Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"United" gatava maksāt 85 miljonus par uzbrucēju Lukaku

Krišs Upenieks

"United" gatava maksāt 85 miljonus par uzbrucēju Lukaku
Romelu Lukaku
Foto: Sipa/Scanpix

Britu mediji ziņo, ka savstarpēju vienošanos panākušu Anglijas Premjerlīgas klubi Mančestras ''United'' un Liverpūles ''Everton''. Uz Mančestru par 85 miljoniem eiro tuvākajā laikā varētu pārcelties ''Everton'' komandas uzbrucējs Romelu Lukaku.

24 gadus vecais Beļģijas izlases futbolists pagājušajā Anglijas Premjerlīgas sezonā guva 25 vārtus. Lukaku iegūšana bija viens no ''United'' galvenajiem mērķiem šajā starpsezonā, un tas nozīmē to, ka klubs vairs nemēģinās savās rindās sagaidīt Madrides ''Real'' uzbrucēju Alvaro Moratu.

Lukaku pārcelšanas uz ''United'' gan nekādi nebūs saistīta ar runām par to, ka ''Everton'' rindās drīzumā mēs varētu ieraudzīt pieredzes bagāto Veinu Rūniju. Žuzē Morinju cer Lukaku ieraudzīt ''United'' rindās līdz svētdienai, kad komandas dosies uz pirmssezonas treniņnometni ASV.

Romelu esot bijis viens no tiem uzbrucējiem, kurus Žuzē Morinju nosaucis viceprezidentam Edam Vūdvordam pēc iepriekšējās sezonas noslēguma. Tāpat iepriekš bija runas, ka Lukaku varētu atgriezties ''Chelsea'', uz kurieni 2011. gadā pārcēlās no beļģu kluba ''Anderlecht''.

2014. gadā ''Chelsea'' pārdeva Lukaku ''Everton'' klubam par 27 miljoniem eiro. Martā Lukaku atteicās parakstīt līgumu ar ''Everton'', piebilstot, ka nevēlas vairs paliks tajā pašā līmenī un jau tad sacīja, ka zina, kur vēlas progresēt un sasniegt jaunus augstumus.

Izmantotie resursi:
Romelu Lukaku: Man Utd 'agree £75m fee with...

     [+] [-]

, 2017-07-06 13:36, pirms 7 gadiem
Labi spēlēts Kūman! Labi! Labākais EFC transfēru periods un rezervē vēl paliks neizmantoti Moshiri 100 mil.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-06 13:39, pirms 7 gadiem
"...Lukaku pārcelšanas uz ''United'' gan nekādi nebūs saistīta ar runām par to, ka ''Everton'' rindās drīzumā mēs varētu ieraudzīt pieredzes bagāto Veinu Rūniju..."

Visticamāk, ka ir gan saistīta... Ārzemju ziņās jau abi šie darījumi tiek devēti kā notikuši un oficiāli tas tikšot paziņots tuvākajās dienās...

  -3 [+] [-]

, 2017-07-06 13:44, pirms 7 gadiem
Negribēja maksāt 75 mil par Moratu,bet ņems Lukaku pa 85

     [+] [-]

, 2017-07-06 13:51, pirms 7 gadiem
Perez jau vinju nedeva pat pa 80m

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 14:11, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Negribēja maksāt 75 mil par Moratu,bet ņems Lukaku pa 85
protams, ka Lukkaku ir ar vairāk kvalitātēm uzbrukumā par Moratta
=kaut vai viņa augums un atlētiskums, bet bankas viņš liek jau nu toč ne sliktāk par Alvaro , piedevām Lukakku jau ir labi norūdījies EPL futbolā

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 14:19, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: protams, ka Lukkaku ir ar vairāk kvalitātēm uzbrukumā par Moratta
=kaut vai viņa augums un atlētiskums, bet bankas viņš liek jau nu toč ne sliktāk par Alvaro , piedevām Lukakku jau ir labi norūdījies EPL futbolā
Tieši rūdījums ir tas, kas nepieciešams, tāpat United ļoti trūkst lielo spēlētāju spicē, Lingārds un Rešfords nekādi milži nav.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 14:29, pirms 7 gadiem
Lukaku iegūšana bija viens no ''United'' galvenajiem mērķiem šajā starpsezonā, un tas nozīmē to, ka klubs vairs nemēģinās savās rindās sagaidīt Madrides ''Real'' uzbrucēju Alvaro Moratu.

Vispār jau MU sakarā visu vasaru par Moratu vien runāja, bet Lukaku žurnālisti bija jau praktiski uz Chelsea aizsūtījuši. Beigās laikam darījums nojuka dēļ Peresa ņemšanās ap Alvaro transfēra summu.

Tādā gadījumā jautājums, ko Chelsea darīs, vai turēs Koštu, kam attiecības ar treneri sabojātas, un ko ņems Lukaku vietā, ja šis tiešām uz MU pāries. Sanāk rokāde, Morata uz Chelsea? Vai dos vairāk spēlēt Bačuajī? Nesen presē tieši bija raksts, ka Lukaku pēc spēles stila vairāk iederētos MU, bet Morata Chelsea..

Pēc fiziskajiem dotumiem jau Lukaku īsts tanks, un PL vārtu statistika iespaidīga. Bet sliktās dienās bumba no viņa kā no koka atlec.

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:29, pirms 7 gadiem
LXI rakstīja: Tieši rūdījums ir tas, kas nepieciešams, tāpat United ļoti trūkst lielo spēlētāju spicē, Lingārds un Rešfords nekādi milži nav.
Lingaard, Rashford, Martial + Lukkaku =
Tiešām ļoti ļoti ļoti ceru uz šo transfēru!!

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:31, pirms 7 gadiem
Par Aleski (Sančesu) situācija esot tāda: viņš prasa 400k nedēļā no Arsenal, tie gatavi dot līgumu par 275k nedēļā. Bayern viņu grib un viņš grib uz Bayern, bet Bayern nemaksās prasītos 50m transfēru un viņa algu arī nav gatavi maksāt. City viņu grib un viņš grib uz City un City gatavi maksāt transfēru un maksāt algu (no City un Bayern viņš prasot mazāk nekā no Arsenal), bet Arsenal negrib pārdod uz EPL. Viņš esot gatavs pabeigt līgumu un spēlēt vēl gadu Arsenal.
Domāju, šis atrisināsies tuvu transfer deadline day. Neticu, ka Arsenal būs gatavi viņu nepārdod un palaist pa brīvu nākamgad. Situācijās ar Klišī un Nasri viņi identiskā situācijā viņus pārdeva. Zinot īpašnieku skopumu, neticu, ka viņi būs gatavi atteikties no 50 m + algas ietaupījuma par pēdējo līguma gadu.

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:32, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Lingaard, Rashford, Martial + Lukkaku =
Tiešām ļoti ļoti ļoti ceru uz šo transfēru!!
Mkhi malējo spēlētāju hierarhijā gan sanāk augstāk par Lingārdu?

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:35, pirms 7 gadiem
march_2k rakstīja: Mkhi malējo spēlētāju hierarhijā gan sanāk augstāk par Lingārdu?
ar Mkhi neko nekad nevar paredzēt, tādēļ dodu priekšrocību gados jaunākajiem spēlētājiem un audzēkņiem ))
ir liela ticība par šo mulatu trio

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:37, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Par Aleski (Sančesu) situācija esot tāda: viņš prasa 400k nedēļā no Arsenal, tie gatavi dot līgumu par 275k nedēļā. Bayern viņu grib un viņš grib uz Bayern, bet Bayern nemaksās prasītos 50m transfēru un viņa algu arī nav gatavi maksāt. City viņu grib un viņš grib uz City un City gatavi maksāt transfēru un maksāt algu (no City un Bayern viņš prasot mazāk nekā no Arsenal), bet Arsenal negrib pārdod uz EPL. Viņš esot gatavs pabeigt līgumu un spēlēt vēl gadu Arsenal.
Domāju, šis atrisināsies tuvu transfer deadline day. Neticu, ka Arsenal būs gatavi viņu nepārdod un palaist pa brīvu nākamgad. Situācijās ar Klišī un Nasri viņi identiskā situācijā viņus pārdeva. Zinot īpašnieku skopumu, neticu, ka viņi būs gatavi atteikties no 50 m + algas ietaupījuma par pēdējo līguma gadu.
Par tiem 400 kpw raksta Daily Mirror, konkrēti John Cross, kuram negribas ticēt.
Par Bayern un City tā arī ir, kā saki.

Klišī un Nasrī bija pirms gadiem. Arsenal nevajag naudu, es domāju, te ir vai nu jāparāda raksturs un jāatstāj atstrādāt līgumu, vai arī jāmeklē citas iespējas nogrūst uz Eiropu.

Īpašnieki ir skopi, tas jā, bet ar izkrišanu uz Eiropas Līgu ir zaudēts brenda prestižs, kas ietekmē kluba vērtību uz papīra, pret kuru Stens nav vienaldzīgs (jo Ars vērtība viņam savos asset'os ir svarīga priekš citām kredītlīnijām vai priekš kluba potenciālas pārdošanas). Pieļauju, ka tieši tāpēc tik salīdzinoši ātri viss tika nokārtots ar Lakazetu. Klubam vajag labu PR šobrīd.

Alekša palaišana uz EPL būtu vēl viena PR katastrofa, it sevišķi apstākļos, kad RvP uz MU piemērs ir svaigā atmiņā.

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:49, pirms 7 gadiem
Vispār ļoti interesanti kā tas atrisināsies. Iespējams, protams, ka paliks. Tad nez ko Vengers darīs, sezonas beigās V vienu brīdi bija izdomājis Aleski atsēdināt, acīmredzot, lai stimulētu noslēgt līgumu, bet, tiklīdz pāris spēles nevinnēja, lika atpakaļ uzreiz. Nez kā tas būs turēt komandā spēlētāju, kurš līdz galam neizrāda ticību komandas potenciālam (atkal mēdiji sāks tiražēt foto, kad viņš smaida pēc ielaistiem vārtiem, utt.), tas varētu būt mīnuss vēl viens. Lai gan Aleksis ir ļoti profesionāls, esmu pārliecināts, ka laukumā viņš izliktos par 100% jebkurā gadījumā. Var jau būt, ka dienas beigās viņš paraksta pagarinājumu ar Arsenal, tas arī nav izslēgts, bet šobrīd vairāk sliecos domāt, ka viņš nepaliks, un būs prom jau šovasar.

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:54, pirms 7 gadiem
Par Lukaku, gribu redzēt kā viņš spēlēs lielā klubā. Transfērs pats par sevi loģisks, var teikt Ibras vietā
Acīmredzot MOU jau bija galīgi dusmīgs par pirkumu neesamību - sāka pat publiski kritizēt vadību, un kā atbilde viņi ātri parakstīja variantu, kas bija reāli samērā viegli pieejams, par naudu īpaši nedomājot. Nesapratu, kādēļ Real MU ar Moratu tā čakarēja, tas ko viņi piedāvāja bija ļoti OK, turklāt bez viņa Real točna vr iztikt.

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:59, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Vispār ļoti interesanti kā tas atrisināsies. Iespējams, protams, ka paliks. Tad nez ko Vengers darīs, sezonas beigās V vienu brīdi bija izdomājis Aleski atsēdināt, acīmredzot, lai stimulētu noslēgt līgumu, bet, tiklīdz pāris spēles nevinnēja, lika atpakaļ uzreiz. Nez kā tas būs turēt komandā spēlētāju, kurš līdz galam neizrāda ticību komandas potenciālam (atkal mēdiji sāks tiražēt foto, kad viņš smaida pēc ielaistiem vārtiem, utt.), tas varētu būt mīnuss vēl viens. Lai gan Aleksis ir ļoti profesionāls, esmu pārliecināts, ka laukumā viņš izliktos par 100% jebkurā gadījumā. Var jau būt, ka dienas beigās viņš paraksta pagarinājumu ar Arsenal, tas arī nav izslēgts, bet šobrīd vairāk sliecos domāt, ka viņš nepaliks, un būs prom jau šovasar.
Es ar zināmu rezignāciju arī sliecos domāt, ka nepaliks, bet mana nostāja ir "tikai ne šogad uz EPL".

Par to atsēdināšanu, kas lai zina, kā dēļ. Esmu lasījis, ka ne kontrakta dēļ, bet biku citos apstākļos, tb
1. Aleksis atteicās spēlēt kā centra uzbrucējs un pieprasīja atgriezties LW
2. Aleksis sakasījās ar komandas biedriem, kuri priekšlaicīgi pameta treniņu

Atsēdināja uz 1 spēli pret Pool un arī to tikai uz 1 puslaiku, 2ajā jau laida uz maiņu glābt spēli. Jebkurā gadījumā ļoti vāja man management epizode no Vengera puses.

Pilnīgi neinteresē, ko publicē prese, pietiks, ja Aleksis štancēs golus. Tas ir, ja paliks

     [+] [-]

, 2017-07-06 15:08, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Par Lukaku, gribu redzēt kā viņš spēlēs lielā klubā. Transfērs pats par sevi loģisks, var teikt Ibras vietā
Acīmredzot MOU jau bija galīgi dusmīgs par pirkumu neesamību - sāka pat publiski kritizēt vadību, un kā atbilde viņi ātri parakstīja variantu, kas bija reāli samērā viegli pieejams, par naudu īpaši nedomājot. Nesapratu, kādēļ Real MU ar Moratu tā čakarēja, tas ko viņi piedāvāja bija ļoti OK, turklāt bez viņa Real točna vr iztikt.
Arī fakts. Viena lieta ir Everton, pret ko atklātāku futbolu pretinieks spēlē, cita lieta pret blīvu aizsardzību, pret kādu MU nāksies pabieži spēlēt.
Par Mou neapmierinātību runājot, interesanti, ka Mou ir arī priekšvēsture ar Lukaku, tb kritika par rakstura trūkumu (bija kkad epizode ar atteikšanos izpildīt pendeli), nez vai un kā tas atspēlēsies.
Arī grūti izskaidrot Peresa pieeju, tur pieļauju vairākus faktorus
1. MU finansiālais stāvoklis - visi grib noplēst naudu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka paralēli Madride kaut ko varētu bīdīt ar Mbapē, maciņš nav bezizmēra, gribas iekasēt
2. Peripetijas ap de Hea?

Ja Lukaku aizies uz MU, Konte jau arī nebūs īsti mierā ar kluba rīcībā esošiem uzbrucējiem un darbu transfēros. Interesanti, kā pavērsīsies Real attieksme, ja pēc Moratas ies Chelsea, vai Reāls nesāks pretī interesēties par Azāra pieejamību.

     [+] [-]

, 2017-07-06 15:13, pirms 7 gadiem
"Tikai ne uz EPL" nostāju saprotu. Lai gan no otras puses varētu, piemēram, viņu swapot izdevīgi. Piemēram, ja ne pret Kūnu (kam absolūti neticu un kas būtu absolūts marazms no City) tad pret Iheanačo un Hārtu, piemēram, vai vēl daudz naudas bonusā. Šādi arī no PR puses tas izskatītos pieklājīgāk.

     [+] [-]

, 2017-07-06 15:13, pirms 7 gadiem
Ceru, ka šis transfērs īstenosies.
Nav tās naudas vērts. Pret TOP6 komandām neko ievērības cienīgu nav rādījis. Lai MU savāc un sit pušu rekordus katru vasaru.
Chelsea labāk tad mēģināt iet pēc Morata vai Bellotti, vēl jau arī Aubu kā bezizejas variantu var pieminēt.
Evertonam vēl Bārkliju kādam iešķiebt par 50ļimakiem un bizness iet uz urrā.

     [+] [-]

, 2017-07-06 15:28, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: "Tikai ne uz EPL" nostāju saprotu. Lai gan no otras puses varētu, piemēram, viņu swapot izdevīgi. Piemēram, ja ne pret Kūnu (kam absolūti neticu un kas būtu absolūts marazms no City) tad pret Iheanačo un Hārtu, piemēram, vai vēl daudz naudas bonusā. Šādi arī no PR puses tas izskatītos pieklājīgāk.
Jau rakstīju, ka pagalam neticu swap dīliem, jo tur ir pārāk daudz posmu, kuros transfērs var nobrukt. Kad pēdējo reizi ir noticis ievērības cienīgs swap dīls?
Īenačo pats grib spēlēt regulāri, tāpēc jau tā prasījās uz West Ham. Kāds viņam labums pāriet uz Arsenal, kas nupat nopirkuši Lakazetu par kluba rekordsummu un līdz ar to Īenačo gandrīz tāpat kā City nekas nav garantēts.
Arsenal nevajag Hārtu un pagaidām vārtsargus nevajag vispār.
Kopumā šaubos, ka pret Alexi maiņā savākt City liekos spēlētājus būtu īpaši labs PR.

     [+] [-]

, 2017-07-06 16:00, pirms 7 gadiem
Barsa ar Inter Ibru pret Eto'o. Pēc tam tādu iespaidīgu neatceros.
Vispār jā tas nebūtu labs PR. Bet pret Kūnu Tu piekristu mainīt? Es nē (no City perspektīvas).

     [+] [-]

, 2017-07-06 16:48, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Barsa ar Inter Ibru pret Eto'o. Pēc tam tādu iespaidīgu neatceros.
Vispār jā tas nebūtu labs PR. Bet pret Kūnu Tu piekristu mainīt? Es nē (no City perspektīvas).
Es nezinu, it kā jau jā. Tikai tad uzreiz jautājums, priekš kam tika pirkts Lakazets, jo Kuns šamo nobīdītu uz flangu.
Bet pieļauju, ka City šāda maiņa būtu pat relatīvi neizdevīgāka.

Enivei, palikšu pie tā, ka swap dīli man vnk nepatīk pēc definīcijas un pēc visa spriežot, šķiet, nes vairāk neērtību nekā labuma. Uz visām ziņām presē, kur tādi figurē, skatos ar ļoti lielu neuzticību.

     [+] [-]

, 2017-07-06 17:28, pirms 7 gadiem
Par Lakazetu - nekad nebiju lasījis viņa intervijas, bet mani dara bažīgi spēlētāji, kuri uz reiz pēc pārejas paziņo, ka "Arsenal [vai jebkurš cits klubs, kuram spēlētājs tikko pievienojies] ir labākais klubs Anglijā" un "Vienmēr esmu gribējis spēlēt Arsenal [jebkurā klubā, kuram tikko pievienojās]". Nezinu, varbūt viņš ir bijis pirms tam fans, bet pirmais iespaids, ka viņš ir muldoņa.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 17:52, pirms 7 gadiem
Parastā preses blabla, nu jau mūsdienu standarts. Ar atrunu, ka padaudziem francūžiem, runājot par EPL, tieši pret Arsenal ir īpašas simpātijas franču kontingenta dēļ.
Man arī liekas cringey, bet po, galvenais, lai štancē golus.