadiem
The one and the only rakstīja: Autor, izskaidro man šo teikumu: No nevajadzīga futbolista vaļā tikusi arī šovasar pamatīgu iepirkusies "Liverpool", kas beļģu grandam "Anderlecht" notirgojusi serbu uzbrucēju Milanu Jovanoviču.
Kas tur ko nesaprast? Liverpūle, kura arī šovasar ir pamatīgi iepirkusies, tikusi vaļā no nevajadzīga futbolista. Piedod ka neesmu autors.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-06 11:38, pirms 13 gadiem
Johaidī, autor! Obertāna pāreja vēl nav notikusi, bet Tu jau raksti fakta formā, ka United no šī spēlētāja ir "atbrīvojusies".
Jā, baumo par to, bet tak vajag sagaidīt oficiālu paziņojumu!

     [+] [-]

, 2011-08-06 12:32, pirms 13 gadiem
Jovanovičs beļģiem esot atdots bez maksas . Rindā Poulsens ,Ngogs ,Kouls ( iespējams tiks izīrēts uz QPR ) un tad jau no balasta daudzmaz būsim atbrīvojušies .

  -1 [+] [-]

, 2011-08-06 14:14, pirms 13 gadiem
stulbums te raksta!!! pat oficiala lapa par to nav nekas!
sportacentrs = the sun = the daily mirror

  -1 [+] [-]

, 2011-08-06 14:37, pirms 13 gadiem
ANDROID_MANUTD rakstīja: stulbums te raksta!!! pat oficiala lapa par to nav nekas!
sportacentrs = the sun = the daily mirror
=Marca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-06 17:09, pirms 13 gadiem
Es arī pievienošos neizpratnē esošajiem komentētājiem!!! Šovasar oficiālo MU lapu apmeklēju vairākas reizes dienā, bet apstiprinātu informāciju par Obertāna kaut kādu pāreju neesmu redzējis! A baumu lapas varu šeit pareklamēt ja kādam ir baigā vajadzība Drusku piezemētāk vajadzētu attiekties pret informāciju